metek58 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Chciałbym, aby każdy kto chce, mógł pochwalić się tu tym co robi zawodowo. Na tym zdjęciu widać mnie na budowie we Francji. Jestem cieślą z zawodu i montuję obiekty z elementów drewnianych. Rzecz dzieje się gdzieś (nie pamiętam prawidłowej nazwy- coś jak Kertof) w Alzacji. Drugie zdjęcie jest z budowy przedszkola w miasteczku Epinal, 60 km na południe od Nancy. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 @waler11, sporo wielbicielek Cię otacza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 To się nazywa mieć branie. Każdy chciał by mieć tyle wielbicielek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smox Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Nie mam zdjęcia z mojego miejsca pracy. Znalazłem jednak taką samą tokarkę na jakiej pracuję. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Piękna zabawka aż bym chciał na takiej popracować. Ostatnio koło tokarki stałem z 8 lat temu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted March 20, 2012 Author Report Share Posted March 20, 2012 A pod tokarką skrzynia, w której @smox ukrył Wintara. To na wypadek braku premii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Jajka drożeją a tu pracują chłopaki na fermie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Wiesz z jajami nie będzie tak żle to tylko taka propaganda aby pozbyć się tego co mają na magazynach. Ja mam 10000 kur a na brak jajek i mięsa nie narzekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Na obecną chwile to widze że jest z ceną jajek tak jak było z ceną cukru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted March 20, 2012 Report Share Posted March 20, 2012 Żebyś mieszkał blisko mnie i brał jajka z fermy to byś powiedział ale taniocha ja za 1 sztukę po tej podwyżce dam może 20 gr. nie więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 A oto i moje skromne niegolone oblicze w pracy. Gdynia Stocznia ;) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Leć Adam Leć! Trochę wyglądasz jak nasz mistrz. Bez obrazy. Odbijesz sobie jutro jak włożę fotkę z mojej pracy. Będziecie się rok hihrali ze mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted March 21, 2012 Author Report Share Posted March 21, 2012 @Cujaja, nie ma obawy, nikt tu nie będzie się śmiał z Twojej, czy czyjejś pracy. Jak ktoś pracuje i uczciwie zarabia na rodzinę, to spoko, należny jest mu szacun. Z każdej pracy można tu dawać zdjęcia, jedynie objęte tajemnicą państwową i przy tak zwanej "dolinie", ze zrozumiałych względów, nie spodziewajmy się tu zdjęć. :thumbsup: Tak więc po zdjęciach, to sądzę, że ST zaszczycają swoją obecnością, ludzie różnych profesji. Chwała ludziom pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Racja jak ktoś pracuje to widomo ma do utrymania rodzine i musi kombinować jak tu związać koniec z końcem do pierwszego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement ;) Dawaj fotki Miedziany hehe ;) jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek ;) a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu ;) ile to gotówki hehe..... :P:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Miedziamy się cyka dać fotkę ale za to nadrabia komętarzami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozio Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 hehe tam chyba stoi Skadowsk xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waler11 Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Trochę podobny co nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metek58 Posted March 22, 2012 Author Report Share Posted March 22, 2012 Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement ;) Dawaj fotki Miedziany hehe ;) jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek ;) a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu ;) ile to gotówki hehe..... :P:P @Jaco, to żeś teraz narobił, oj narobił. Po informacji, że to metal kolor, to jutro szukaj tych części na pobliskim skupie złomu, inaczej miesiąc bez roboty będziesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Koksar Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Chodze do Gimbazy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 W życiu zajmuję się pracą, gdzie jestem mechanikiem urządzeń energetycznych (i co tam nam wsuną zleceniodawcy), odpoczywaniem i wtedy zajmuję się moją Drugą połową lub latam po chaszczorach leśnych. No i najważniejszym po mojej ukochanej Małżonce (niech bym napisał w innej kolejności to :devil: ) grą w Stalkera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 (edited) Koksar,nie za dużo chcesz wiedzieć?Gdzie mieszkacie,czym się zajmujecie,co Ty Jesteś CBŚ czy syn SB-ka (żart ).??? Ale odpowiem Ci z grzeczności,ale w tajemnicy :devil: ....gram w Stalkera do bólu ! @cichy ,plusik za to że pisaliśmy w tym samym czasie i prawie o tym samym (Stalker) Edited October 27, 2012 by pacjent1972 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 No pokrewieństwo dusz normalnie. Do jednego szpitala nas zamkną :devil: jak tyle będziemy w Zonie przebywać. Zawsze jakaś odmiana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oloo Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Zawód? Serwisant RTV, zajmuję się też ciut handlem. ;) Własna DG. Obecnie zaś zajmuję sie namiętnie wqrzaniem ludzi na cafe Allegro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted October 27, 2012 Report Share Posted October 27, 2012 Do jednego szpitala nas zamkną :devil: To ja Was spróbuję podleczyć. Jestem lekarzem, we wrześniu zacząłem 27 rok pracy. W chwili obecnej pracuję w bardzo dobrym prywatnym szpitalu odwykowym w Szkocji (przypadku uzależnienia od STALKERa jeszcze nie mieliśmy, a ja się na razie nie przyznaję ). Pracowałem w ogromnej ilości miejsc: na Chorobach Wewnętrznych, na Zakaźnym, na Pogotowiu, w Przychodniach Ogólnych i Specjalistycznych, jako Orzecznik dla Ministerstwa Pracy w Wielkiej Brytanii, a ostatnie trzy lata na tymże odwyku właśnie, z którego w grudniu odchodzę - co będzie dalej - zobaczymy. Na pewno będzie STALKER i mody do niego :thumbsup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts