Junx Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Nazwa: MYSTERY 2.0 Autor spolszczenia: Twórca: Dorian23Grey ze wsparciem True Zone Projects © Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Opis: Spoiler - Mod wyglądem przypomina MISERY, lecz jest to wersja do Czystego nieba. - Zmieniona została kolorystyka moda na bardziej, ponurą i mroczniejszą - Unikalny AF3 znany nam z Zew Prypeci - Nowe dźwięki otoczenia, mutantów itd. - Mod zawiera AtmosFear 2.0 - Wiele nowych zauważalnych zmian ( lekko zmienione PDA, HUD itp. ) Linki do pobrania: Spoiler Yandex: yadi.sk Mystery 2.0 + SRP v1.1.2 merge: moddb.com Instalacja: Spoiler 1. Skopiuj folder gamedata / bin do katalogu ze S.T.A.L.K.E.R.'em. 2. Jeśli nie instalowałeś wcześniej żadnych modów, to otwórz plik fsgame.ltx i zmień linijkę: $game_data$ = false| true| $fs_root$| na: $game_data$ = true| true| $fs_root$| Źródła: Mod instalować na czysta podstawkę Czyste Niebo w wersji PL. Wszystko działa po polsku. EDIT // Agrael 18.02.16 Edit pacjent1972: 04.03.16. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Wygląda niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Pograłem trochę w niego i jest całkiem inny klimat niż w podstawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Domyślam się. I tak właśnie zona powinna wyglądać, wszystko szare, mroczne i już nie do uratowania. Jak nic, pobieram tego moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Mod nie dodaje nowych przedmiotów i nie poprawia Al NPC, być może zmienia wygląd moda tylko i poprawia błędy z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Prezentuje się świetnie, zaraz pobieram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Podobny mod to również Psychodelic 0.1 obecny na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nowa wersja moda nazwana MYSTERY 2.0 wersja gry 1.5.10Mod nadaje modzie ponury, smutny wygląd. Zmieniono praktycznie całą szatę graficzną pierwowzoru. Otrzymujemy globalną modyfikację na wzór MISERY 2.0 do CoP.linki https://disk.yandex.com/public/?hash=/3gmc/5HRU0Z5KDWXuELVyyASRxpPZY/CwrB6HjBANs%3D&locale=ruSCREENY http://www.flickr.com/photos/86351712@N07/sets/72157634870438769/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jestem w szoku! Mod działa na moim sprzęcie na max. ustawieniach i pełnym oświetleniu dynamicznym. Zero przycięć, zatrzymań i wylotów. Mod jest po prostu śliczny. Zainstalowałem go tak, z ciekawości i nie spodziewałem się, że tak będzie. Mod po dodaniu pliku localization.ltx i standardowych zmianach jest po polsku. Polecam go szczególnie nowym graczom, poznającym dopiero tą grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @smox, ale który opisujesz mod - od @Junxa, czy od @czernobyl10? Patrzyłem na te dwa linki, ale oba ciągną cienko. Pierwszy po 160 kB/s, drugi 8 kB/s (ten rwie połączenie). To trochę przydługo. Jest jakiś sprinterski link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 @ Metek58: To jest ten sam mod, tylko, że nie dodałem linków do 1-go. postu. Mnie aktualnie na forum nie mam bo mam dużo roboty w domu, ale od września wracam na forum jak i do modowania Stalkera :) Na razie masz torrent idzie na full u mnie, czyli 1,1 mb/s. PS. Uaktualnię 1-szy. post. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dzięki, bo po ssaniu od rana, niedawno zerwało z obu linków. Torrent nie zerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mod MYSTERY 2.0, to pierwszy mod w który gram na full ustawieniach. Autor moda Dorian 23 Grey przy wsparciu True Zone Projects©, wykonał niesamowitą robotę. Nigdy dotąd nie widziałem w Stalkerze promieni słońca, cieni, poświaty i tylu szczegółów, i to wszystko na Radeonie 4850. Sporo się naczytałem, że Stalker CS jest zabugowany, są w nim wyloty i w ogóle jest kiepski. W tym modzie nie miałem żadnego wylotu, a jestem na MW. Kilka screenów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Mam pytanko, a mianowicie czy jest możliwośc wrzucenia moda na inny serwer.Przyznam się że jeszcze nigdy nie korzystałem z Torentów, i nie wiem jak to robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Zobacz ten link: https://disk.yandex.com/public/?hash=/3gmc/5HRU0Z5KDWXuELVyyASRxpPZY/CwrB6HjBANs%3D&locale=ru 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk38832 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Zobacz ten link: https://disk.yandex.com/public/?hash=/3gmc/5HRU0Z5KDWXuELVyyASRxpPZY/CwrB6HjBANs%3D&locale=ru Tu mi ciągnie tylko 20 kb/s, i to jest dziwne bo kilka razy ściągałem z tego serwera i miałem ok. 400 kb/s. Prędkośc mam 6 MB.więc szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 12 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Torrent będzie najlepszy, ściągnij ten program: http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/p2p/uTorrent.html Ściągnij torrent z MYSTERY 2.0 i "włącz" go, resztę powinieneś opanować :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Czy jest jakiś add-on na bronie,artefakty,pancerze, upgradey,questy do mistery 2.0 . Jeśli nie ma to czy ktoś mógłby przenieść te rzeczy z Zewu do Czystego nieba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Raczej nie ma i nikt się nie zajmie takimi rzeczami, modów do CS jest mało, polecam ci przerzucenie sie na SoC tam masz wszystkiego do wyboru do koloru :) Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Mam jeszcze 1 pytanie . Mianowicie czy mod Arsenal Overhaul - Clear Sky 1.0 jest kompatybilny z Mystery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ej ludzie. Wy wiecie że na Yandex zakłada się konto prawda? I w tym cały szczegół.Wchodzimy w link i klikamy (jeśli mamy konto) zielony guziczek który po angielsku mówi nam:Save to Yandex.disk czyli zapisuje nam na naszym koncie :)https://yadi.sk/d/HWqUogkR7QjHw1. Rejestrujemy się.2. Klikamy zielony guzik.3. Zapisujemy na nasze konto (za darmo)4. Pobieramy z większą szybkościąMam nadzieję że pomogłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mam problemik .Więc tak zainstalowałem AO 1.0 a na to mysery i mam taki problem ( i na to ATM SLEEPINGBAG v1,0B ) Mam taki error : FATAL ERROR[error]Expression : m_pItemDataVector->end() == t_it[error]Function : CXML_IdToIndex<class CInfoPortion>::InitInternal[error]File : E:priquelsourcesenginexrServerEntitiesxml_str_id_loader.h[error]Line : 183[error]Description : duplicate item id[error]Arguments : has_sleeping_bagstack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ej ludzie. Wy wiecie że na Yandex zakłada się konto prawda? I w tym cały szczegół.Wchodzimy w link i klikamy (jeśli mamy konto) zielony guziczek który po angielsku mówi nam:Save to Yandex.disk czyli zapisuje nam na naszym koncie :)https://yadi.sk/d/HWqUogkR7QjHw1. Rejestrujemy się.2. Klikamy zielony guzik.3. Zapisujemy na nasze konto (za darmo)4. Pobieramy z większą szybkościąMam nadzieję że pomogłemPomogłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Mam problemik .Więc tak zainstalowałem AO 1.0 a na to mysery i mam taki problem ( i na to ATM SLEEPINGBAG v1,0B ) Mam taki error : FATAL ERROR [error]Expression : m_pItemDataVector->end() == t_it[error]Function : CXML_IdToIndex<class CInfoPortion>::InitInternal[error]File : E:priquelsourcesenginexrServerEntitiesxml_str_id_loader.h[error]Line : 183[error]Description : duplicate item id[error]Arguments : has_sleeping_bag stack trace: Wyraźnie przecież piszę że istnieją 2 itemy z takim samym ID : Mody się gryzą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wyraźnie przecież piszę że istnieją 2 itemy z takim samym ID : Mody się gryzą :PA mógłbyś powiedzieć gdzie znalazł bym pliki które bym usunął ( by się nie gryzły ) PS. Nie należę do ludzi zbyt ogarniętych w tematach plików gry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi