trurl3 Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Kolejna wersja polonizacji moda do Soc o nazwie Nowy Scenariusz 5 - Zew Monolitu Polonizacja Zew Monolitu Rozpakowany folder /gamedata kopiujemy do katalogu głównego gry podstawowej Cień Czarnobyla w wersji v1.004. Gra 'gotowa do spożycia' Przyjemnej gry. Prosimy o zgłaszanie błędów w temacie "Błędy w polonizacji". Jest to wersja FULL PL. oznacza to, że spolszczenie zawiera...mod, patche i polonizację. Nie pobieramy moda w wersji RUS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Jaka jest wielkość pliku bo pobrałem 4141kb. To prawidłowy rozmiar czy zaczynają się znów problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 To na pewno nie jest OK. Przy wstawainu archiwum miało ponad 250 MB. Ale Portals jest juz niedostepny. Trzeba poczekac do jutra EDYCJA/// Już jest poprawione. Teraz jest właściwa wielkość pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Napisałeś ze ponad 250 mb? Mam propozycje wrzucić to na jakiś niezależny dowlanding np wyślito, albo przeklej bo z dowlandem portalu ostnimi czasami dzieją się dziwne rzeczy. Spróbowałem i pobrało 4151kb a tam gdzie powinna być podana wielkość pliku jest 0! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nie zniechęcaj się, spróbuj teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Mi plik zajoł 252mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 I tak powinno być czernobyl10 - spróbuj jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 To jest caly mod ze zintegrowanym spolszczeniem, jak dobrze rozumiem. To samo dotyczy spolszczenia tajnych ścieżek? Już wszystko jasne, dzięki za wyjaśnienie. Wiem gdzie tkwi przyczyna blędu podczas pobierania, opanowana sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Tak. Dlatego jest określenie FULL PL. Każe z tych spolszczeń jest od razu gotowym do działania modem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minio Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 siema. Prosze o wrzucenie samego spolszczenia bez modu, sciagałem sam mod 3,5 godziny i nie chce mi sie znowui go sciagać, prosze o samo spolszczenie... //malakas jeżeli potrzebujesz czystego spolszczenia napisz PW do autora, może posiada taką wersje i będzie w stanie ją udostępnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioaktywny Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Witam, znów jest coś nie tak w pobieralni, mod waży 296 mb, a od transferu odbiera tylko 198 mb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dziękuję za informację. Radioaktywny + 1 GB; cichy + 500 MB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) Link wygasł. Czy ma ktoś spolszczenie na dysku? Edytowane 28 Czerwca 2017 przez WujekJar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @Wujek Jar Odpuść sobie tą wersję i graj w ostateczną wersję tego moda czyli Tajne Ścieżki 2 Update Final. Po kiego masz się denerwować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 @tom3kb Dzięki. Spróbuję pobrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi