Vorenus Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 Prawie koniec gry, wszedłem na Radar od Jantaru i podążałem drogą w dól do Czerwonego Lasu, na wysokości - niedaleko od wejścia do Warlabu (Soljanka), wywalało mnie regularnie do pulpitu. W logu nie był uwzględniony argument błędu, pomogło przeinstalowanie całej gamedata i spolszczenia, jeżeli traficie na wyrzuty bez argumentu błędu w logu, to nie kombinujcie tylko zróbcie to, co pomogło u mnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 Mam nadzieją że nowa wersja moda popraweia te blędy.To zawsze denerwuję jak przed końcem są bugi i koniec gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Miałem to samo na radarze wgrałem fixa na 3gb+ i problem się rozwiązał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARO19 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Witam, ja mam problem po przejściu do Doliny Mroku, idę z Agropromu oddać Pietrieńce 2 karabiny zmodyfikowane za jakąś skrzynkę czegoś, w każdym razie gdzieś tak w połowie drogi do powinnościowców wita mnie pulpit z takim logiem; Sorki nie dodało mi loga więc dodaję; Exp[b][/b]ression : fatal error Function : IRender_Visual::Load File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daFBasicVisual.cpp Line : 58 Description : <no exp[b][/b]ression> Arguments : Invalid visual Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Gra ma problem z wczytaniem jakiegoś modelu. NPCa, albo mutanta, albo czegoś tam. Wczytaj zapis z poprzedniej lokacji i jeszcze raz podejdź do tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARO19 Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Dziękuję za szybką odpowiedz, niestety to nic nie dało,próbowałem kilka razy wchodzić na lokacje i ciągle to samo.Postanowiłem przeinstalować gamedate i podziałało;),problem tkwił najprawdopodobniej w braku plików ,bo gdy porównałem gamedate ściągniętej i tej zainstalowanej to różniły się wielkością jakiś kilkunastu mega,w każdym razie jeszcze raz dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARO19 Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Witam,no i następny problem tym razem w Prypeci,wchodząc na boisko wypady z takim logiem;FATAL ERROR [error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object) [error]Function : CPatrolPathManager::select_point [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGamepatrol_path_manager.cpp [error]Line : 155 [error]Description : any vertex in patrol path [pri_boar_kamic_walk_3] in inaccessible for object [pri_boar_strong_0003] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Odszukaj w gamedata / scripts plik bind_stalker.script. Otwórz go za pomocą notatnika. Odszukaj linijkę : function actor_binder:net_spawn(data) Zaraz pod nią dodaj takie coś local se_obj = alife (): object ("pri_boar_strong_0003") if se_obj then alife (): release (se_obj, true) end Zapisz i rozpocznij od zapisu z poprzedniej lokacji lub od autosave. Oczywiście nie zapomnij wykonać kopii bezpieczeństwa modyfikowanego pliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JARO19 Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Dziękuję za pomoc,podziałało . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts