tom3kb Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @TRUESTALKER no jak nie możesz znaleźć jak jesteś w jego temacie A tamten "all in one" to zwykły sgm 2.2 wersja english ale jak dobrze pamiętam to pomodyfikowany graficznie, nowe npce, giwery. Ale to nie Jenot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Dobra jestem debilem i nie zauwazyłem takiego małego przycisku z napisem POBIERZ Z NASZEGO SERWERA nie było tematu okej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Oj @TRUESTALKER coś cieniutko, jak na prawdziwego stalkera. Talerz z karmą przed nosem, a Ty pytasz gdzie jedzenie Generalnie - fabuła ta sama co w pozostałych SGM 2.2. ale Jenot ma swoje smaczki i moim zdaniem, jest jedną z trudniejszych wariacji tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Wiesz pierwszy raz gram w SGM także i nie wiem co ten Jenot zmienił ale chciałem po polsku gdyż lepiej mi sie gra gdy jest jakaś polonizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Truestalker - mody SGM zawierają unikalne schowki SGM - szukaj, jest to opłacalne. Zajrzyj: http://sigerous.ru/forum/364-3620-1 http://sigerous.ru/forum/363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Z tego co pamiętam było zmienione podejście do obrażeń, zależało od amunicji, nie od broni. Czyli miałeś np 20 pistoletów na ammo 9mm to bez różnicy, z której strzelałeś bo każda jest tak samo silna. Ale lepiej sprawdzić w opisie moda czy nie namięszałem. No oczywiście mod ma swoją paczkę giwer w tym takie nie dodawane do zadnych innych modów i inne zmiany. Czy jakieś nowe questy w stosunku do zwyklego sgm, nie pamiętam. Grałem w niego sporo ale nie skończyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Dzieki ale mam pewien problem .. taki ze gra jest po rosyjsku :/ zrobilem wszystko co sie da ale nic to nie działa jakies pomysły co moge jeszcze zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Może zapomniałeś o spolszczeniu Wrzuć polonizację i patcha do niej jeszcze raz i zobacz czy zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @TRUESTALKER Sprawdź, czy masz plik localization.ltx A jeśli tak, to czy kieruje do kat pol, w kat text. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Nie wiem o co ci chodzi . Wpisałem w wyszukiwarce localization.ltx i wyszło mi to jakbym mogł prosic o troszeczke pomoc w wytłumaczeniu gdyż jestem laikiem w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @TRUESTALKER To ty masz steamowego Stalkera, a on jest po polsku czy angielsku? Bo tu może być problem. A jak po angielsku to czy instalowałeś na niego inne mody Pl i czy chodziły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Jest na steamie ale chyba tak mam po angielsku nie instalowałem zadnych modów oprócz misery z polonizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Truestalker - skombinuj sobie wersję podstawek nie ze steamu i na nich graj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tak aktualizacja mojej depresji growej zainstalowałem wersje stalkera z gog wszystko działa pieknie fajnie aż do czasu gdy chce właczyc gre znaczy kiedy chce zaczac grac zawiesza mi sie komputern na ekranie ładowanie. ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ...k.e.r. call of pripyat\gamedata\scripts\vsmod.script:11: attempt to index global 'VS_send_news' (a nil value) Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez TRUESTALKER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ja bym przeinstalował, stosując się dokładnie do instrukcji z pierwszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Własnie to robie ale mam pytanie te spolszczenie mam dac do folderu gamedata czy w ogóle do folderu z stalkerem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 43 minuty temu, TRUESTALKER napisał: Własnie to robie ale mam pytanie te spolszczenie mam dac do folderu gamedata czy w ogóle do folderu z stalkerem ? Stwórz sobie folder na pulpicie rozpakuj tam spolszczenie, a później przerzuć do foldera ze stalkerem jego zawartośc folder "gamedata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @TRUESTALKER Do folderu Stalkera, a jak zapyta czy zamieniać pliki to oczywiście tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Nie działa dalej chyba sobie odpuszczam i pogram w SGM 2.2 po angielsku ;/ Dzieki wszystkim za probe pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Napisz w punktach po kolei co robisz, bo to nie ma prawa nie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRUESTALKER Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Okej po pierwsze daje do folderu gamedata wszystko co z sgm 2.2 jenot edition nastepnie daje FIX , spolszczenie i na koncu daje Mini fix'a i gra mi sie włacza nestepnie daje nowa gra poziom i okej laduje mi sie do 100 procent i jest brak odpowiedzi wiec musze zrestartowac kompa i tak ciagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @TRUESTALKER Czy ty całego moda wsadzasz do gamedata? Moda się wsadza do katalogu z grą, ze zgodą na zamianę. Powstanie gamedata z modem, a w bin ewentualnie mod coś zmieni. Sprawdź, czy w gamedata, nie masz kat bin i drugiej gamedata. Jeśli są, to błąd. Usuń istniejącą gamedatę i stawiaj moda od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Na początek zapoznaj się z https://stalkerteam.pl/topic/8703-uniwersalny-poradnik-instalacji-modyfikacji/ - przyda się na przyszłość, a być może i teraz. Nie widzę innej opcji jak zła instalacja, więc łopatologicznie: 1. Pobierasz moda. 2. Wrzucasz zawartość pobranego archiwum do głównego folderu gry, tj. X:\YYYY\Stalker Zew Pypeci\ 3. Ściągasz fiksa i wrzucasz go do głównego katalogu, ze zgodą na zamianę plików. 4. Tak samo postępujesz ze spolszczeniem i fiksem do niego. NIE MA PRAWA nie działać, jeśli wszystko robisz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi