Jump to content

Czym zajmujecie sie w życiu.

Recommended Posts

Chciałbym, aby każdy kto chce, mógł pochwalić się tu tym co robi zawodowo. Na tym zdjęciu widać mnie na budowie we Francji. Jestem cieślą z zawodu i montuję obiekty z elementów drewnianych. Rzecz dzieje się gdzieś (nie pamiętam prawidłowej nazwy- coś jak Kertof) w Alzacji. Drugie zdjęcie jest z budowy przedszkola w miasteczku Epinal, 60 km na południe od Nancy.

post-1615-0-94589500-1332224637_thumb.pn

post-1615-0-68955100-1332224997_thumb.jp

• Positive 3

@Cujaja, nie ma obawy, nikt tu nie będzie się śmiał z Twojej, czy czyjejś pracy. Jak ktoś pracuje i uczciwie zarabia na rodzinę, to spoko, należny jest mu szacun. Z każdej pracy można tu dawać zdjęcia, jedynie objęte tajemnicą państwową i przy tak zwanej "dolinie", ze zrozumiałych względów, nie spodziewajmy się tu zdjęć. :thumbsup: Tak więc po zdjęciach, to sądzę, że ST zaszczycają swoją obecnością, ludzie różnych profesji. Chwała ludziom pracy.

Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement ;) Dawaj fotki Miedziany hehe ;) jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek ;) a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu ;) ile to gotówki hehe..... :P:P

Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement ;) Dawaj fotki Miedziany hehe ;) jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek ;) a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu ;) ile to gotówki hehe..... :P:P

@Jaco, to żeś teraz narobił, oj narobił. Po informacji, że to metal kolor, to jutro szukaj tych części na pobliskim skupie złomu, inaczej miesiąc bez roboty będziesz.

• 7 months later...

W życiu zajmuję się pracą, gdzie jestem mechanikiem urządzeń energetycznych (i co tam nam wsuną zleceniodawcy), odpoczywaniem i wtedy zajmuję się moją Drugą połową lub latam po chaszczorach leśnych. No i najważniejszym po mojej ukochanej Małżonce (niech bym napisał w innej kolejności to :devil: ) grą w Stalkera.

Koksar,nie za dużo chcesz wiedzieć?Gdzie mieszkacie,czym się zajmujecie,co Ty Jesteś CBŚ czy syn SB-ka (żart :biggrin: ).???

Ale odpowiem Ci z grzeczności,ale w tajemnicy :devil:

....gram w Stalkera do bólu ! :biggrin:

@cichy ,plusik za to że pisaliśmy w tym samym czasie i prawie o tym samym (Stalker) :biggrin:

Edited by pacjent1972

Do jednego szpitala nas zamkną :devil:

To ja Was spróbuję podleczyć. Jestem lekarzem, we wrześniu zacząłem 27 rok pracy. W chwili obecnej pracuję w bardzo dobrym prywatnym szpitalu odwykowym w Szkocji (przypadku uzależnienia od STALKERa jeszcze nie mieliśmy, a ja się na razie nie przyznaję :tongue: ). Pracowałem w ogromnej ilości miejsc: na Chorobach Wewnętrznych, na Zakaźnym, na Pogotowiu, w Przychodniach Ogólnych i Specjalistycznych, jako Orzecznik dla Ministerstwa Pracy w Wielkiej Brytanii, a ostatnie trzy lata na tymże odwyku właśnie, z którego w grudniu odchodzę - co będzie dalej - zobaczymy. Na pewno będzie STALKER i mody do niego :thumbsup: