Gandalf71 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) Mam pytanie(jeśli już było to przepraszam) jak to jest z naprawą pancerzy i broni.Czy są mechanicy,czy są zestawy do naprawy.Jeśli tak to gdzie. Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 No nie wiem dokładnie ale ja na ogół to naprawiam w Barmana Jest pewnie wiele opcji ale ja się na razie spotkałem z tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Z moich dotychczasowych obserwacji ...można również u Sidorowicza w Wilczym Legowisku po wypiciu z nim wódki jest bardzo tanio. Jest również skrzynka do napraw wszystkiego do zdobycia na Agropromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zaraz zaczynam grać ale już mam pytanie. Czy naprawa jest od zera znaczy można naprawić zupełnie zniszczoną broń i jak szybko się zużywają bronie i pancerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Można naprawiać całkowicie zniszczony sprzęt. Tempo zużycia zależne od eksploatacji, tak jak w innych modach (nie zauważyłem różnic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalf71 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jeszcze jestem w Kordonie,ale już wyruszam na Bagna.Więc kiedy mogę naprawić sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Tak jak napisał @qwert, dopiero u Barmana. I należy pamiętać, aby nie wywalać niepotrzebnie pieniędzy, 100% naprawy możliwe po osiągnięciu rangi mistrz. Naprawić da się, ale po wstawieniu w slot stan sprzętu spadnie do poziomu naszej rangi (pasek zużycia rośnie w miarę podnoszenia rangi stopniowo - 100% dopiero mistrz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Czyli jak jesteś słaby to i nie naprawi ci się sprzęt na maxa? No np. w Jenocie Wintorez i Rpk zużywały się masakrycznie jedna większa zadyma i wsio prawie na 100% zużyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Naprawić, naprawi ale w momencie użycia pasek stanu spada proporcjonalnie do naszej rangi. Tu tak szybko się nie zużywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 @LordDino - zawsze możesz sobie ustawić w ulubionej pukawce, by się nie niszczyła wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Hehehe miąłem zakładać temat co mi tak właśnie bron sie psuje jak tylko ja dostane a była na 100%. A tu sie wyjaśniło ze stan zależy tez on poziomu naszej postaci. Troszkę nie w temacie ale spytam, zmieniłem udźwig bo taki chomik jestem ale mimo ze mam paręset kilo udźwigu w teorii, to po kilkunastu karabinach i tak następne mi wypadaj z rak. No i dostaje monit ze moj plecak to nie wagon towarowy, gdzie mam to zmienić żeby plecak był wagonem towarowym? Bo udźwig jak juz pisałem zmieniłem na samym początku prawie ze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Temat z patchem na udźwig, a rozmowa o tym jak się edytuje ten plik tez jest poszukaj. I pisz poprawnie oraz popraw post, bo czytać się nie da twoich wypowiedzi. http://stalkerteam.p...otu-szramy-cz1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Sprawa napraw i efektu napraw sprzętu... Stan naprawianego/posiadanego sprzętu nie zależy od poziomu trudności gry, zależy on od rangi bohatera. Co to znaczy...na początku gracz jako kot nie może naprawiać sprzętu do 100%..zawsze będzie 70% stanu. Dopiero po podniesieniu rangi postaci to ograniczenie się zmniejsza. Randa jak w każdym stalkerze podnosi się za zabite mutanty, wrogów itd... Udźwig plecaka... Ponieważ takich pytań będzie więcej wyciąłem mały temat o edycji plecaka i tam piszcie na temat udźwigu...http://stalkerteam.pl/topic/4643-zmiana-udzwigu-plecaka/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Suworow na Kordonie naprawia za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 @pfirst Coś dla Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi