trurl3 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Słusznie ale te zadania z drugiej strony są na 5 minut bo wystarczą zadania od Kuriera i odpowiednia ilość doświadczenia. Jednak niektórym tak sie spieszy za mury miasta, że nie chcą poświęcić nawet tych 5 minut... pozbawiając sie punktów skillowych i doświadczenia za wykonanie zadania i narażając na dośc długie i niebezpieczne dla początkującego przejście przez tunel. Ale zawsze mozna wrócić (przez bramę) i zrobic te zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ale zawsze można kogoś przeprowadzić przez tunel Ja już znam go na pamięć i droga jest dla mnie bezpieczna jak baranek jak do tej pory to przeprowadziłem chyba 5 osób i każda podziękowała a to jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Mnie na początku przeprowadzili to potem nie mogłem sam wrócić. Utknąłem w tunelu, wystrzelałem całe ammo, zużyłem wszystkie apteczki i co chwile zjadały mnie szczury. W końcu zrezygnowałem ale nie wiedziałem jak dojść do wioski bezbronny i bez apteczek. Na dodatek nie miałem wtedy pojęcia o rzucaniu kamieniami w celu wykrycia anomalii. No i stałem jak słup soli myśląc "Co mam teraz robić ?". Myślałem nawet o rozpoczęciu gry od nowa inną postacią. Jednym słowem wtopa na całego. Dopiero później dowiedziałem się że można przejść do miasta bramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 No cóz, trzeba sobie pomagać - na tym polega gra zespołowa :geek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja zaczynam grać od jutra może ktoś wspomoże mnie jakimiś itemami jak zaczne grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ja byłbym chętny do rozpoczęcia gry od następnego tygodnia. A może i ten weekend, tylko sprawa tego gdzie jest położony serwer, bo mogę mieć problemy z lagami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wspomoże ktoś jakimiś itemami nazywam sie GTXPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 GTX nie ma sprawy tylko pisz na PM w grze do nas.Jak ktoś będzie grał(w tym samym czasie co Ty) i nie będzie zajęty to podejdzie do Lubeczy.Rób questy to pomoże Ci w wyjściu z Lubeczy i najważniejsze w rozwijaniu awatara np; dostaniesz pancerz , którego nie udźwigniesz - dostaniesz broń , którą zaraz zniszczysz itp. Jak pograsz dłużej to zrozumiesz. Pamiętaj ślij PM w grze zawsze dojdzie do adresata. Miłej gry Ci życzę i czekamy na nowego... rekruta :devil: Powodzenia :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jak dostać sie do lubeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Do Lubecz - Miasto ze Station czy do Lubecz - Las z Lubecz - Miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Z Lubecz-Miasto do Lubecz-las prez bramę za 500 rubli musisz wcześniej zrobić zadania dla kuriera i mieć odpowiednią ilość expa albo przez tunel do którego wejdziesz przez piwnicę w domu kultury. Z stadionu do Lubecz-miasto idź wzdłuż torów aż dojdziesz do tunelu stoi tam npc pogadaj z nim i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTX Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Miedziany ze station do lubeczy. Ok jestem w lubeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Najpewniej dzisiaj do was w SO napiszę :). Prędkość sciągania jest dość niska ale za godzinę będzie. *update 2 sekundy do końca pobierania - crash. Ściąganie i tak idzie 200kb/s max. Nie mam już dzisiaj na to czasu mam nadzieję ,że zacznę grać jutro. Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalkervolf Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Witam Braci Stalkerów ! Za jakąś godzinkę z hakiem i ja pójdę zwiedzać to cudowne miejsce zwane ZONĄ :)) Edytowane 19 Stycznia 2013 przez stalkervolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zatem przypominam o Team Speak. Wygodniej pogadać, niż pisać w grze. :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 A adres do naszego kanału macie tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Ja bym częściej się podpinał do TS-a ale ślubna dziwnie się patrzy kiedy gadam z grą :ermm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Eh te kobiety :). Ale co poradzisz, bez nich nie da się (normalnie)żyć. Czy ktoś ma to na innym hostingu? Już drugi raz mi przerwało pod sam koniec, a prędkość 200kb/s też nie najlepsza i aż odechciewa się próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Torrent: http://uploading.com/ffecb91a/so_setup_0839_en-exe-torrent . W temacie już raz zamieściłem tu: http://stalkerteam.pl/topic/5133-pobieranie-klienta/ post 22 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Serdecznie dziękuję, może o 20 wejde na TS :), update 1: Nikogo tam nie ma. 2: Jest oloo i kilka osób ale na innym kanale. 3. Mój nick do SO i ogółem to Wolfy. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 UWAGA! Kanał 115 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganges Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) 1: Dziękuję. 2: I tak nie mam hasła, napisać/poke też nie moge - brak uprawnień. 3: Nicki z forum/ts nie są identyczne z nickami postaci, jak do stu pierunów mam kogoś prosić o pomoc? Jest jakiś spis graczy online? Moja nazwa postaci to JaroslavWolk I jestem na stacji obecnie. PS: Narazie znajomy mnie męczy, będę albo o 21-22 albo jutro o 16, jeśli ktoś będzie w tej okolicy wtedy to prosiłbym o pomoc, Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Ganges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Jakby co mój nick w grze: SaddamXDDDDDDDDD na razie w Lubeczy koło stacji buszuje : D Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Saddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tencochcemody Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Ja zaczynam grę nick w grze to: Czorny edit1 zmieniłem rozdzielczość i gra nie działa edit 2 zmieniłem w tym pliku i Teraz już działa dzięki Miedziany edit 3 Jestem na jakiejś stacji z Mechanikiem i Doktorem i czy ktoś mi wyjaśni czy w tej grze jest światło? bo teraz jest tam ciemna noc i NIC nie widać Edytowane 24 Stycznia 2013 przez Tencochcemody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Czytałem że w folderze gdzie zainstalowana jest gra znajduje się plik z ustawieniami (tekstowy) w którym można zmieniać rozdzielczość przed uruchamianiem. Osobiście nie sprawdziłem ale może pomoże Ci to w rozwiązaniu problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi