Jump to content

Emisja na Czarnobylu nie wyłączyła się...

noisy
 Share

Recommended Posts

Kluczem do wyłączenia morderczej emisji na CEA jest odnalezienie PDA Striełoka, czyli notatki przy Monolicie, następnie wizyta u Górnika, zdobycie PDA i odniesienie go Bagiennemu Doktorowi. Po tej operacji mordercza emisja zamienia się w normalną, którą można przeżyć w jakimś wagonie lub w hangarze. Ale jest jeden warunek, przed zdaniem PDA nie możesz doprowadzić by licznik czasu doszedł do zera, czyli do rozpoczęcia morderczej emisji. Musi ci zostać choćby jedna sekunda, bo jak ta skryptowa emisja się zacznie to już kiszka.

• Positive 2

• 3 months later...

Gdy licznik odliczy czas na Czarnobyl 1 do końca... już tam nie wejdziesz, a jest to potrzebne by dostać się na Generatory. Musisz wszystko szybko załatwić by mieć co najmniej 15 minut w rezerwie. W późniejszym czasie inna by wchodzić do Sarkofagu i Czarnobyla 2 bez zegara należy mieć przejście X-10..Sarkofag, a potem dalej na Czarnobyl2 gdzie emisji niema. Inna opcja to znalezione obok Monolitu teleporty na dach elektrowni.

• 1 year later...

Kobal ma rację "  Kluczem do wyłaczenia emisji jest odniesienie PDA Striełoka Bagiennemu Doktorowi" . U mnie Duch nie chciał iść na Generatory, próbowałem wchodzić ponownie na lokację, rzucać granat dymny i nic, poszedłem sam ale też nie chciał iść i zmuszony kończącym się czasem ukryłem się w hangarze, czas sie wyzerował a ja żyłem. Później poszedłem znowu w strone Ducha i o dziwo teraz ruszył na Generatory. Czyli emisja się naprawdę wyłącza.

• 4 years later...
  • Anton Gorodecki changed the title to Emisja na Czarnobylu nie wyłączyła się...