gawron Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Z tego co pamiętam ,miałem podobny problem . Pomogły , wczytanie gry z poprzedniej lokacji i cierpliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Jakby co to na US kopsnąłem sejfy z NS5 TT2, zajrzyj a ja poszukam sejfów z danego interesującego ciebie/was momentu gry!. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jakby ktoś jeszcze znalazł inną lokalizację Drakona oprócz "ołtarza" i maszyny rolniczej to proszę o wzmiankę.Ja na razie się poddałem - za bardzo czasochłonne te zadanie: może źdźbło po źdźble szukać? I te irytujące uczucie, że może pod tekstury wpadło...! Jedyny bonus to, że znalazłem worek z trawką dla Kniazia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Się nie poddawaj , ale wczytaj zapis z poprzedniej lokacji . Miałem podobny problem , pomogło . Rozumiem ,że czasem trudno bo coś wykonaliśmy , coś nazbieraliśmy , ale z MODami tak już czasem jest . Warto się do tego przyzwyczaić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 (edytowane) ksantyp - obejrzyj dobrze tę maszynę od strony wieży. Ma ona taką kratownicę za podstawę. Podejdź z włączoną latarką do środkowego otworu i popatrz pod maszynę. Kilka razy koło tej maszyny przechodziłem, zaglądałem pod nią, ale bez latarki i z boków. Nie widziałem. Dopiero z latarką, stał się błyszczący. Edytowane 29 Października 2014 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi