LordDino Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 To nie chodzi nie ma opcji zaawansowane poza tym zaczyna się od ten komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Naprawdę tak trudno w googla wpisać "win 10 zmiana pamięci wirtualnej" W pierwszych linkach nawet jakieś filmiki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Słowo klucz pamięć wirtualna. Ale poradziłem inaczej wpisałem w wyszukiwarkę zaawansowane..... tam zmieniłem na 2500 i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Z ustawianiem na sztywno pamięci wirtualnej trzeba uważać, jeśli ktoś gra w nowsze gry może to powodować niestabilność czyt. wyloty "out of memory". Nowe silniki potrafią same doskonale zarządzać pamięcią. Taki offtop bez ostrzeżenia proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi