czernobyl10 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data Premiery: 20.11.2012r Autor: WoW - Mod Team OPIS: Spoiler World of War ulepsza wiele aspektów oryginalnej gry oraz dodaje nową zawartość. Pojawiły się dodatkowe zadania oraz jedna lokacja z nową fabułą. Mod w dużej mierze składa się z własnych opracowań autora. Cechy Moda: Nowe bronie oraz kombinezony Nowe zadania ( 16 ) Nowe ugrupowanie Poprawiono grafikę Nowe artefakty ... I wiele innych mniejszych zmian SCREENY: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zawartość pobranego archiwum należy rozpakować i umieścić w głównym katalogu gry. Identycznie postępujemy z poprawką. LINKI DO POBRANIA: Spoiler 1. Mod https://yadi.sk/public?hash=2lv04g7qCFLwTiwzbKJMXbGzZO7E6bS275PlyrB9Xjc%3D 2. Poprawka https://yadi.sk/d/vPvYDIXyXT43y Żródło: AP-PRO.RU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 1,Tylko jest dodatkowo 16 questów czy więcej 2.Jest po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Mod jest po rosyjsku, tak jak w opisie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 A oto przetłumaczony ze źródła, opis moda od autora. Cyt: " Nadszedł czas wypuścić na świat World of War - Mod 0.2 WoW Mod, to nie zmiana scenariusza, a tylko wykonany jest w celu ulepszenia gry. Mod posiada wiele zmian, w tym nowe lokacje, nowe zadania ( nie scenariuszowe ).Chociaż na lokacji Zakordonie jest przeplot. Ogólnie, mam nadzieję że, modyfikacja się Wam spodoba. Chcę ogromnie podziękować autorom, którzy przyłączyli się do mojego moda. P.S. Mod nie jest solianką, jest w 90-95% wykonany samodzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Cześć czy jest polonizacja/jeszcze jakiś plik do tego? Pobrałem 2 razy i mam ten sam błąd- wpisują mi się zwykłe komendy. Wielkość moda 314 MB, ale pobieralnia pokazuje 270.6 MB. Edytowane 13 Lutego 2016 przez maTcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 46 minut temu, maTcinPL napisał: Cześć czy jest polonizacja/jeszcze jakiś plik do tego? Pobrałem 2 razy i mam ten sam błąd- wpisują mi się zwykłe komendy. Wielkość moda 314 MB, ale pobieralnia pokazuje 270.6 MB. Co kryje się pod "wpisują mi się zwykłe komendy"? Instalujesz Zew Prypeci w wersji 1.6.02, wklejasz gamedatę pobranego moda do folderu z grą i zasuwasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 To wiem, tylko zamiast dialogów pojawia się jakaś komenda albo opcje wyglądają 1. random_joke_1 2.random_joke_2 3. cześć. Pobrałem 2 razy plik i 2 razy mam to samo. Być może plik w pobieralni jest niepełnowartościowy, ponieważ plik z pierwszego postu pisze, że waży ma ponad 300MB, a plik w pobieralni waży 280MB. Podałem wartości przebliżone, więc nie jest to idealnie taka objętość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Myślę że nadal masz problem z poprawnym instalowaniem modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Pierwszy post: W dniu 28.11.2012 o 14:33, czernobyl10 napisał: Wielkość moda 314 MB ModCOP_PL_004 Spoiler MD5 89cd2f3f4ca4df6cb7dfdf1a7bb7bb91 SHA1 219a18a5bb8fda99894280d469434ef95b0037a9 Rozmiar 270.6 MB a to dane z pobieralni. Moim zdaniem coś jest za mało plików, ale ja jestem tylko szarym człowiekiem, więc mogę się mylić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Ja się zgadzam z @maTcinPL. Jedyny sposób to po prostu pobrać plik przez inną osobę. Edytowane 14 Lutego 2016 przez WujekJar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Do #1 postu tematu dodałem linki na Mega i na Yandexa ze strony moda. Wielkość to 270,6 MB, po rozpakowaniu 919 MB. Nic więcej nie można tu wymyślić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 U mnie 905MB. Czy ktoś/ty mógłby/ś podrzucić sam plik z tymi opisami zadać? Winrar nie daje sobie z tym rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zainstaluj 7zip i nim rozpakuj. To darmowy program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 WujkuJarze - masz dwa konta i sam do siebie odpisujesz - jestem miłosierny i tylko jedno konto usunę - które konto mam pozostawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Poprawka mam jedno konto- nie odpowiadam za brata/siostrę jeśli chcesz to usuń konto maTcinPL bratu już nie będzie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Jeżeli to brat - to ok - jak korzysta się z tego samego kompa warto pisać o tym administracji - nie byłoby niedomówień. Przyjmuje Twoje wyjaśnienie za dobrą monetę. * * * Pewnie zostałem uznany za idiotę. Mnie to ujmy nie przyniesie - ale Ty się nie pożywisz. Brat piszący z tego samego kompa? Nie prościej jest powiedzieć sobie to co ma się napisać siedząc na krzesłach sąsiadujących przed kompem? Nie uwłaczaj mojej inteligencji. Obaj dostajecie ostrzeżenie - pisz z jednego konta razem z bratem jeżeli razem mieszkacie - tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 maTcinPL - Napisano sobota o 14:41 1/ http://stalker-worlds.ru/forum/topic/2125-world-of-war-mod-02/ Na w/w stronie są linki do: Mod: (267.97 Mb)(375.74 М Fiksy:Fix_1_FINAL.zipFix 2 Final.zipFix 3 Final.zipFix 4 Final.zip 2/ druga strona mod lub torrent twoja broszka: http://qfiles.gq/?page=lending&join=1&menu=1&dt=1&date=lm&key=S.t.a.l.k.e.r.%3A+%D0%B7%D0%BE%D0%B2+%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BF%D1%8F%D1%82%D0%B8+world+of+war+-+mod+0.2.rar S.t.a.l.k.e.r.:_зов_припяти_world_of_war_-_mod_0.2.rar Dodano: 14.01.2016 07:18 rozmiar: 566 МБ 3/ strona: http://stalkermod.ru/MODYI-Zov-Pripyati/stalker-world-of-war-mod-v02.html rozmiar: 322.44 Mb 2 linki do ściągania: a/ http://u1653593.letitbit.net/download/64872.6f305470cb4c6247e8e5d9d130f9/World_of_War_mod_0_2_fix.rar.html b/ http://www.unibytes.com/hN-HDEpccIILqw-Us4P3UgBB Uwaga - uwaga z w/w strony: mod gra na wszystkich wersjach(podstawka Zew Prypeci) wstawionych po 25.11.2012 roku Jakby ktoś coś w kwestii tłumaczenia tekstu to zapraszam na prywatne bo tu MI nie wolno pisać w obcym języku!!! W związku z powyższym dla ciekawych strefy/zony zapraszam do: Mody z opisem wielojęzycznym W tym dziele nie obowiązuje szablon dodawania modów. https://stalkerteam.pl/forum/436-mody-z-opisem-wieloj%C4%99zycznym/ Z ukłonami dla Stalkerów wszelkiej maści ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Mam pytanie. Czy oby na pewno ten mod jest spolszczony ? Wiem, że jest z 2012 roku i oceny ma mizerne, ale jak poprawiamy stare tematy z modami, to trzeba zwrócić uwagę na każdy szczegół. Ktoś wstawił link do naszej pobieralni i dopisał PL tak więc trochę pogmatwana sprawa. Dodatkowo mod jest w dziale ze spolszczonymi modyfikacjami. Dodam, że w Zgłoszeniach Polonizacji nie ma tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi