Szczepan9205 Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia @Erwin Jeżeli dobrze pamiętam to chyba musisz się cofnąć na teren Radaru i iść do tej chatki, która jest przy barakach, które z kolei są przy wagonie, którym się wchodzi do X-10. No i w tej chatce na biurku lub na regale zdaje się była notatka z kodem To jest udziwnienie wprowadzane przed ten mod Final Update, a to swoją drogą jest mod stary jak świat już i wtedy twórca może nie do końca wiedział jeszcze jak dodać zadanie, albo znacznik na znalezienie tej notki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Jest dokładnie tak, jak napisałeś. Musiałem cofnąć się z zapisem, bo przez zbliżającą się emisję nie miałem już czasu, żeby wrócić się po te dokumenty. Faktycznie autor nie do końca, to sobie przemyślał. Dziękuję za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daner Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Rzadkie są te emisje czy znowu mi się coś zaklinowało? Idę do barmana z dokumentami, spałem dwa razy i jeszcze ani jednej nie miałem. Edytowane 4 Stycznia przez Daner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelek Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Link do dyku google nie dziala, a na media fire każą sobie płacić za pobranie archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia @Wróbelek Trzymaj: https://drive.google.com/file/d/1demFBBd6antzbtoS4gfN-0EXjj0aQEsc/view Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia @Wróbelek Ale z mediafire da się normalnie pobrać. Znaczy po kliknięciu na pierwszą część moda z 3 do pobrania przenosi nas na stronę pobierania, na której jest jebutna reklama, ale jak klikniesz kilka razy w "Download" - tam gdzie są opcje "Share link" lub "Copy link" po prawej stronie (fakt faktem po każdym kliknięciu otworzy się karta z jakąś inną stroną - bo reklamy, ale po którymś kliknięciu z rzędu powinno Ci zacząć normalnie pobierać to wtedy sobie wystarczy pozamykać te karty co się pootwierały. Z kolei link do GoogleDrive nie działa bo albo Google usunęło autorom linki, albo sami to zrobili - na ruskich stronach z modami link do Google Drive też nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelek Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Dzieki wielki chlopaki, juz przez chwile zwatpilem w to, ze uda mi sie pobrac tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi