patryk38832 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 W zasadzie to pierwsze zadanie, więc lepiej zacząc jeszcze raz.I nie proponuj mu pójścia z sobą bo po dialogu '' dziękuje dalej pójdę sam '' on już nie zostanie na swoim miejscu, tylko zacznie chodzic po całej lokacji. Tak jest ze wszystkimi postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Poprzedni temat do kosza rozwiązany (tadeo 2013 dzięki)ale jak mam się dostać do bazy Czystego Nieba nie ma portalu ani dziury w płocie? Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Klikasz na niego dwa razy i włączony, kolejne dwa razy i wyłączasz. Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez tadeo 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 @patryk38832Niestety nie mam pomysłu jak należy zmienić skrypt, znalazłem jednak info o podobnym problemie jak twój: link. Forumowicze radzą aby emisję przeczekać w innej kryjówce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 @gucio46 Gostek siedzi przy ognisku za Osadą Rybacką blisko płotu i on zaprowadzi Cię do bazy Czystego N.A wyprzedzając pytanie to narzędzia są na Placu Maszynowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Po przestudiowaniu map, widzę że do Kordonu z Jupitera trochę będzie się iść, i trzeba nieźle się przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ten co prowadzi do bazy Czystego Nieba, jest kawałek od Wioski Rybackiej na zachód. Jest tam taki niezakrzaczony kawałek terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jak załatwisz wszystkie sprawy na Zatonie i Jupiterze, to do podziemi Prypeci i tam wedle uznanie, albo do Prypeci Wschodniej i Prypeci, albo od razu do Czerwoneg Lasu. Z Czerwonego L. do Limańska i spowrotem do Czerwonego L. tutaj idziesz na Bagna, i już tylko krok do Kordonu. Jak wylądujesz na Bagnach w wagonie, to zerknij pod niego, mały prezęcik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wie ktoś może gdzie są te dzienniki kontrolerów dla doktora na bagnach ? Czytałem przewodnik, i jest w nim napisane że te dzienniki są gdzies za tym rozwalonym mostem na bagnach ale nie da sie tam dostać bo przecież jest tam ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Pierwszy jest na Zatonie w jaskini kontrolera, drugi w Czerwonym L. w kopalni a trzeci na Bagnach za mostem w grocie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Okej, ale jak dotrzeć do tej groty na bagnach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Idż wzdłuż torów,dojdziesz do ogrodzenia i Idż dalej wzdłuż ogrodzenia, w trzcinie będzie rozerwane ogrodzenie,przejc przez nie i za zawalonym mostem iest jama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 A wie ktoś może jeszcze, gdzie jest reszta dokumentów dla Irbisa ? Jedne znalazłem w sterowni mózgozwęglacza. W opisie napisane było, że resztę przeniesiono do X-13, ale takiego laboratorium chyba nie było w żadnym Stalkerze. Wie ktoś może, gdzie ich reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 X-13 jest na Generatorach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) Warto przeszukać pustkowia i Martwy Bór. Nagrodą jest masa fantów , Karabin Mosina, rzadki artefakt i kombinezon. PS czy ja tylko tak mam czy nie ma wejścia do bunkra na mózgozwęglaczu :/ No no , zmienili miejsce wejścia i śmiesznie wyszło, człapiąc się i burcząc pod nosem skręciłem tam w celu sprawdzenia czy nie ma czegoś ciekawego. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Okej, by przykuć uwagę, nowy post.Ogólnie gram tylko z zwiększeniem udźwigu- tutejsze plecaki i skrzynki są dla mnie za małe.By przejść poziom Szpitala, wystarczy zmienić skok z 8 na 20. Trzeba uważać bo ranimy się skokiem, ale na 100 skoku giniemy miażdżąc się o sufit. Idziemy w dostępnej standardowo części szpitala do końca i w lewo- po schodach do dziury w suficie. Skaczemy przez nią, przenosimy się znowu do schodów z dziurą. Skaczemy ponownie, tym razem nas nie przeniesie. Następnie skaczemy na to przejście między balkonami z dziurą, skaczemy POZA szpital. Na ziemię dookoła. Droga wolna, wystarczy przejść lub uważając na zdrowie przeskakać do końca. Zapisujcie czasami bo mi zdarzyło się dwa-trzy razy utknąć w zbugowanych częściach mapy- jedna to niewidzialny pokój z rozetą który się pojawia nad końcem szpitala. Z daleka wygląda zdradliwie nieścianowo- jak do niego wskoczymy okazuje się odwrotnie. Mam nadzieję na Kozaka za tą poradę. Ciekawe, moja wersja gry coraz bardziej się rozpada- mam bug na bugu , od kiedy mi z pewnego powodu gra scrashowała. Ostatnio nie mogę wchodzić na Jantar bo gra mi wywala, a do podziemi właziłem 4 razy bo 3 pierwsze próby kończyły się zbugowanym widzeniem a la wszystko na wszystkim. Lol po powrocie do Baru zostałem zaatakowany przez obsadę Powinności. Ciężko było ale wygralem, co ciekawe nie mam pojęcia czemu nagle byli wrodzy... Edytowane 21 Października 2013 przez Hrothgar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Na jantarze przy pomiarach mam buga i wywala z takim logiem: FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : CScriptEngine::lua_error[error]File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamescript_engine.cpp[error]Line : 73[error]Description : <no expression>[error]Arguments : LUA error: ... shadow of chernobylgamedatascriptsxr_kamp.script:616: bad argument #1 to 'random' (interval is empty)stack trace: niby patch 3.5.5 usuwał problem na jantarze, mimo że mam patch 3.5.5 dalej mam taki bug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Siema :D Wiecie czy w tym modzie jest możliwość gry na gitarze ? Sory za takie dziwne pytanie, ale gracjąc w DR Leper Area strasznie mi się to podobało :D Edytowane 11 Listopada 2013 przez Tomcionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Chyba tak , oraz na harmonijce jeśli mnie pamięć nie myli. Ale mutantów jest dużo, choć się mało respawnują i jest to dość trudny mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desolate Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 No dzięki, ale u żadnego handlarza nie było ani gitary ani harmonijki, a ta gitara co jest w dolinie mroku jest to zwykły bezużyteczny przedmiot... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Z tego co pamiętam dostajesz ją gdzieś w początkowych lokacjach za misję. Ale pewny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Pobrałem jeszcze raz cały LWTOD_Patch _3.5.5_+_polonizacja_BETA i dalej mam błąd jak powyżej nad jantarem przy eskortowaniu naukowca. Wie ktoś jak to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Coś mi się zdaje że Patch -- 3.5.5 zainstalowałeś, ale zapomniałeś o Fix-ie do Patcha - 3.5.5.Bo błąd na Jantarze, usuwa Fix do patcha, a nie sam patch. :yes: Edytowane 7 Stycznia 2014 przez patryk38832 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Faktycznie, nie zwróciłem uwagi na ten fix, myślałem że jest on w tej paczce ze spolszczeniem już. Jak na razie działa i udało mi się przejść dalej :D Dzięki wielkie za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Link do pobrania moda nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton95 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Proszę o Re up podstawki bo nie działa :v , a najlepiej jakiś inny serwis :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi