ArNie Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @Ulman wiesz, ja ekspertem w tej kwestii nie jestem i mogę się mylić ( w sumie to niemal na pewno się mylę ), ale mi to wygląda na jakiś problem z kolizją obiektów. Ale radziłbym poczekać na opinię kogoś, kto ma w tej kwestii większe pojęcie ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @Arni Kolizja efektów ? czyli rozumiem sprawa jest grubsza niż myślałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) @Ulman tak jak mówię, nie znam się na tym za bardzo i szczerze mówiąc nie mam też pojęcia jak to naprawić. Trzeba po prostu poczekać na kogoś, kto jest obeznany w modach, ja niestety nie jestem, przepraszam. Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @Arni nie masz za co mnie przepraszać rozumiem, że nie znasz się za bardzo w sumie jak dla mnie to bardzo dobrze się znasz, bo taki ja to w ogóle prawie nic nie wie, wiem tylko jak zainstalować moda ale z instrukcją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @Ulman czy na lokacji nie ma jakiś pojazdów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @DaarMoo Nie wiem nie sprawdzałem, a co myślisz że to przez nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Przeleciałem rusfora i Twój error wskazuje na plik gamedata\config\models\vehicles. Wyraźnie. Ale może zrób inaczej. Wejdź do pliku gamedata\config\alife i znajdź sekcję switch_distance. Jest prawie na końcu. Napisz jaką masz przy nim cyfrę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @DaarMoo switch_distance = 150 ;175 ;200 ; ;75.0 ; metres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Najważniejsza jest pierwsza cyfra. Te po " ; " nie liczą się. Zmniejsz do 100 i próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @DaarMoo Spróbowałem i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zmniejsz do 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @DaarMoo I znów to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Czyli jednak to jakieś auto na lokacji. Są dwa wyjścia. Albo wywalasz plik vehicles, albo ściągasz moda i nadpisujesz ten konkretny plik. No jeszcze możesz postawić od nowa i użyć sejwy które masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) @Daarmo Jak wywalę plik vehicles to nie będzie już aut ? Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Ulman błąd pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 To będzie nowy Fatal, wrzeszczący o braku pliku. Czy nie dodawałeś jakiegoś ulepszenia do moda. Bo wg mnie idzie o jakąś nieprawidłową nazwę pliku, której mod nie może przeczytać. Zachowaj sobie zapisy ( przekopiuj gdzieś ), usuń tego moda i postaw na nowo. Wklej ostatni zapis przed ATP i spróbuj wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @kondotier Ok już wszystko w porządku mogę swobodnie przejść @DaarMoo Wielkie dzięki za pomoc usunąłem plik vehicles i wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 No to się cieszę @Ulman. Miłej gry bo seria Zaurus to bardzo sympatyczne mody. Grałem w cały zestaw trzy razy. Jak by co, pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Na sam koniec moda, będziesz miał zadanie pojeżdżenia ciężarówką po Generatorach. Jak zrobisz to zadanie? Bez niego nie skończysz moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @DaarMoo Dzięki. @kondotier Coś się wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zawsze, kontrolnie, możesz @Ulman wrzucić plik i zerknąć co będzie. A nuż mod znowu go przyswoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @kondotier @DaarMoo HA HA ! poszedłem do czerwonego lasu po ciężarówkę i mogłem nią normalnie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 No to pięknie @Ulman ! Czyli - niezbadane są moce Zaurusa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Znowu wylot do pulpitu, tym razem w momencie, kiedy Andre Cze zabija najemnika Chińczyka o to log. FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : models\vehicles\veh_jeep.ltx Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Ulman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 @Ulman - jak ten plik który wywaliłeś, nie znalazł się w koszu, to zobacz czy w nim właśnie nie ma Jeepa. Mod nie ma go skąd wziąć. Z moda nie można tak sobie usunąć jakiegoś pliku, bez "karnych" skutków. Wstaw ten plik spowrotem i zobacz co będzie. Jak poszedł na przemiał, to plik znajdziesz w rozpakowanej gamedacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 @kondotier Dobra już wszystko OK wstawiłem ten folder tam, gdzie był przed usunięciem dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi