LordDino Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Ja znam ale wszystkie się kończą szpitalem osoby motywowanej hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Najlepsza motywacja, może być zawarta w pierogach leniwych, którymi prawdopodobnie zajadają się leniwce, ale tego nie jestem pewien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Mietek określił wszystko dyplomatycznie - ja jestem wredny - paralizator elektryczny daje kopa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 25 kończą mi się ferie. Po feriach mam poprawę semestru z języka francuskiego. Na dzień dzisiejszy powiem dzień dobry i do widzenia. Ah a niemiecki był taki przyjemny :( Paralizator to nawet dobry pomysł, ale nie mam. Jest za to aerozol obezwładniający(dużo mocniejszy od gazu pieprzowego...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liar Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ale gaz, jak nazwa wskazuje, obezwładnia... To kiepski sposób motywacji.Moim zdaniem prąd lepszy - wystarczy odgrodzić elektrycznym pastuchem to, co może rozpraszać. Tak na serio, to są różne techniki poprawiające wydolność lub chęć do pracy. Chemię wszelką szczerze odradzam, efekty są mizerne, a koszta zdrowotne olbrzymie. Natomiast stosując medytację można się uwarunkować tak, żeby na przykład przez 3 miesiące prawie nie jeść, nie spać, tylko zasuwać jak mała lokomotywka.Niestety, wszystko kosztuje. Skutkiem takiego uwarunkowania jest co najmniej ciężka depresja lub wręcz załamanie psychiczne. Więc chyba najlepiej po prostu wziąść się do roboty i nie kombinować - bo za darmo nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To strasznie fajne, że można się coś o was dowiedzieć: czym się zajmujecie ile macie lat, co lubicie no i przede wszystkim tego, że jednak jesteście ludźmi z krwi i kości Ja jestem zwykła biurwą, pracuję jako specjalista w dziale obsługi klienta w firmie produkującej i handlującej sprzętem elektrotechnicznym. Mam dużo lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 @Renia, nie jest tak źle z Twoim wiekiem, skoro jesteś z nami. Ja zapewne mam więcej od Ciebie lat, a lubię siedzieć na forum Stalker Team. Powinienem mieć swoją połowicę takiego pokroju stalkerskiego. Nawet by pasowała do Zmieniającego Oblicza z natury, he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) @metek58 a mi przydałby się mąż ze stalkerskim zacięciem , niestety moja "pamiątka ślubna" jest niekompatybilna ze Stalkerem Szkoda. Ale z drugiej strony jest bardzo wyrozumiały i pozwala mi oddawać się mojej pasji zawsze, kiedy tego zapragną. Mam nadzieję, że porównanie żony do Zmieniającego Oblicze to komplement Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Renia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 @Renia, można by mężusia wysłać w strefę-bufor z biletem w jedną stronę i po kłopocie. Ale zapewne zakochane serce nie pozwoli na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (edytowane) To może ja też powiem conieco o sobie, skończyłem Szkołę Główną Szkoły Pożarniczej w Warszawie i pracuję w Łodzi, w wolnych chwilach gram w STALKERA (cóż za oryginalność) i naprawiam sprzęt komputerowy. Edytowane 24 Kwietnia 2013 przez kfiat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jezu ile ja bym dał za żone lubiącą i tolerującą komputery, już nie mówię o ekstrawagancji lubienia Stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie pytam się narzeczonej co sądzi o moim graniu - mógłbym otrzymać odpowiedź której nie chciałbym usłyszeć. Lepiej nie drażnić lwa jak mawiają mądrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Cóż...jak zmienisz już status z narzeczonego na męża, to wszystkiego się dowiesz :P Tyle, że wtedy będziesz już w sytuacji bez wyjścia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 @metek58 mężusia trochę szkoda wysłać w drogę bez powrotu, ostatecznie ktoś musi dbać o mój sprzęt (mam na myśli kompa) . Przed chwilą wróciłam od fryzjera, a mój mężuś nazwał mnie Zmieniającą Oblicze @kfiat ty to musisz mieć wzięcie z takim....wozem :thumbsup: , a co do narzeczonej to życzę Ci, aby z wyrozumiałością patrzyłam na Twoją pasję. Życzę Ci tego, bo wiem jaki to komfort usiąść przy Stalkerze i nie słyszeć jęczenia "znoooowu graaasz!" LordDino no to powiedz ile byś dał za taką żonę, a ja się zastanowię... :kiss: apg2312 nie zniechęcaj go do małżeństwa, bo czasami nawet w małżeństwie bywa fajnie :yes: A wyjście zawsze jest 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wóż duży, czerwony i się świeci co prawda większe wrażenie robi na przedszkolakach niż na dziewczynach ale co tam Odnośnie jęczenia to czasem słyszę, ale celowo bagatelizuję sprawę, w końcu mało kto rozumie prawdziwego Stalker-fana. Nawet moi kumple mi gadają że ciągle w to samo gram, mimo że wszyscy wiemy, że każdy mod to co innego....ignoranci apg nie pierwszy ostrzega mnie przed urokami małżeństwa większość mówi: żeń się, nie chcemy byś miał lepiej od nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 @Renia - ja go do niczego nie zniechęcam :) Co najwyżej przypomnę stare przysłowie pszczół :"jak chcesz się napić mleka, to nie musisz kupować zaraz krowy" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) No to może i ja coś powiem. Mam 25 lat, ostatnio jakiś czas nie pracuje, skończyła się umowa i przykro mam ale jest kryzys... Czasem opiekuje się dzieckiem znajomej. W wolnych chwilach a tych mi nie brakuje gram, głównie w stalkera. Słucham głównie metalu. Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez nati20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Się tu zabawnie zaczyna robić. Jak ja bym powiedział zonie na temat zmieniającego oblicza to długom bym już chłopcem nie był. Uwaga żart. Nati grasz w Stalkera i popatrz jak wyglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nikt. Siedzi w domu. Wpatruje się w ścianę. Czuje niepokój. Kłóci się. Pisze. Czyta. Rozmawia. Słucha tego co wpada w ucho. Ubiera się w to co opływa gładko ciało. Czasem się wkurza. Nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Widzisz to przez promieniowanie. Trochę ze stalkera trochę z fallouta i żaden krem już nie pomaga. Powoli zmieniam się w snorka tylko brak mi jego wigoru... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 @kfiat ja też Ci mówię: Żeń się! Człowiek jest zwierzęciem stadnym i nawet stuknięci stalkeromani potrzebują kogoś w realu @apg2312 oj tam, oj tam, ty zaraz o mleku i krowie Przecież współmałżonek (męski czy żeński) służy także do wielu innych fajnych rzeczy, a tego nie kupisz w ogólnodostępnym sklepie nabiałowym @LordDino nie zrobiłam z męża dziewuszki, bo dla mnie to był komplement. To znaczy, że słucha jak z ekscytacją opowiadam mu fabułę Stalkera, chociaż chyba nie wiele rozumie z tego co mówię. Ale w Twoim przypadku to chyba masz rację - nie ryzykuj , bo przybędzie nam na forum jeszcze jedna stalkerka. @nati wyglądasz ślicznie :thumbsup: , co prawda trochę sponiewierana przez wielką emisję, ale i tak lepiej niż kudkudak ten już świeci! @kfiat a kumplami w pracy się nie przejmuj. On po prostu Ci zazdroszczą, ot co! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudkudak Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Renia, ja byłem w Mózgozwęglaczu tylko...Monolit. Monolit. Monolit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 @Renia, nie wiem czy to zazdrość gdy Ci co są po ślubie (zdecydowana wiekszosć) mówią, że nie chcą bym miał lepiej od nich :pinch: może to ostrzerzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dlatego ja jeszcze nie myślę o mężu. Może kiedyś jak znudzi mi się spokojne życie :E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No to i ja coś powiem o sobie już wkrótce lat 20 słucham metalu aktualnie nie pracuję ale od wtorku zaczynam pracę jako kelner w Hotelu no cóż lepsza taka praca niż żadna :P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi