smox Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Dawno nie grałem w ZP i całkiem zapomniałem o detektorze do szukania artefaktów. Dzięki za przypomnienie. Teraz znalazłem artefakt bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Byłby ktoś tak uprzejmy i zrobił re-upa albo znalazł link do wersji Ultimatum? :nuke: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Sedoro, ściągaj z torrentu, idzie jak złoto http://pl.rghost.net/22527471 Nie zapomnij o patchu http://pl.rghost.net/22606681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Dodane są nowe mapy? Zdawało mi się że widzę wysypisko oraz Dolinę mroku. A moment pod koniec filmiku w prypeci bodajże, gdzie kamera idzie przez szklarnię to zwykłe miasto? Bo nie spotkałem tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Dobrze Ci się zdawało. Nowe lokacje to: Wysypisko, Dolina Mroku, Laboratorium X-18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Panowie wielka prośba o wrzucenie tego moda na jakiś normalny dowland, bo z torrentów iPlusem będzie sciągało wieki. Może być jak najbardziej w partach, będe wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Spróbój programem uTorrent, ja ściągnąłem w 20 minut. Znalazłem błędy w polonizacji, rozmowa z Kardanem aby otworzył pojemnik ze zlecenia Brody: Brak opisu zadania: Zabawny błędzik: Kolejny błąd, lecz tylko literówka: malakas// Ponieważ błędów będzie więcej edytuj post i wstawiaj do jednego..zachowamy porządek w temacie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jeżeli znajdziesz więcej - wstawiaj. Poprawię i na koniec wydam patcha. Plusik ode mnie. Edit: Podczas tłumaczenia napisałem "Nie wiem", bo miałem sprawdzić i zapomniałem. Skleroza czy co? Powinno być - "Jak będziesz chciał jeszcze coś otworzyć, to wal do mnie śmiało." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłaszając błędy trzeba dokładnie sprawdzić w którą wersję moda gramy... Wszystkim grającym radzę pobrać jeszcze raz spolszczenie z linka w 1 poście, ponieważ wynikło małe zamieszanie w pobieralni z wersjami moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Sedoro, nie zechciał byś zostać testerem w następnych spolszczeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Chętnie, ale głównie przez weekendy gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Nazwa granatnika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Patch do spolszczenia - http://www.wrzuc.to/t25Klf.wt Powstał dzięki Sedoro i Korn06. Poprawia znalezione przez nich błędy. malakas// dodano do 1 postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Dodatkowy link do archiwum moda:http://depositfiles.com/files/w4b3o2036%3Cbr%20/%3E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ten link do patcha polonizującego... patch: http://pl.rghost.net/22606681 ...nie działa. Obejrzałem 100 razy reklamę majtek, a raczej slipów męskich z systemem push-up ze sklepu Król Majtek Pierwszy, ale plik nie chciał sie nawet zacząć pobierać. Czy są jakieś inne opcje? PS: Ten link do pobrania samego moda... mod: http://share.bashtel.ru/files/154606. ...też jest martwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 @ Papaczosie u mnie ten link działa ma 1,06 MB i jest to patch samego moda nie ma związku z spolszczeniem. Jeżeli potrzebujesz daj znać i wyślę Ci pocztą. Tm drugi usunę..jest nieczynny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Przepraszam wszystkich najmocniej, pomyłka z mojej strony :blush: @malakasie, ten link u mnie też zadziałał i juz dawno plik ścignąłem. Wkleiłem zły link, to ten nie działa (i jest on łatką do patcha polonizującego). Jeszcze raz przepraszam. Oto on: http://www.wrzuc.to/t25Klf.wt. malakas //link już poprawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Witam. Podpisuję się pod zapytaniem Papaczosa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emelek Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Wszystko pięknie ładnie, tylko pojawił się problem z zadaniem. W trakcie poszukiwania artefaktu orzech (główna linia fabularna) po dotarciu do wschodniego tunelu przy Jupiterze w punkcie oznaczonym na mapie zadanie się nie zalicza. Zlikwidowałem 2 ham-burgery, pojawili się intruzi, dostali w łeb ale zadanie się nadal nie zalicza. Może ktoś już przez to przebrnął i jest na to jakiś sposób ? Dzięki za pomoc.. Już nieaktualne :) zapomniałem o istnieniu detektora (za dużo modów z SoC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Odniosłem artefakt Wilczarzowi. To koniec fabuły czy można jeszcze wykonać parę questów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Mam pytanie.Gdzie można znależć Klina?Poszedłem do cementowni to mi skubaniec zwiał i szukaj wietru w polu.Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Nie możesz dopuścić, by Ci uciekł. Masz go zatrzymać za wszelką cenę (dostajesz takie zadanie), więc strzelasz do niego. Gdy leży ranny, za apteczkę zdradzi Ci położenie artefaktu. Gdybyś jednak chciał rozwiązać to inaczej, to pewnie będzie w tej wieży koło stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Dzięki smox.Poszedłem do fabryki Jupiter chodzę już prawie półtorej godz. i nie mogę znalezc tego artefaktu.Proszę o jakąś podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Artefaktu tam nie ma, jest jedynie pułapka. Zabij "Nieznanych" i wracaj do Zulusa. Ponawiam pytanie, czy odniesie artefaktu Wilczarzowi to koniec fabuły? Czy są jeszcze jakieś zadania np. w Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Dzięki Lonely Mercenary.Od tego chodzenia zacząlem dostawać oczopląsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi