Jump to content

Problem z uruchomieniem Lost Alpha


Recommended Posts

Mój problem polega na tym błędzie Program Xr3da nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.Nie mam najmniejszego pojęcia o co chodzi możliwe że to przez system mam windows XP. Pobierałem ze kilka razy i instalowałem nic dodać nic ująć proszę o szybką pomoc.

Link to comment
Share on other sites

Mój problem polega na tym błędzie Program Xr3da nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.Nie mam najmniejszego pojęcia o co chodzi możliwe że to przez system mam windows XP. Pobierałem ze kilka razy i instalowałem nic dodać nic ująć proszę o szybką pomoc.

 

Tak jak pisałem w postach dotyczących problemów z uruchomieniem LA na XP

Miałem identyczny błąd i nic nie pomogło :( 

Natomiast ta sama instalka zadziałała na Win 7 64-bit bez problemu ale że na laptopie to nie granie więc czekam

na patch pod XP żeby pochulać na PC. 

Link to comment
Share on other sites

Ojoj a co jeśli mam 32bit to co wtedy?

 

:ermm:

To wtedy doinstaluj patch z namiaru: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads/stalker-lost-alpha-v130013-patch

I powinno zabangalać ;)

A tak między nami mówiąc ja już zrezygnowałem z LA w obecnym wydaniu - odczekam około miesiąc pojawią się patche do patchy i może pełne spolszczenie i wtedy zrobie pełne podejście do tego moda.

  • Positive 1
Link to comment
Share on other sites

Mało mnie szlag nie trafi , czekam na płytę główną , jadę  w FOTOGRAFa dzięki uprzejmości syna . LA nie odpala na XP .Czyli masz

Czyli jednak coś w zyciu masz czyli kumulację ;)

A tak na serio właśnie  przymierzam się do grania w FOTOGRAF`A w oczekiwaniu na "lepsza wersję LA" lub Tajne Ścieżki 2 + AA2 :)    

Link to comment
Share on other sites

Udało się patch z modDB pomógł jak etopiryna na ból głowy :biggrin:  gra śmiga dobrze na niskich detalach, ale zawsze jest ale, gdy szperam trochę w pda mam wylot. No ale cóż, alpha to alpha :sweat:

Link to comment
Share on other sites

Dnia 3.05.2014 o 16:31, gawron napisał:

Mało mnie szlag nie trafi , czekam na płytę główną , jadę  w FOTOGRAFa dzięki uprzejmości syna . LA nie odpala na XP .

Więc tak Gawron - z pedraka przezuciłem na kompa, razem z dwoma paczami: 3001 i 30013, zamontowałem/zainstalowałem, potem pacz 3001 i hula jak wściekłe, mam xp na kompie, opcje graficzne: 1000 cośtam na 700 coś tam, statyczne, średnie, w opcjach: angielski, włoski, rosyjski dałem na rosyjski.

;)

 

Edited by vidkunsen
Link to comment
Share on other sites

Mam kolejny problem w barze - grafika się rozlewa, wszystko szwankuje. Po ponownej instalacji patcha pomogło na jakiś czas, a teraz znowu się zaczyna  :verymad: szkło się świeci na fioletowo, a asfalt jest jak szachownica.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.