tom3kb Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) W Geonezis można jakoś z tych kur co znosiły złote jajka w czystym SGM jakoś je wyciągnąć bo nie mam opcji (czy może mam jakiegoś buga). Czy też usunęli tą możliwość, a kury zostały jako "śmieci", które można tylko zdetonować? Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argawen Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Mnie się nie udało wycisnąć jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neithan Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jaja z kur wypadają w SGM 2.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam. Mam prośbę- czy mógłby ktoś podzielić się spolszczeniem? Link do pobieralni, niestety, nie działa.Edit:Na wszelki wypadek sprawdziłem też innymi przeglądarkami- jedyne, co wyskakuje po kliknięciu na link ze spolszczeniem, to index.htm (a cała strona biała). Ponawiam prośbę- czy ktoś, kto ma spolszczenie, mógłby je wrzucić na jakiś hosting?No chyba, że nikt nie ma. Edit 2:Link do spolszczenia znów działa, dzięki panowie Edytowane 7 Września 2014 przez Wielebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojarstalker876 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam. Mam prośbę- czy mógłby ktoś podać inny link do SGM 2.0? Ten istniejący nie działa na moim komputerze.z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) U mnie ten z pierwszego postu działa SGM 2,0http://dfiles.eu/files/jhbnl32edTu masz SGM 2.0 z innegohttps://yadi.sk/d/DWd4AtFBZu6NETen z dodatkiem Geonezis 2.0 z pierwszego postu też działahttps://disk.yandex.com/public/?hash=X0IN5QuYopiLvwF2rg/rS1/5kE%2BwowL4/37pIQxNvbw%3D Tu też możesz zajrzeć różne wersje SGM-ówhttp://www.gsc-game.com/index.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr3&thm_page=1&thm_id=5178&sec_id=19&offset=-120A tu wersja englishhttp://www.moddb.com/mods/translations/downloads/sgm-geonezis-english-all-in-one Edytowane 23 Października 2014 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Jak najlepiej poprowadzić fabułę i zadania poboczne? Bowiem już nie raz tak miałem, że po jakimś czasie gdy miałem iść do najemników w Zatonie to byli oni wrodzy i od razu strzelali :( . Czego nie robić aby byli oni wciąż neutralni, jakich zadań unikać by nie zrazić nikogo do siebie. Kiedy dostaje się zadanie "napad" od Sułtana, bowiem grałem juz chyba 4 razy (ani razu moda nie udało mi się przejść) i ani razu nie dostałem tego zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Nie wiem jak w Geonezis ale w sgm2.2 musiałeś wejść pierwszy raz do bazy najemnikow w kombinezonie najemnika żeby można było dostać od nich misję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A to nie na Jupiterze przypadkiem? A czy moge wykonywać misje w których musze zabijać najemników żeby ci do których będę musiał iść w zadaniu od Czapajewa się nie obrazili zbyt szybko? I to samo z bandytami Czapajewa, czego unikać i jakich zadań by się nie obrazili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Tak na jupiterze. ;) Tym na Zatonie musisz przynieść jedzenie, to wtedy dadzą misję ale z tym jedzeniem to jest o ile się nie mylę czasówka masz chyba parę dni czasu gry. No i oni o ilę się nie mylę robią się wrodzy jeśli latasz z wyciągniętą bronia w pobliźu ich bazy. Nawet przypadkiem jak blisko muru przejdziesz pewnie możesz ich przerobić na wrogów. Co do tego jakie misje wybierać to już porównaj poradniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Mógłby ktoś wrzucić save sprzed misji od Oziorskiego gdzie trzeba się udać do Melchiora? Nie musi być bezpośrednio ale tak około... bowiem nie wiadomo kiedy zginął mi ten gościu co sprawdza przy wejściu co hasło sprawdzał i teraz wejść nie moge i strzelają od razu... Nie ważne jakie tam osiągnięcia jakie frakcje itd. tylko niech będzie ten save bo chce poznać koniec gry, a bym zapewne gdzieś od początku zaczynać musiał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam Mam problem otóż gra z Absolute structures + atmosfear + absolute nature 3.01 nie działa wyłącza się po włączeniu nowej gry bez tego śmiga odrazu ale czy to jest ze sobą kompatybilne ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Nie jest. Jeśli zainstalowałeś Absolute Nature 3.01 full to na 100% wszystko się pogryzie. AN 3.01 full zmienia plik all.spawn i jest kompatybiilne w zasadzie tylko z modami nie ingerującymi w ten plik. Jeśli chcesz w GEO pograć z Absolute Nature to instaluj wersję lite, przeznaczoną dla modów SGM. Linka znajdziesz na stalker.pl. Atmosfear będzie działał. Musisz tylko dograć łatkę dostosowującą do Geonezisa. Kolejność instalacji jest taka: Absolute Nature lite, Absolute Structures, Atmosfear, łatka dostosowująca Atmosfear. Wszystko ładnie śmiga, sam mam taki zestaw w tym modzie :) Edytowane 7 Lutego 2015 przez Gatzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Aha dzięki :) Działa ale wywala po dojściu do skadowska. Xray. 1.6 przestał działać bez loga. Zainstalowałem wedle instrukcji oczywiśćie na Absolute structures,nature i atmosfear jest to samo. Działa wystarczyło zmnniejszyć taktowania karty graficznej +400mhz na rdzeniu to za dużo :D 350 jest stabilne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Keron - wybór należy do Ciebie, ale zamiast męczyć się z konfliktowymi dodatkami, zagraj w Dywersanta. To najnowsza wersja moda z prawie wszystkimi "ulepszeniami" i jeszcze ponaprawiana przez Gatzka. Nie będziesz zmiany moda żałował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Okej masz rację :) spróbuje :) Jaka jest pełna nazwa moda ? :) Okej dobra mam go ale niestety nie jest po polsku więc sobie go odpuszczę :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Przecież spolszczenie jest dodane :) Pierwszy post w temacie o Dywersancie, na samym dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 No rzeczywiście mój błąd za co przepraszam ! :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) No to powodzenia w grze życzę. Z Prypeci nie odlatuj, jest fajny freeplay. Wtedy sobie połazisz do woli i jeszcze zadań porobisz.W temacie Dywersanta przeczytaj post #45, jest do Ciebie. Edytowane 8 Lutego 2015 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Podaję poprawne linki do addonów: AtmosFear 3: https://yadi.sk/d/lTR8uLLZ2k9hBAkumulatory do detektorów: https://yadi.sk/d/UJGUfDSFXxmqw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Mam mały problem gdy odeprę wszystkie ataki na skadowsk to jak na niego wracam to wszyscy stalkerzy sa do mnie nastawieni wrogo, tak samo się dzieje nawet w trakcie ataków nawet po 1 fali. Macie jakiś pomysł czemu tak się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Może postrzeliłeś kogoś z załogi Skadowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Tam jest to trochę pokręcone z tym używaniem broni na bazie. Musisz strzelać by bronić Skadowska a oryginalne skrypty cały czas żądają byś schował broń, bo baza stalkerów i takie tam. Ty nie chowasz, więc postacie z podstawki mają cię za wroga. Zabugowany ten quest. Grałem w to już dawno, więc nie przysięgnę, ale zdaje się, że ta wrogość samoistnie znikała po kilku dniach czasu gry. Zdaje się też, że problem nie występował, jeśli od razu na początku gry włączyłeś możliwość wyciągania broni w bazach w opcjach moda, ale teraz to już i tak musztarda po obiedzie. Dobrze jest cały ten quest załatwić ze sterówki na samej górze Skadowska. Trzeba mieć tylko dobrą snajperkę i dużo amunicji. Skrypty tam nie sięgają, dobry widok na całą okolicę, bezpiecznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Już sb poradziłem a tym zadaniem, ale nie wiem czemu przy wczytywaniu wywala mnie do pulpitu. [error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ....a.l.k.e.r- zew prypeci\gamedata\scripts\news.script:879: attempt to index field 'actor' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Problem dotyczy skryptu wyświetlającego smsy na ekranie. Te losowe, ktoś coś tam widział, ktoś kogoś zabił i takie tam. Standardowym ruchem w takim wypadku jest wczytanie poprzedniego sejwa. Możliwe, że jest już na to jakiś fix ale strona sigerous.ru jest w tej chwili zamknięta. Więc kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi