jurek48 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Ok.Trzeba będzie tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Mam przed chwilą taki wylot na jednym z zapisów w X-16...jednak znalazłem lek...gdy spawnują się snorki to uciekać do tyłu bo potem jeszcze dochodzi pijawka i burer. Jeżeli oddalić się z miejsca to wylot zanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 U mnie wyskakuje ten błąd jak zejdę po drabinkach na sam dół. Zabieram dokument,który leży po lewej stronie za agregatami idę z 10 m dalej i wywala.Według sugesti Kobala zacząłem od Baru (w tym miejscu miałem zapis) i wywaliło mnie w tym samym miejscu.Zastanawiam się czy nie zakończyć przygody z tym modem.Już mnie cholera bierze gdy za każdym razem muszę wracać na pulpit. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 To regularny błąd w X-16...zobaczę czy dam rady go ominąć. Cierpliwości ten błąd jest zgłaszany na forum AMK i na pewno będzie poprawiony w kolejnym patch. Mod jest mimo wszystko bardzo ciekawy. Zachowaj gdzieś zapisy i możesz dla frajdy spróbować drugiej linii fabularnej która zaczyna się od oddania dokumentów z lokomotywy Cyganowi, który pojawia się obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Przepraszam Malakas,ale czy mógłbyś podpowiedzieć jak rozpocząć drugą linię fabularną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Chyba też będę musiał poczekać na patch..doszedłem do schodów instalacji w podziemiach i wtopa. W X-16 można się na serce wykończyć...latarka świeci bardzo słabo a z ciemności wyskakują snorki.. . Teraz o fabule... Po zakończeniu zadań dla Żaby idziesz pierwszy raz na posterunek i dostajesz zadanie przyniesienia dokumentów. Jak pamiętasz to tam dostałeś mapę Kordonu. Papiery są w lokomotywie która leży obok nasypu..jest ona tam zawsze bo to element podstawki. Gdy zabierzesz dokumenty po lewej obok kamieni powinien pojawić się Cygan...to jemu trzeba oddać dokumenty i tak ma się rozpocząć inna linia fabuły. Info przeczytałem w temacie na forum moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Malakas czy możesz podpowiedzieć gdzie szukać Szakala.Szukam go od wczoraj i nie mogę się na niego natknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 A kto dał info o Szakalu i czy znalazłeś zapiski Streloka o których mówi informator w Barze. Mają być trzy części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Przepraszam Malakas,ale rosyjskiego uczyłem się 50 lat temu i właściwie to nic z tego nie pamiętam. Informator mówił o zapiskach Striełoka,ale nie skojarzyłem tego z odszukaniem Szakala. Próbuję grać,ale ciężko mi idzie gdy się nie zna dostatecznie języka.Tak,że proszę mi wybaczyć moją upierdliwość.Idę szukać zapiski Striełoka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Źle mnie zrozumiałeś @jurek48..może trochę jaśniej to napiszę...pytam o Szakala bo nie trafiłem do tej pory na info o tym kolesiu... i chyba coś przegapiłem. To ze schowkiem to inna bajka. W schowku Streloka mają być części kodu do drzwi na Radarze. W tym dialogu są miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Info daje Informator w pierwszych dialogach z Mesnerem.Ja natomiast nie mogę zrozumieć słów " na starom zawode". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ten akurat znalazłem..jest w starej fabryce na dachu....budynek po lewej od wejścia z łukowym sklepieniem ... na starom zawodie to znaczy..... w starej fabryce Za choinkę nie mogę znaleźć tego w Dziczy...ma być między budową i domem zabitym deskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Leży na daszku przy wieży wi za wi domu zabitymi deskami.Też go dopiero wypatrzylem jak wszedlem na dach tego domu i obrócilem się w prawo.Nadaszku leży plecak a w nim fleszka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Kolejny schowek widmo....w opisie podane w okolicy bagna na Magazynach Wojskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Znajduje się on w krzaku przy ogrodzeniu po lewej stronie bagna. // Znalazłem też dokumenty na radarze,wróciłem do Informatora.Oddałem dokumenty i nic, żadnej opcji dialogowej i dalej nie wiem gdzie szukać Szakala. Czy słowa " na terytorium dołga " oznaczają, że trzeba szukać na terenie Baru czy jeszcze gdzie indziej. Jeśli ktoś coś wie na ten temat proszę o pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 " na terytorium dołga "..... Szukaj na terytorium Powinności w Barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Mam prośbę Malakas,a może wiesz co to jest "barachołka " ? Pytam bo niejaki Chorik (nie wiem czy dobrze odczytałem)przebywa w rejonie barachołki.Zadanie zleca Szakal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Widzę, że gracie w tego moda. Warto go pobrać?, a барахолка - pchli targ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Mod jak dla mnie fajny..wszystkie zadania są nowe przynajmniej w linii, która zaczyna się od Cygana. Są również nowe u Wojskowych...tak na Kordonie jak i w Barze. // @jurek48 gdzie znalazłeś Szakala.? Trochę dziwne to wszystko bo ja nie pamiętam żadnej wzmianki o nim. Być może skopałem moda, ale to się okaże. Schowki były wszystkie na miejscu...oddałem. Potem poszedłem do Powinności tam Woronin kazał szukać ludzi z Wysypiska, ale gdzie tu Szakal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Modzik całkiem fajny. Moim zdaniem warty uwagi. Jak przejdę Szramę wrócę do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Z Baru nie wychodzimy na wprost tylko idziemy w prawo przez hol i on tam stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Niestety nie mam takiego kolesia w całym Barze..co ciekawe mam zapis z pierwszej rozmowy z Informatorem a tam nic o nim nie wspomina ...podczas dialogu jest tylko mowa o zadaniu na zapiski Streloka. Możesz zrobić fotkę tego kolesia.?..domyślnie w grze to F12. // Jest jeszcze zadanie na narzędzia dla technika na zapleczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Malakas,a mozesz mi wytłumaczyć jak mam to wykonać ponieważ nigdy tych żeczy nie robiłem.Jak zrobić fotkę już napisałeś, ale co dalej.Z wielką chęcią to zrobię i przyda mi się w innych takich sytuacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Fotki z gry znajdziesz w katalogu userspublicstalker-shocscreenshots tam szukaj. Potem zdjęcie uplouduj na... http://www.imagebam.com/... i podaj bbc code (za radą @malakasa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Foto Szakala: Czy dobrze to zrobiłem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi