hammer70 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Zszedłem po ładunek wybuchowy do wysadzenia drzwi u Sidora i nie mogę z niej wyjść.....:) !!! W żaden sposób !!! Jakieś pomysły ??? Za wcześnie pochwaliłem tego moda....zacznij do początku albo zapisz przed wejściem do piwnicy i schodzi powoli nie do końca z drabiny z klawiszem F wciśniętym i jak zgarniesz ładunek to do góry .Miałem ten sam problem i tak sobie poradziłem . Mam pytanie kto wie gdzie są ładunki wybuchowe do zadanie dywersja oddziału alfa trzy znalazłem : Skłodowisk górny pokład ,bunkier naukowców ,Janow stacja .ktoś wie gdzie reszta ?. Nie dubluj postów LD Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Poradziłem sobie...dziekuje....Pytanko na dzisiaj...Gdzie jest artefakt Szapokłak ??? :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Idziesz liczyć od posterunku wojskowego pod mostem, w kierynku wejścia do tunelu kolejowego (tam gdzie jest schowek w rurze). W pobliżu anomalii powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ok....zaraz spróbuje...poszukac...:) Nie dzaiała mi spawn....Gorace Klawisze...nie korzystam ale chetnie bym looknął co tam jest....blad instalacji czy ogolnie nie dziala...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Działa. I w 2.0 i w 2.2 :"C:Program FilesGSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - CoPbinxrEngine.exe" -nointro -cheat_mode . Jeżeli masz tak (z wyjątkiem no intro bo to poaz konkursem) to musi działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Niestety.....ja nie mam takiego folderu w Program files na C:....ups...:) Nie wazne....dobrze mi idzie bez spawna....myslalem ze dzial jak w poprzedneij wersji sgm-a...co mod to to niespodzianka...gorace klawisze....po co o nich pisac w opisie moda skoro nie dzialaja .... chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Naciskasz PPM na ikonke gry na pulpicie i tam masz ten adres w elemencie docelowym i tam dokonujesz zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Po takiej zmianie nie uruchamia mi sie gra.... :( ... jeszcze raz powtarzam,nie rozumie dlaczego spawner nie uruchamia sie tak jak w poprzedniej wersji SGM-a.Porazka. Pytanie....gdzie jest ładunek wojskowych...mam georadar ale nic nie pokazuje...przeszedłem kazda lokacje na Bagnach i nic !!! Pomóżcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja miałem ten artefakt na drodze tak jak w poradniku jest. Oddział Alfa spawnuje się chyba dopiero jak zaznaczysz tą opcje w opcjach moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Alfa spawnuje się tylko i wyłącznie w Zatonie Jupiterze i Prypeci. Przy włączania opcji jest info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Oki....jasne...jestem już na starych lokacjach Zewu i Alfa się pojawiła...Buber....nie kpij ze mnie... :teehee: ! Pytanko....jak ściągnąć spersonalizowanego Ingrama z tego dachu w Leśniczówce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Obok jest budynek z którego trzeba zeskoczyć na rurę która prowadzi na dach z bronią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 wszystko fajnie korn06 ale jak z niższej części tego budynku dostać się na ta wyższa z której zejdę na ta rurę ??????Żadnym skokiem nie potrafię tam wskoczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 W Geo 2.0 było wyjście na dach z takiego małego strychu, a na tym dachu trzeba wziąść dobry rozbieg żeby dostać się na wyższy poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Możesz też spróbować zrzucić ją z dachu szczelając do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Ty tez jest wejscie na strych nizszego budynku...ale dostanie sie z dachu tego nizszego na wyzszy graniczy z niemozliwym...skacze od poł godziny....nie da rady....!!!Oszaleje....i jak ty sie nie wkurzac...!?.... Szukajc wejscia na dach w tej wyzszej czesci trafilem na pake tej ciezarowki ktora tam stoi....Jest tam do wziecia reczny teleport ! Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) pacjent, mi chodziło że najpierw trzeba się dostać na dach sąsiedniego budynku, a potem skok na tę rurę łączącą oba budynki. Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez korn06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 sedoro.....strzelam....ale to naprawde trudnr bo ingram podsuwa sie po sciane tego budynku i dupa ! :wallbash: korn...przyjacielu....wiem o co Ci chodzi...ale j/w nadmieniłem jest problem...nie wiem jak tu wrzucac screeny bo bym ci to pokazał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jak to jak? U góry masz taką ikone 'Grafika' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ale trzeba wrzucic na jakis serwer... http://w425.wrzuta.pl/obraz/7uSUQVDJnbF/ss_pacjent_04-30-12_21-44-08_zaton korn...masz link... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No to weźże rozbieg, z góry ku dołu dachu i skocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ups....za 1986 razem udało sie...nie wiem jak ale udało sie...Dzieki korn06 i sorki za zamieszanie...tak czy siak jest to jakis błąd bo nie powinno byc takiego problemu z pokonaniem tej różnicy poziomów miedzy dachami.Pozdro....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Skoro można przeskoczyć, to nie jest błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No tak...tyle że napocić się trzeba konkretnie...a jak ktoś jest tak nerwowy jak ja to nawet ryzykuje roztrzaskanie sobie kompa w drobny mak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 @pacjent1972 Bo STALKER nie jest grą dla niecirpliwych :D Jest taki dodatek do moda Apokalipsa - Spadek kolekcjonera. Pograj sobie w niego, a dopiero wtedy zobaczysz, że to co wydawało się niemożliwe i udawało się za "1986 razem" jest jednak możliwe ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi