Szczepan9205 Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia @Erwin Jeżeli dobrze pamiętam to chyba musisz się cofnąć na teren Radaru i iść do tej chatki, która jest przy barakach, które z kolei są przy wagonie, którym się wchodzi do X-10. No i w tej chatce na biurku lub na regale zdaje się była notatka z kodem To jest udziwnienie wprowadzane przed ten mod Final Update, a to swoją drogą jest mod stary jak świat już i wtedy twórca może nie do końca wiedział jeszcze jak dodać zadanie, albo znacznik na znalezienie tej notki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Jest dokładnie tak, jak napisałeś. Musiałem cofnąć się z zapisem, bo przez zbliżającą się emisję nie miałem już czasu, żeby wrócić się po te dokumenty. Faktycznie autor nie do końca, to sobie przemyślał. Dziękuję za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daner Opublikowano Sobota o 17:32 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 17:32 (edytowane) Rzadkie są te emisje czy znowu mi się coś zaklinowało? Idę do barmana z dokumentami, spałem dwa razy i jeszcze ani jednej nie miałem. Edytowane Sobota o 17:41 przez Daner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi