mp8 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) Dziwne to trochę bo to zadanie z podstawki. Z tym, że ja nie zabilem Plotki, ale "dlug splacilem". Gralem wcześniej w SGM 2.2 i tak jakoś z geonezisem spokojniej w zonie. Edytowane 26 Października 2013 przez mp8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyussfull Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 pierwszy ink nie działa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 @kyussfullPierwszy link działa bezproblemowo, wygasły natomiast linki do: AtmosFear_3, nano_exo oraz detector accum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp8 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Jak się dostać do pomieszczenia za Brodą? Wygrałem informację w grze na pytania o czymś interesującym w pomieszczeniu za brodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bun Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 witam mam problem ze startem pomocy FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 502[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'drug_cat_eye'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Chciałbym zainstalować sobie AF 3 do Geonezisa, ale - jak napisał Emperor - link padł. W związku z tym pytanie: czy AF3 było modyfikowane pod Geonezisa, czy mogę bez większych problemów zainstalować wersję podstawową AF3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Do pomieszczenia Brody - wskocz na ladę,pełny przysiad i obok niego wejdziesz.Zadanie z atakiem na stalkerów aktywuje się bodajże po wizycie u Czapajewa i zabiciu tego gościa z pistoletem Czapajewa[najemnicy,podstacja]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Przy próbie włączenia Stalkera taki oto komunikat.[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGameuiUIXmlInit.cpp[error]Line : 156[error]Description : XML node not found[error]Argument 0 : ga_version[error]Argument 1 : uiui_main_menu_16.xml Instalacja tak jak w instrukcji. Czegoś widze nie ma, ale czego? Czy powinienem przeinstalować gre czy da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość smerdojajeczny Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jurij, może przy ściaganiu coś ,,niedociągnęło,,..albo przy instalacji nie zapisalo prawidlowo. Albo ściagnij jeszcze raz..albo przeinstaluj. Może to wina patcha nie samego klienta z modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Ponownie pobrałem pliki, i dokładnie ten sam log błedu :/. Natomiast gdy odpalam grę bez gamedaty i plików to to wszystko działa. :/ Witam chodzi o mod Geonezis do Zewu Prypeci, wywala mi gre zawsze jak próbuje zagadać z barmanem, zaczeło się to kiedy zbadałem helikopter na wzgórzu i dostałem zadania żeby zbadać punkty ewakuacyjne. Oto logFATAL ERROR [error]Expression : !phrase_dialog->m_PhraseVector.empty()[error]Function : CPhraseDialog::SayPhrase[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGamePhraseDialog.cpp[error]Line : 146[error]Description : No available phrase to say, dialog[zat_a2_stalker_barmen_start_dialog] Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Jurij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 (edytowane) Mógłby ktoś wrzucić spolszczenie bo nie można go pobrać z pobieralni. Wyświetla się info:"Skrypt w trakcie aktualizacji, mogą się pojawić kilkuminutowe przerwy w działaniu. Jeśli problem będzie trwał dłużej niż kilka minut, zgłoś go administratorowi.Stara pobieralnia został wyłączona, jeśli zaprowadził Cię tutaj link z forum poinformuj administratora." Edytowane 26 Maja 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argawen Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 :( Trzy sprawy: Misja ze zbadaniem anomalii dla naukowców tam gdzie pojawia się balon energii a z nieba winno spaść pięciu z Powinności: Prawdopodobnie sprzedałem ulepszony detektor. Nie dam rady go odnaleźć. Ulepszyłem za pieniądze u naukowców dwa. Niedźwiedzia i Wellesa (nie wiem czy pisownia poprawna) Chodziłem ok 15 razy i nic się nie dzieje. Wujek Jar jest na silnych lekach, zaciął się, nie mogę z nim porozmawiać i nie wychodzi z budunku. Więc nie mogę zakończyć misji. Ostatnio śledząc ekipę ponad 20 bandytów. Dotarłem za nimi do wujka sądząc że coś się odblokuje. Chawirę ostrzelali i jak po sznurku weszli na górę do wujka, który odstrzelił jednego po drugim, następnie z zapałem ostrzeliwuje ściany i nic. Load i Save niec nie dało. To i tak dobrze. Mnie Wujek Jar zginął. Po wyjściu z chałupy zaczął się z kimś ostrzeliwaĆ, było bum i cisza. Po krótkim poszukiwaniu znalazłem go martwego. Pożytek z tego, że został SWD :). Tylko mechanika będzie brak w Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 To i tak dobrze. Mnie Wujek Jar zginął. Po wyjściu z chałupy zaczął się z kimś ostrzeliwaĆ, było bum i cisza. Po krótkim poszukiwaniu znalazłem go martwego. Pożytek z tego, że został SWD :). Tylko mechanika będzie brak w Prypeci.Heh no tak tyle że to SWD chyba gdzieś można znaleźć ale zawsze można się ucieszyć. ;-) Coś pech z tym Wujkiem. Chyba faktycznie leki. :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argawen Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Zdarzylo sie Wam, że nie zmienia sie pora dnia? Raz na jakis czas przez całą dobę mam non-stop noc lub dzień. Quest na chimerę na Zatonie, mialem przy pełnym słońcu. Pomaga dopiero kilkukrotne wyjscie z gry i ponowne wejście. Tak jakby jakiś skrypt nie odpalał. Gram bez dodatków pogodowych. Edytowane 17 Lipca 2014 przez Argawen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 W spawnerze możesz sobie ustawić pogodę. Jak weżmiesz ,,default" (czy jakoś tak, pierwsza opcja, jeżeli się nie mylę... dawno dość już w moda nie grałem), to powina wrócić do normy i dostosować się do pory dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argawen Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Spawnera nie używam, ale zajrzałem. Mam default. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Potrzebuję linku do SGM 2.0 (nie torrenta) bo ten z pierwszego postu nie działa. Szukałem po sieci ale linki na rosyjskich stronach są padnięte, a przynajmniej mi się nie udało znaleźć działającego.Może ktoś poratuje, chętnie zagrałbym w tego moda po polsku (reszta plików już pobrana z pierwszego posta). Edytowane 24 Lipca 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Proszę http://dfiles.eu/files/jhbnl32ed Później wrzucę na szybszy hosting. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Dziękuję bardzo, ten hosting mi wystarczy (pobierze mi w jakieś 30min). :) Edytowane 24 Lipca 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Zdarzylo sie Wam, że nie zmienia sie pora dnia? Raz na jakis czas przez całą dobę mam non-stop noc lub dzień. Quest na chimerę na Zatonie, mialem przy pełnym słońcu. Pomaga dopiero kilkukrotne wyjscie z gry i ponowne wejście. Tak jakby jakiś skrypt nie odpalał. Gram bez dodatków pogodowych.Wyjątkowo wnerwiające. :( Przerabiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neithan Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dla zainteresowanych wrzucam fix bardzo irytującego problemu trapiącego wszystkich graczy SGMów, czyli źle skalibrowane celowniki mechaniczne. https://drive.google.com/file/d/0B3vgMIAKt919emhwaEhYdkdtVkE/edit?usp=sharing Fix poprawia celowniki wszystkich broni z SGM 2.0 + Geonezis. Działa tylko dla rozdzielczości 16x9. Jeżeli byłyby jakiekolwiek problemy z linkiem, czy z celownikami to dać znać, to poprawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desti2 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Cześć ma ktoś linka do spwanera działającego z tym modem ? Bo mam do SGM 2.0 ale wywala przy spawnie artefaktów a to mnie tylko interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neithan Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Z tego co wiem spawner jest już zaimplementowany w modzie. Wystarczy w trakcie gry przejść do menu głównego i nacisnąć F2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desti2 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Oooo dzięki . A miałeś questa atak na skadowsk ? Bo bandyci nie przychodzą dochodzę albo do drugiej albo do trzeciej fali i potem nic , próbowałem latać i wybijać i nic, siedziałem ze snajperką na skadowsku i to samo... po prostu niespawnują się bandyci a ci co podejdą wbijają do skadowska. xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neithan Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Z tym questem często są problemy. Instrukcje jak go zrobić były podane w wątku o geonezis 1.7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi