qwert Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Moja karta graficzna: http://www.benchmark...T_430-3414.html shaders usunąłem + nawet shaders_xrlc.xr i shaders.xr grafikę zmieniałem oświetlenie i rozdzielczość, ale to nic nie poskutkowało @edit Wyszedł mój Addons_do_CS_R_PL ( v 0.7 ) Dodaje on 6 nowych broni i 1 nową paczkę naboi ( możliwość kupienia/zdobycia/ulepszenia ) Naprawia wyświetlanie broni, error na Wysypisku ( u mnie występował ) + drobne poprawki Poprawia detektory Handel z wszystkimi NPC Link: http://www5.zippysha...79690/file.html Dodatek jest w trakcie rozwoju W kolejnej części planuję dodać nowe kombinezony bronie ( może jakieś zadania ) oraz poprawić resztę błędów Mam jeszcze prośbę by dodać ten dodatek do 1 postu i by @smox sprawdził literówki Edytowane 28 Września 2012 przez qwert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Qwert mamy takie same karty sprawdze u sb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ok był bym wdzięczny tu save: http://www12.zippysh...55073/file.html Spróbuj od mojego zapisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) O 0.00 pobiore i sprawdze :). Podaj mi wszystkie parametry twojego kompa. Edytowane 28 Września 2012 przez Koksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Procesor : Intel® Core i5-2300 CPU @ 2.80GHz 3.00Ghz Ram: 6,00GB Dysk 1Tb Windows 7 64bity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Mamy takie same komputery tylko u mnie jet ok. Też Kupiłeś gotowca?. Edytowane 29 Września 2012 przez Koksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Tak kompa gotowca w mediaexpert A możesz mi z tego mojego save pogadać z lebiediewem wyjść z Bagien i zrobić save i mi przysłać może u mnie gra się sypie tyko na tym zadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Spoko teraz nie mam czasu dopiero za 2 dni oki ? ile dałeś za kompa ja 2399. Ja mam Oświetlenie statyczne i wszystkie suwaki na full i 1920;1080 i jakoś mam 44-50 fps. Edytowane 29 Września 2012 przez Koksar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ok Hmm ja za swojego chyba 2499 Ale spróbuje ustawienia jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 I jak ? qwert idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Nie jestem ekspertem w dziedzinie komputerów (tu @malakas może się wypowiedzieć co do Waszych kompów), ale takie kupowanie tzw. "gotowców w jakichś hiper sklepach, jest według mnie błędem. Składany jest wedle uznania dystrybutora, a przeważnie wkłada się tam już mało chodliwe podzespoły. Też byłem o krok od kupna pierwszego kompa w hipermarkecie i to dosłownie, już szedłem do ekspedienta, by zrealizować kupno, ale tknęła mnie myśl, by zadzwonić do kolegi, który coś już wiedział o kompach, że nabywam w hiper kompa. Usłyszałem w słuchawce - "Nie rób tego!" Pojechaliśmy do komputerowego sklepu i tam nabyłem kompa z odpowiednimi podzespołami. Piszę to ku przestrodze innym, by sprzęt komputerowy nabywać w odpowiednich ku temu sklepach, gdzie doradztwo jest kompetentne, a w takich hiper nie zawsze. W Waszym przypadku może nie być tak źle, ale kto da gwarancję, czy tam dopasowano wszystko jak trzeba? Żeby się dowiedzieć, czy macie dobrze poskładane firmowo kompy, zanieść do dobrego serwisu komputerowego i tam zapytać, czy w kompie są dobrze dopasowane podzespoły. Jeśli od biedy tak, to dajemy spokój, a jeśli nie, to jak mamy kasę, wymieniamy najsłabszą część na odpowiednią i komp zacznie nam lepiej śmigać. To tylko taka rada. Edytowane 30 Września 2012 przez metek58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Metek skoro nie kupowałeś gotowca to mogłeś kupić kompa z lepszą kartą i więcej ramu i procesor ze i5 2400. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 @Koksar, czy Twoja wypowiedź mówi, że za słabe pewne rzeczy kupiłem, czy mówi o tym, że miałem wybór? W moim poście sugeruję, by nie kupować "gotowców" i tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Nie że słabe tylko sugerowałem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Sorki za tak późną odpowiedź.... ale czasu nie miałem Na zmienieniu parametrów tak jak twoje to gdy 1 raz wczytałem auto_save to zamiast bugtrapa wywaliło mnie z wiadomością Hard/Dic1/drive coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Koksar Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 U mnie jest ok i mam tylko 350 gb wolnego miejsca a ty ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor moda szykuje nową wersje moda za http://ap-pro.ru/forum/37-2940-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Przeszedł ktoś tego moda ?Zacząłem w niego grać, chwilowo nie widzę żadnych zmian w fabule. Ale mam parę pytań.Czy warto dołączać do jakiejkolwiek frakcji ? W jakim etapie gry pojawią się nowe zadania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuter Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam Stalkerzy , panowie a gdzie jest śpiwór, spawner jest a śpiwora niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam, gdy próbuję rozpakować spolszczenie pisze, że plik jest uszkodzony :( . Mógł by ktoś swój folder ze spolszczeniem dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Napisz do Junxa, może poprawi link do spolszczenia bo próbowałem i u mnie też archiwum uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 User_Name ; pobierasz i masz :https://yadi.sk/d/_9aegkD1a2qRY 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki :) Przy samym włączeniu na binie od moda wyskakiwał błąd że nie może znaleźć jakiegoś czegoś tam co miało w nazwie pełno tych symboli (@), a jak przeniosłem z oryginalnego bina plik xrEngine do bina od moda to jest bugtrap z takim logiem :(FATAL ERROR [error]Expression : I[error]Function : CInifile::Load[error]File : E:priquelsourcesenginexrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 221[error]Description : Can't find include file:[error]Arguments : upgradesw_protecta_up.ltx stack trace: Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez User_Name Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi