metek58 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Życzę dużo zdrowia, dużo kasy i powodzenia w życiu osobistym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Najlepsze życzenia, zdrowia i spełnienia marzeń:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Stówki :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ja również przyłączam się do życzeń - zdrowia, samych sukcesów w każdej dziedzinie życia, uśmiechu fortuny, 100 lat kolego, 100 lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 I ode mnie życzenia, aby Twoja młodość trwała bez końca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wszystkiego co najlepsze - zdrowia, satysfakcji z każdego dnia, kolejnych polonizacji - i długiego życia. 100 lat :yes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yellow Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wszystkiego najlepszego, @qwert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Praktycznie nie wiedziałem, że qwert istnieje na tym forum, ale cóż... Przyłączam się do życzeń!Qwert, najlepszego, uczciwie zdobytej forsy, dobrego sprzętu i oczywiście S.T.A.L.K.E.R.a, dobry z ciebie tłumacz! Życzy Wasilij :pirate: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati20 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Najlepszego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wszystkiego najlepszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Wszystkiego Najlepszego @qwert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Spełnienia marzeń i tony artefaktów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) Serdecznie wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia. Zostałem mile zaskoczony z waszej strony :woot:, to bardzo przyjemne. Jeszcze raz dzięki. Mam też problem, nie mogę dać plusa reszcie. Edytowane 26 Listopada 2013 przez qwert 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dasz jutro, jak już będzie Ci łatwiej trafić na ikonkę "plusa". :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Chyba nie dla plusów składamy życzenia. Liczą się przyjazne stosunki między użytkownikami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ja też się przyłączam do życzeń.Najlepszego qwert, zdrowia kasy i wytrwałości w planowanych spolszczeniach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi