Gandalf71 Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 (edited) Mam pytanie(jeśli już było to przepraszam) jak to jest z naprawą pancerzy i broni.Czy są mechanicy,czy są zestawy do naprawy.Jeśli tak to gdzie. Edited August 3, 2012 by malakas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 No nie wiem dokładnie ale ja na ogół to naprawiam w Barmana Jest pewnie wiele opcji ale ja się na razie spotkałem z tą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Z moich dotychczasowych obserwacji ...można również u Sidorowicza w Wilczym Legowisku po wypiciu z nim wódki jest bardzo tanio. Jest również skrzynka do napraw wszystkiego do zdobycia na Agropromie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Zaraz zaczynam grać ale już mam pytanie. Czy naprawa jest od zera znaczy można naprawić zupełnie zniszczoną broń i jak szybko się zużywają bronie i pancerze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Można naprawiać całkowicie zniszczony sprzęt. Tempo zużycia zależne od eksploatacji, tak jak w innych modach (nie zauważyłem różnic). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gandalf71 Posted August 3, 2012 Author Report Share Posted August 3, 2012 Jeszcze jestem w Kordonie,ale już wyruszam na Bagna.Więc kiedy mogę naprawić sprzęt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Tak jak napisał @qwert, dopiero u Barmana. I należy pamiętać, aby nie wywalać niepotrzebnie pieniędzy, 100% naprawy możliwe po osiągnięciu rangi mistrz. Naprawić da się, ale po wstawieniu w slot stan sprzętu spadnie do poziomu naszej rangi (pasek zużycia rośnie w miarę podnoszenia rangi stopniowo - 100% dopiero mistrz). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Czyli jak jesteś słaby to i nie naprawi ci się sprzęt na maxa? No np. w Jenocie Wintorez i Rpk zużywały się masakrycznie jedna większa zadyma i wsio prawie na 100% zużyte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 Naprawić, naprawi ale w momencie użycia pasek stanu spada proporcjonalnie do naszej rangi. Tu tak szybko się nie zużywa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 @LordDino - zawsze możesz sobie ustawić w ulubionej pukawce, by się nie niszczyła wcale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Hehehe miąłem zakładać temat co mi tak właśnie bron sie psuje jak tylko ja dostane a była na 100%. A tu sie wyjaśniło ze stan zależy tez on poziomu naszej postaci. Troszkę nie w temacie ale spytam, zmieniłem udźwig bo taki chomik jestem ale mimo ze mam paręset kilo udźwigu w teorii, to po kilkunastu karabinach i tak następne mi wypadaj z rak. No i dostaje monit ze moj plecak to nie wagon towarowy, gdzie mam to zmienić żeby plecak był wagonem towarowym? Bo udźwig jak juz pisałem zmieniłem na samym początku prawie ze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Temat z patchem na udźwig, a rozmowa o tym jak się edytuje ten plik tez jest poszukaj. I pisz poprawnie oraz popraw post, bo czytać się nie da twoich wypowiedzi. http://stalkerteam.p...otu-szramy-cz1/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Sprawa napraw i efektu napraw sprzętu... Stan naprawianego/posiadanego sprzętu nie zależy od poziomu trudności gry, zależy on od rangi bohatera. Co to znaczy...na początku gracz jako kot nie może naprawiać sprzętu do 100%..zawsze będzie 70% stanu. Dopiero po podniesieniu rangi postaci to ograniczenie się zmniejsza. Randa jak w każdym stalkerze podnosi się za zabite mutanty, wrogów itd... Udźwig plecaka... Ponieważ takich pytań będzie więcej wyciąłem mały temat o edycji plecaka i tam piszcie na temat udźwigu...http://stalkerteam.pl/topic/4643-zmiana-udzwigu-plecaka/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pfirst Posted April 6, 2019 Report Share Posted April 6, 2019 Suworow na Kordonie naprawia za grosze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 @pfirst Coś dla Ciebie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts