Anatolij Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Przeinstalowałem system klikam na ikonkę i nic się nie dzieje,komputer spełnia minimalne wymagania.System Win7 profesjonal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Spokojnie, podaj jakieś szczegóły typu: co się dzieje, czy wyświetlają się jakieś komunikaty? i przed wszystkim CO NIE CHCE CI SIĘ URUCHOMIĆ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Gra się nie uruchania.Poprzednio instalowałem 2 razy i gra uruhamiała się normalnie. Edytowane 28 Marca 2014 przez anatol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bynek212 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Może nie masz wpisu w rejestrze ! Edytowane 28 Marca 2014 przez Bynek212 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Przeinstalowałem system klikam na ikonkę i nic się nie dzieje,komputer spełnia minimalne wymagania.System Win7 profesjonal Może nie masz wpisu w rejestrze ! Nic w tym dziwnego, akurat wpisy w rejestrze "zazwyczaj" dodają się same lub ich nie potrzeba tak naprawdę bo one są do uninstallera i patchy oraz często języka a gdy go nie,ma to się gra odpali w oryginalnym np. angielskim do tego dochodzą różne ustawiania jak dane logowania czy klucz produktu. Natomiast ja dodam że brakuje aplikacji i sterowników które instalują się z grą. Na płycie powinien być katalog coś w stylu np. redist i tam w nim aplikacje dodatkowe jak securom, directx, gamespy... A najlepiej po prostu zainstaluj grę i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 odpal w trybie zgodności z XP lub odpal jako administrator.oryginał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie masz może gry prosto z czasopisma CD-Action gdzie było pełną wersją? Być może posiadasz egzemplarz z taniej serii wprost z sieci handlowej Biedronka. Być może to ostatnie powoduje kłopoty z uruchomieniem gry. Słyszałem opinie, że gra będąca tanią serią lubiła się krzaczyć bądź nie uruchamiać. Spróbujemy znaleźć rozwiązanie na twój problem. Samo to mając piracką grę może być ewidentną przyczyną braku uruchomienia gry. Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez seb-stryl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Bez szaleństwa.Mam wersję orginalną , wersję CD-Action i wersję korsarską . Wszystkie śmigają jak złoto . Od zawsze używam tej ostatniej , czystej i z MODami, żadnych problemów , poprostu jest najbardziej stabilna i nie ma problemu z patchami . Nie chciałbym być żle zrozumiany , nie bronię piractwa tylko zdrowego rozsądku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Prawdopodobnie problem tkwi w tym.że gdy COP chodził na GF 8600 .A po tym jak ta grafika siadła przeinstalowałem system i zainstalowałem Radeona x550 gra nie chciała mi się uruchamiać. Prosiłbym aby ktoś z forumowiczów przełączył grę na oświeltenie statyczne i przesłał mi plik user.ltx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie jestem mistrzem świata , ale ta sama gra powinna instalować się wszędzie . Na różnych pecetach , niezależnie od grafiki . Wiem to z autopsji . Myślę , że poprostu uszkodzony jest dysk instalacyjny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie znalazłem informacji czy zainstalowałeś grę od nowa po przeinstalowaniu systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak zainstalowałem od nowa.wersja gry z Biedronki. Zainstalowałem wczoraj COP na WINXP i o dziwo gra się uruchoniła. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez anatol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak zainstalowałem od nowa.wersja gry z Biedronki. Zainstalowałem wczoraj COP na WINXP i o dziwo gra się uruchoniła. W takim razie powodem może być niezgodność z nowszymi systemami, co też jest bardzo dziwne, tym bardziej jest to najnowsza część Stalkera . Próbowałeś może uruchomić grę na Windows 7 w trybie zgodności z XP bądź "uruchom jako Administrator" poprzez prawy przycisk myszki na ikonce gry tak jak radził Kumpel.? Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez seb-stryl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) Znowu to samo na XP gra chodziła przez miesiąc.Teraz coś jej odbiło.Zainstalowałem od nowa po zainstalowaniu się uruchomiła.po restarcie to samo.Może ktoś ma do odstąpienia inną wersję niż z Biedronki Jeżeli kliikam na znajdż element docelowy wyskakuje mi taki bląd brak aparatu skryptów dla plików o rozszerzeniu "vbs" Edytowane 13 Maja 2014 przez anatol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 CoP przez ponowną instalacja, wymaga deaktywacji starej instalki. To samo dotyczy jakichkolwiek zmian konfiguracji komputera. Może nie działać, bo serwer widzi już zainstalowana grę. Robiłeś deaktywację przed reinstalacją systemu??Też mam zainstalowaną z płyty z Biedronki na Win7/64. I żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Nigdy nie robiłem aktywacji dzisiaj próbowałem zrobić ale po wpisaniu klucza aktywacyjnego wyskakuje że podany klucz jest błędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) Znowu to samo na XP gra chodziła przez miesiąc.Teraz coś jej odbiło.Zainstalowałem od nowa po zainstalowaniu się uruchomiła.po restarcie to samo.Może ktoś ma do odstąpienia inną wersję niż z Biedronki Jeżeli kliikam na znajdż element docelowy wyskakuje mi taki bląd brak aparatu skryptów dla plików o rozszerzeniu "vbs" Jeśli chodzi o pliki .vbs to coś lub ktoś namieszał ci w skryptach systemowych odsyłam cię do tego tematu : http://forum.idg.pl/topic/7031-problem-z-otwieraniem-plikow-typu-vbs/ Edytowane 24 Maja 2014 przez Allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi