Adam Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Modzik fajny, ale widać z początku, że fabularnie przypomina 1.1, więcej moich wypowiedzi padnie, gdy zacznę cokolwiek przechodzić, na razie latam (znowu) za tymi 20 flaszkami... PS.To mój pierwszy post na forum, także witam wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Również witamy Cię na naszym sympatycznym Forum. Bez obawy, możesz w odpowiednich tematach, zwracać się o pomoc, gdyby się pojawiły jakieś problemy z grą. Miłego korzystania z zasobów Stalker Team. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dziękuję za miłe powitanie :D W sumie zastał mnie pewien błąd w Barze. Wchodząc do Baru i próbując pogadać z sierżantem Kicenko na posterunku wywala na pulpit. Oto log: FATAL ERROR[error]Expression : Ran out of memory[error]Function : TW_LoadTextureFromTexture[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrRenderTexture.cpp[error]Line : 132[error]Description : D3DXCreateTexture( HW.pDevice, top_width,top_height, levels_exist,0,t_dest_fmt, D3DPOOL_MANAGED,&t_dest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja trochę z inne beczki, jestem, w Prypeci i obok domu kultury monolitowców na takim okągłym budynku widać jakieś świecące koło i jakby postać czy statek, i moje pytanie brzmi czy mozna się tam jakoś dostać i czy ma to jakieś znaczenie dla fabuły? Mam pytanie, czy ktoś w ogóle przegląda ten temat jeszcze z tych doświadczonych pomagaczy? A po za tym, mam problem jestem po pierwszej wyprawie w elektrowni i nie mogę się wydostać z baru poza dziczą i gra mi się zawiesza na amen bez żadnych logów - Wielkie dzięki za nic! Sam rozwiązałem problem, odpowiedź była banalna trzeba było się udać na pierwszą stronę do opisu Priboi story, a tam jest wyraźnie napisane że trzeba zapisywać i ładować co pięć kroków jak najbliżej się da miejsca zamrożenia a się przejdzie. Wisicie mi sto kozaków za karę everybody :devil:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Link do spolszczenia 1.3 jest martwy: https://pobieralnia.stalkerteam.pl/index.php?action=file_info&file_id=80 Wszystkie posty sprawdziłem i alternatywnego linku nie ma. A więc.. Posiada ktoś z was może spolszczenie tej wersji Priboi'a ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi