Jump to content

Naprawa sprzętu.

Recommended Posts

Tak jak napisał @qwert, dopiero u Barmana. I należy pamiętać, aby nie wywalać niepotrzebnie pieniędzy, 100% naprawy możliwe po osiągnięciu rangi mistrz. Naprawić da się, ale po wstawieniu w slot stan sprzętu spadnie do poziomu naszej rangi (pasek zużycia rośnie w miarę podnoszenia rangi stopniowo - 100% dopiero mistrz).

• 2 weeks later...

Hehehe miąłem zakładać temat co mi tak właśnie bron sie psuje jak tylko ja dostane a była na 100%. A tu sie wyjaśniło ze stan zależy tez on poziomu naszej postaci. Troszkę nie w temacie ale spytam, zmieniłem udźwig bo taki chomik jestem ale mimo ze mam paręset kilo udźwigu w teorii, to po kilkunastu karabinach i tak następne mi wypadaj z rak. No i dostaje monit ze moj plecak to nie wagon towarowy, gdzie mam to zmienić żeby plecak był wagonem towarowym? Bo udźwig jak juz pisałem zmieniłem na samym początku prawie ze...

Sprawa napraw i efektu napraw sprzętu...

Stan naprawianego/posiadanego sprzętu nie zależy od poziomu trudności gry, zależy on od rangi bohatera. Co to znaczy...na początku gracz jako kot nie może naprawiać sprzętu do 100%..zawsze będzie 70% stanu. Dopiero po podniesieniu rangi postaci to ograniczenie się zmniejsza. Randa jak w każdym stalkerze podnosi się za zabite mutanty, wrogów itd...

Udźwig plecaka...

Ponieważ takich pytań będzie więcej wyciąłem mały temat o edycji plecaka i tam piszcie na temat udźwigu...http://stalkerteam.pl/topic/4643-zmiana-udzwigu-plecaka/.

• 6 years later...