Yurek Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Żeby odebrać zamówiony przedmiot u handlarza, trzeba bodajże w tym modzie przyjść w ostatniej ćwiartce każdej godziny, czyli np.: od 2:45 do 3:00. I nie wiem, czy nie przypadkiem tylko w nocy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexetor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mam pytanko czy da radę połączyć tego moda z Shoker Weapon Mod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 @ Dexetor Bez dogłębnego grzebania w plikach - NA PEWNO NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plindz Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Forumowiczów. Mam problem, otóż, gdzie mogę znaleźć ładunek wojskowych na bagnach? Przeleciałem wzdłuż i wszerz i nie ma! Ściągnąłem save Yurka, ale on jest już na Skadowsku, a nie chcę tracić tyle z rozgrywki. Z góry dziękuję za pomoc :D Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez Plindz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Tutaj, ale musisz mieć bodajże bioradar - jakoś tak to się nazywało - a tenże wykona Ci technik ma Kordonie jak przyniesiesz mu płytę z jaskini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plindz Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Cichy dzięki, to jest Georadar dla ścisłości i robi go Makarow na Stacji Pomp na Bagnach. Piszę to w razie, gdyby ktoś miał z tym problem ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Link do: Fix 11.05.12 w pierwszym poście naprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plindz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Witam. Mam kolejny problem, a mianowicie uszkodzenia Exoszkieletu. Ten armor się cholernie szybko psuje, praktycznie po paru otrzymanych trafieniach szybka pęka i pancerz jest prawie bezużyteczny. Gdzie mogę to zmienić w plikach gry? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź! ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Witam, gdzie znajduję się anomalia przestrzenna prowadząca do Doliny Mroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Pod kamieniołomem jest anomalia przestrzenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert4466 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam jak zainstalowałem tego moda to działało, ale jak dodałem spolszczenie to wywala na pulpit :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Powinieneś dokładnie opisać swój problem...może ktoś pomoże.Co działało i z jakiego źródła pobrałeś mod? W temacie są uwagi na temat moda z torrentu i jak problem naprawić.Czy sprawdzałeś log błędu po uruchomieniu gry ? Jeżeli jest tam Fatal error to należy go tutaj wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filipoo2000 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Pominąłem coś w instalacji czy jak- po użyciu karabinu wywala 3/4 ekranu: ktoś może mi pomóc kiedy celuje z broni i mam hełm to mi znika 3/4 ekranu nie wiem co może być liczę na szybkom odpowiedź ktoś może mi pomóc kiedy celuje z broni i mam hełm to mi znika 3/4 ekranu nie wiem co może być liczę na szybkom odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Może spróbuj odinstalować moda i zainstalować go ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wie ktoś czy mod bedzie hulał na Windows 8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jeśli podstawka hula na Windows 8, to każdy mod do niej także. Ja zasuwam na Windows 8.1 a Misery 2.0.2 działa mi płynnie bez zacięć i wyskoków do pulpitu do teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wie ktoś czy mod bedzie hulał na Windows 8?Grałem w Jenota , Snajpera i w dopę kwestową dla SGM 2.2 i na każdym z tych modów miałem problemy fabularne. Zainstalowałem Czystego SGM-a 2.2 i po wejściu na Janów zabrakło w Kamieniołomach postaci kwestowej a mianowicie stalkera porzuconego przez Srokę.W Jenocie zatrzymałem się na Magazynach Wojskowych bo systematycznie pojawiał sie komunikat o uszkodzeniu bieżącego zapisu. W Snajperze zakończyłem rozgrywkę w tunelu pod Prypecią podczas misji ratowania Miecznika ,mam nadzieję że nie pomyliłem postaci.Sam już nie wiem czy błędy rzeczywiście wynikają z racji użytkowania Windy 8.1 (wersja Professional x64) ale coś za duzo tych przypadków. Wróciłem do starej , przez niektórych znienawidzonej Visty (Ultimate x64) z wszystkimi SP i jak na razie Czysty SGM 2.2 z dodatkami nie sprawia żadnych problemów.Aha jeszcze pytanie @Hentaj jakiej wersji podstawki używasz pierwszego wydania bez patcha 1.6.02 , Pomarańczowej Kolekcji czy jeszcze innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) @Fawkzy No właśnie słyszałem że SGMy gryzą się z 8@apophis Zew Prypeci z Premium Games 2010 roku płytę z grą (wersja 1.6.01) patch 1.6.02 na płycie z dodatkami Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Hentaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 @Fawkzy No właśnie słyszałem że SGMy gryzą się z 8@apophis Zew Prypeci z Premium Games 2010 roku płytę z grą (wersja 1.6.01) patch 1.6.02 na płycie z dodatkami@HentajTo może nie będziesz miał żadnych problemów. Zauważyłem że wersja z Pomarańczowej Kolekcji pobiera i instaluje dodatkowo pliki z Net Framework. Nie zwróciłem uwagi czy wersja podstawki z pierwszego wydania też potrzebuje tych plików. Decyzja należy do Ciebie.Ja chyba na dobre wrócę do Visty bo poza tym że rzeczywiście jest "zasobożerna" i ma parę innych wad to nie spotkałe się jeszcze z aplikacją użytkową i grą która by nie pracowała poprawnie. Oczywiście mam na myśli tylko te programy które wykorzystuję osobiście.No a poza tym mam ten system legalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 @apophisZostaje mi tylko czekać na 3.0 jeżeli będą jakieś problemy, wcześniej też grałem na Viście m.i.n też w Wreckage CrysisWars Standalone (na 8 miałem problemy na początku 2 aktu - byłem sam na mapie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 @apophisZostaje mi tylko czekać na 3.0 jeżeli będą jakieś problemy, wcześniej też grałem na Viście m.i.n też w Wreckage CrysisWars Standalone (na 8 miałem problemy na początku 2 aktu - byłem sam na mapie).@Hentaj.Napisz o rezultatach gry i ewentualnych problemach jeżeli zdecydujesz się grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Wiecie komu dać tą teczkę monolitowca z Zatonu? biegam po kinie Prometeusz i nie wiem komu dać a ten typ pilnujący wejścia do "szefa" nie chce mnie wpuścić. W dodatku tych 3 przy ognisku mam na czerwono i strzelają do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Wiecie komu dać tą teczkę monolitowca z Zatonu? biegam po kinie Prometeusz i nie wiem komu dać a ten typ pilnujący wejścia do "szefa" nie chce mnie wpuścić. W dodatku tych 3 przy ognisku mam na czerwono i strzelają do mnie @kfiat.Na prawo od wejścia na "salę kinową" jest jeszcze jedno wejście do budynku. Jest tam Monolitowiec który powinien poinformować Cię o tym że szef jest zajęty i odebrać od Ciebie aktówkę. I zadanie się zalicza.Jeżeli brak Ci takiego dialogu to spróbuj załadować poprzedni zapis i spróbuj ponownie. Wczoraj przechodziłem ten fragment i nie miałem problemów co przwda w czystym SGM 2.2 ale ten fragment moda jest dokładnie taki sam w każdej odmianie SGM-a 2.2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dzięki apophis, ale ze mnie dureń :P nie doczytałem questa, tą teczkę muszę najpierw znaleźć. Mam jednak problem bo to wersja jenot i nie mam znacznika. Pamiętasz gdzie jest ta teczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Dzięki apophis, ale ze mnie dureń :P nie doczytałem questa, tą teczkę muszę najpierw znaleźć. Mam jednak problem bo to wersja jenot i nie mam znacznika. Pamiętasz gdzie jest ta teczka?Teczkę ma ranny Monolitowiec na Zatonie. Leży na moście Prebrażeńskiego. A jeśli chodzi tych trzech którzy do Ciebie strzelają w kinie Prometeusz to możesz ich spokojnie rozwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi