grzesu Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam.Po dotarciu do Lewszy i rozmowie z nim idę szukać karabinu i kombinezonu.Po powrocie okazuje się , że ten ćwok niechce wziąć odemnie tych rzeczy choć są nowe lub naprawione .Dodam , że w zadaniu <znajdz Lewszę i namów go do współpracy z łukaszem>kropka nie została odznaczona na zielono.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Rozumiem, że w czasie rozmowy powiedział ci, że potrzebuje kombinezonu i karabinu ? Może nie do końca masz to naprawione albo dajesz mu nie to co chce. Ma być Groza i naukowy kombinezon najemników. Jeśli wszystko to masz to pokręć się dookoła niego, może nie wszyscy najemnicy na bazie zginęli, spróbuj zmienić lokację i wróć do niego. Ode mnie zawsze brał bez kaprysów, może cię nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 @kobal ma rację, te rzeczy nie można ani na chwilę używać, mały spadek użycia i on nie chce tego, uważając to za szmelc. Rada taka: wróć do tyłu o jedną lokację przed rozmową z nim i ponownie wejdź i jak weźmiesz od niego to zadanie, rób go, niczym innym się nie zajmuj. Powinno Ci pójść łatwo, bo już wiesz gdzie szukać tych rzeczy. Jak je będziesz miał, to idź do niego i misję będziesz miał na cacucho zrobioną. Napisz, jak już to zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesu Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dzięki kobal i metek58 za podpowiedzi,Lewsza niechciał przyjąć broni ponieważ naprawiłem ją za pomocą zestawu,nie do końca skutecznie a gdy naprawiłem ją u handlarza wziął bez problemu.I tutaj w tym momencie muszę dodać swój komentarz do tego moda:gra wspaniała ale bugtrapy które prześladują mnie co chwilę zniechęcają do dalszego grania,chodzę po zonie od kwietnia 2012 i kilka razy musiałem cofać się w sejwach o kilka (nawet)tygodni szkoda ,że tych wielu błędów nie poprawiliście w tt2 uf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 @grzesu - przyczyną wylotów w grze najczęściej bywa "słaby" komputer, lub błędna instalacja moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Witajcie. Mam problem ze znalezieniem kombinezonu. Wszystkich najemników już dawno zabiłem i nikt już takiego kombinezonu nie ma. Czy można go jeszcze w jakiś sposób zdobyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 @chszarz Już nie pamiętam, gdzie można było ten kombinezon znaleźć. Żaden z handlarzy go nie sprzedaje? Ostatecznie można użyć spawnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 Niestety nie. A możesz mi wytłumaczyć jak działa ten spawner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2023 @chszarz A jaką wersję moda masz zainstalowaną? Tu masz spawner (powinien pasować) - 483_spawner_TT2.rar Podczas gry klikasz ESC i F1. Następnie szukasz kombinezonu, który potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 17 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Jeśli dobrze rozumiem gdzie jest wskazane jaka to wersja to jest to Nowyj Sjużem 5 (popisałem się znajomością cyrylicy :D) A wersja gry podstawowej to 1.0004. O ile dobrze zainstalowałem spawnera to nie działa 😞 Jeszcze jedno pytanko. Czy automat Groza jakiego chce Lewsza to to samo co Tunder S14? Bo mi też nie chce go przyjąć. Naprawiłem go u Dzika. Stan 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Witam. Ponowię prośbę. Czy mogę gdzieś znaleźć spawner działający na mojej wersji? Mam moda pobranego ze strony -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 @chszarz Sprawdź ten spawner: KLIK. Z tym, że on jest do wersji z Autumn Aurora. Znalazłem jeszcze taki: KLIK. Powinien pasować do zwykłej wersji TŚ2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Pobrałem ten drugi. Mam wersję bez A.A. Z tego co widzę to jest to ta sama wersja spawnera co w linku, który wcześniej podaleś, tylko plik rar trochę inaczej się nazwa. Podmieniłem wypakowany folder gamedata i też niestety nie działa. Klikam esc + F1 w trakcie gry i nic się nie dzieje. Wychodzi mi tylko do menu gry. Czy napewno dobrze wszystko robię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2023 Szukam odpowiedniego spawnera w tematach z tym modem, ale jest ich sporo. Podobno spawner też działa po naciśnięciu klawisza S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulow Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Podeśle ktoś link spawnera do tajnych ścieżek 2 final update fix ? Bo z tych linków podmieniam gamedate i nic się nie dzieje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @sulow Dosłownie żaden spawner nie pasuje? Jest ich w tym temacie co najmniej kilka. Podczas gry wciskasz ESC i F1, albo S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Sulow spawner_TT2_Krus1971.zip p.s. Sulow: esc - s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulow Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi