Agrael Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Z okazji świąt w world of tanks można nabyć pudełka. Ja kupiłem ich 11 o wartości 80zł. Muszę przyznać, że wyjątkowo mi się to opłacało bowiem wygrałem takie oto maszyny... Spoiler Myślę, że przy wylosowaniu samego Defendera zwróciła mi się cała kasa wydana na pudełka. Trochę losowych screenów z ostatnich bitew.. Spoiler @tom3kb Dzięki za cynk Myślę, że warto kupić. Tego Japończyka na 5 tierze posiadam i nie jest złą maszyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 @Agrael ja tam się na tych czołgach nie wyznaje ale jak widzę te wszystkie "gratisy" to się uruchamia moja wewnętrzna cebula i informuje jak coś widzę za darmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Kupiłem nowe cdaction, nie gram w czołgi to wrzucam kod, który dali. Cytat W najnowszym numerze znajdziecie kod na polski czołg TKS z n.k.m. 20 mm + 1 dzień konta premium w World of Tanks na PC. Kody działać będą zarówno u nowych, jak i obecnych graczy. (Jeśli już masz ten czołg – zamiast niego otrzymasz srebro). Kod: Spoiler PCDZ-S6Z2G Jak ktoś wykorzysta to niech napisze posta żeby inni nie tracili czasu Kto pierwszy ten lepszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 " Na łąkach kaczeńce, a na niebie wiatr, a my na wojence oglądamy świat. Na łąki wrócimy, tylko załatwimy parę ważnych spraw " Wiem, że u nas na forum nikt za bardzo nie gra w World of Tanks, ale muszę się pochwalić nowym nabytkiem. Udało mi się kupić ( było ku temu wiele okazji, ale zawsze żałowałem pieniędzy .. ) jakiś czas temu legendarny już czołg " Rudy ". Prezentuje się on naprawdę zacnie + mamy Szarika jako członka załogi Co tu dużo pisać.. Nostalgia Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Na konkurencyjnej/zaprzyjaźnionej (niepotrzebne skreślić) stronie bardzo lubią pogadać o WoT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Nie wiem. Nie interesuję się '' zaprzyjaźnią " stroną. Jeżeli jednak ciebie tam '' ciągnie " to droga otwarta. Ciekawe czy tak ochoczo by współpracowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Widzę, że nie tylko ja pykam w czołgi jednak tutaj :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 To na razie jest was 2, a "Załoga musi być jak palce jednej ręki." ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Tak! jak jednej ręki (Kontrolera ): Marusia(Maryśka), Lidka, Agrael, Bloodrise, Lassie i Kuleczka (Szarik). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 A tu moja osobista "nostalgia". Trochę rozmazane, bo to zdjęcie ze zdjęcia. Ale wspomnienia odżyły. "Dopadł" mnie po latach. Ale co nim pojeździłem w realu, tego nikt mi nie odbierze. Nie muszę gierek kupować . 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Myślałem, że już jest w lamusie: Zawsze stały wokół lotniska. https://www.defence24.pl/mon-przeciwlotnicze-szylki-do-modernizacji-nastepca-po-2022-roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 @vidkunsen Mój brat miał taką jeżdżącą sterowaną na kablu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi