pacjent1972 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Zainstaluj również patch 1.6.02. Zainstaluj tak moda jak podaje sposób instalacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Zrobiłem wszystko, ale myślę że problem mógł być w tym pliku, co trzeba zamienić false na true. Działa bez wylotów! Natomiast mam problem z sejfem. Potrzebuje klucz, szukałem go wszędzie w tamtym miejscu i znaleźć nie mogę. Ktoś ma jakieś namiary na ten klucz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 3 minuty temu, Jacek napisał: Zrobiłem wszystko, ale myślę że problem mógł być w tym pliku, co trzeba zamienić false na true. Działa bez wylotów! Natomiast mam problem z sejfem. Potrzebuje klucz, szukałem go wszędzie w tamtym miejscu i znaleźć nie mogę. Ktoś ma jakieś namiary na ten klucz? O jaki klucz chodzi? Konkretniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Na APT (Albo ATP, nie pamiętam)w nocy, miałem wyczyścić lokację z bandytów (Początki gry) a potem znaleźć sejf. Po jakieś 5 minutach znalazłem go na poddaszu, lecz potrzebuję klucz by go otworzyć. Nigdzie nie ma wskazówki gdzie go znaleźć więc zwracam się do was Mam nadzieje że to rozjaśni sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Strona 15 tematu, pierwszy post na tej stronie od @Colego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Czy Jenot Edition wymaga "podstawowego" SMG 2.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 13 minut temu, StalkerCell napisał: Czy Jenot Edition wymaga "podstawowego" SMG 2.2? W #1 poście tematu masz sposób instalacji opisany bardzo szczegółowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Czyli nie trzeba pobierać dodatkowego 1.5GB Zapytam się przy okazji - czy jest torrent do Enota? Przez przeglądarkę pobiera mi w zawrotnej prędkości 20kb/s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Masz coś z netem bo u mnie pobiera też wolno ale 20 razy szybciej niż u ciebie: http://scr.hu/2oe0/xloke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Mam dziwnego neta, przykładowo pobieram XVM do WoT z prędkością 100-200kB/s, samego WoT'a do około 500kB/s a Armored Warfare pobierałem z prędkością 1MB/s. Mam nadzieję że w nocy łącze dostanie kopa... Edytowane 15 Marca 2016 przez StalkerCell Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Tu masz na Yandexa: https://yadi.sk/d/yNfAsDvjdtNDq Dodany do #1 postu tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Potrzebuję pomocy z instalacją fixu 11.05.12. W folderze są: 1 Hud k sborke Ałbora 2. PNW 3.Wozwraszajem staryj hud kostjomow 4.gamedata 1, 2 i 3 mają folder gamedata. Domyślam się, że drugi zawiera stary hud kombinezonów, ale o co chodzi z tym PNW? Konieczne jest wklejanie gamedat z 1, 2 i 3 folderu, czy wystarczy po prostu gamedata? I przepraszam za literówki, rosyjski nie należy do moich ulubionych języków Edytowane 16 Marca 2016 przez StalkerCell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 1. PNW, to noktowizor. Wstaw 3.gamedata (rozumiem, że to ten fix). 1 i 2 jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 1. To nowe animacje noktowizorów. 2. Tak jak napisałeś. Z paczki Fix_11.05.12 wrzuć sobie tylko gamedata reszta jest opcjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ok dzięki, jest tam niby jakiś .txt ale cyrylice wywala a nie mam Notepada akurat. Ech, wiedziałem że coś musi się spieprzyć (wywala przy Nowej grze): FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\scripts\_g.script:2191: attempt to index local 'file' (a nil value) stack trace: Wykluczam problem podczas pobierania, bo Opera nie świeciła się na czerwono. Instalowałem po kolei. Patch gry 1.6.02. Windows 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Podeślij ten _g.script. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jeżeli to jest ważne, to w gamedata/scripts czystego moda nie było pliku _g.script - dopiero polonizacja go dodała. _g.script Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 To jest bardzo dziwne bo błąd powodowany jest tym że gra nie może utworzyć loga. Ściagne dzisiaj w nocy tego moda zobacz czy u mnie będzie to samo na Win7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Jakby co moda pobrałem z Yandexa, być może to jest problem... Edytowane 16 Marca 2016 przez StalkerCell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ja miałem taki sam problem a potem po wgraniu tego pliku wywalało mnie do pulpitu przy przejściu na nową lokację pomagało wczytanie ponownie ostatniego zapisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Możesz spróbować ściągnąć z naszego servera ale to raczej nie tu leży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 No niby z Yandexa waży mniej, ale wątpię by ktoś zuploadował niepełną wersję. Spróbuję w nocy pobrać z tutejszego serwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wymiękam. Pobrałem z tutejszego serwera i wywala ten sam błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Zabieram się za ściąganie i sprawdzę. Działa poprawnie instalowałem jak w pierwszym poście. Zobacz co się stanie jak wstawisz to : _g.script Podaj całego loga ( pamiętaj o spoilerze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Ogarnąłem to w końcu. Po którymś z rzędu uruchomieniu z uprawnieniem administratora nareszcie ruszyło. Tylko ni cholery nie mogę pojąć, dlaczego akurat _g.script wywalał. EDIT. W tym modzie są bugi jak cholera. Najpierw wywalało w Kordonie przy wybijaniu bandytów w obozach (na Bagnach było podobnie) bez FATAL ERROR, teraz wywala na Bagnach w okolicach cerkwi (próbuję zgarnąć schowki) z takim logiem: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 502 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section ''. Please attach [*.ini_log] file to your bug report stack trace: Edytowane 19 Marca 2016 przez StalkerCell kolejny błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi