arek Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mój problem polega na tym błędzie Program Xr3da nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.Nie mam najmniejszego pojęcia o co chodzi możliwe że to przez system mam windows XP. Pobierałem ze kilka razy i instalowałem nic dodać nic ująć proszę o szybką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mój problem polega na tym błędzie Program Xr3da nie jest prawidłową aplikacją systemu win32.Nie mam najmniejszego pojęcia o co chodzi możliwe że to przez system mam windows XP. Pobierałem ze kilka razy i instalowałem nic dodać nic ująć proszę o szybką pomoc. Tak jak pisałem w postach dotyczących problemów z uruchomieniem LA na XPMiałem identyczny błąd i nic nie pomogło :( Natomiast ta sama instalka zadziałała na Win 7 64-bit bez problemu ale że na laptopie to nie granie więc czekamna patch pod XP żeby pochulać na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ojoj a co jeśli mam 32bit to co wtedy? :ermm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ojoj a co jeśli mam 32bit to co wtedy? :ermm:To wtedy doinstaluj patch z namiaru: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads/stalker-lost-alpha-v130013-patchI powinno zabangalać ;)A tak między nami mówiąc ja już zrezygnowałem z LA w obecnym wydaniu - odczekam około miesiąc pojawią się patche do patchy i może pełne spolszczenie i wtedy zrobie pełne podejście do tego moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Mało mnie szlag nie trafi , czekam na płytę główną , jadę w FOTOGRAFa dzięki uprzejmości syna . LA nie odpala na XP . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Mało mnie szlag nie trafi , czekam na płytę główną , jadę w FOTOGRAFa dzięki uprzejmości syna . LA nie odpala na XP .Czyli maszCzyli jednak coś w zyciu masz czyli kumulację ;)A tak na serio właśnie przymierzam się do grania w FOTOGRAF`A w oczekiwaniu na "lepsza wersję LA" lub Tajne Ścieżki 2 + AA2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Udało się patch z modDB pomógł jak etopiryna na ból głowy gra śmiga dobrze na niskich detalach, ale zawsze jest ale, gdy szperam trochę w pda mam wylot. No ale cóż, alpha to alpha :sweat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Dnia 3.05.2014 o 16:31, gawron napisał: Mało mnie szlag nie trafi , czekam na płytę główną , jadę w FOTOGRAFa dzięki uprzejmości syna . LA nie odpala na XP . Więc tak Gawron - z pedraka przezuciłem na kompa, razem z dwoma paczami: 3001 i 30013, zamontowałem/zainstalowałem, potem pacz 3001 i hula jak wściekłe, mam xp na kompie, opcje graficzne: 1000 cośtam na 700 coś tam, statyczne, średnie, w opcjach: angielski, włoski, rosyjski dałem na rosyjski. Edytowane 23 Lutego 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Mam kolejny problem w barze - grafika się rozlewa, wszystko szwankuje. Po ponownej instalacji patcha pomogło na jakiś czas, a teraz znowu się zaczyna :verymad: szkło się świeci na fioletowo, a asfalt jest jak szachownica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Mam prośbę. Nie mogę znaleźć tej porady która pokazywała sposób na pozbycie się przy uruchamianiu LA, tego pytania o zgodę na uruchomienie nieznanego programu.Proszę o linka lub tego co ją dawał - o powtórzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Mam nadzieję , że pomoże :http://www.itwadministracji.pl/abc/f1-hotline-dla-it/windows-7-usunac-potwierdzanie-uruchamiania-aplikacji-na-prawach-administratora.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Powinno pomóc - prawy klawisz myszy na skórt, na dole właściwości, potem zakładka zgodność, zaznacz ptaszek na uruchom jako administrator i ok. Jeżeli dalej będzie wyskakiwać to wyłącz UAC - http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2038119.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dziękuję obydwu Panom.Spodobał mi się sposób scigacza1975, ale nie zadziałał.Jednak na całkowite wyłączenie UAC, się nie decyduję. Chodzenie po wschodnich forach do tego zniechęca. Już mi raz wrzuciły "różowe strony" :(No cóż, jedno kliknięcie więcej za każdym razem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi