MaklerR Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 W prawym górnym rogu mapy (chyba stocznia coś takiego) jest oddział wolności.Zabijasz ich.Tam jest dziewczyna , rozmawiasz i ona ci wszystko mówi (nie jestem pewien bo dawno w moda nie grałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Zaraz się zabieram do pracy. PS. Dziękuję, ale nie ma tam nikogo a przynajmniej u mnie. Edytowane 13 Lutego 2016 przez maTcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 maTcinPL - widziałeś kiedy był napisany ostatni post, dotyczący gry w tego moda? Chcesz odpowiedzi, zadawaj precyzyjne pytania. O który śmigłowiec ci chodzi? Ten na wieżowcu, czy inny? Na wieżowiec to teleportem, już nie pamiętam gdzie jest. A na ziemię, to takie specjalne arty na życie na pas i skaczesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Wiem, wiem już wszystko wiem tylko teraz latam jak głupi po całej Prypeci tylko po ten milion rubli na niebieski kanister z poli... czymś. Czy można jakoś zcheatować ten milion? I dla sprostowania nie teleportem tylko trzeba pogadać z tym w ubraniu monolitu. Edytowane 13 Lutego 2016 przez maTcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 (edytowane) Faktycznie jest z tym trochę problemów, ale jak się zrobi wszystkie misje (dla naukowca oraz Zulusa) to masz z 200 tysięcy. Dużo się trzeba nabiegać, ale to najlepszy sposób. I polecam chodzić z max19 kg bagażu i herkulesa; brać po 3 zbiorniki na raz to szybko ci zleci. @kondotier nawet bez specjalnych artów przeżyjesz. Upadek odejmuje połowę zdrowia. Edytowane 13 Lutego 2016 przez WujekJar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Nie jest to mod z górnej półki. Ale czego można się spodziewać po modzie, zrobionym w trzy doby. Tłumaczyłem go, ale już prawie nic z niego nie pamiętam. Więc WujkuJarze, podpowiadaj maTcinowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 maTcinPl czy ty aby nie za często zmieniasz mody czy tak szybko je przechodzisz? Dopiero co pisałeś o problemach w przestrzennych anomaliach a teraz tu. Jeżeli tak szybko je kończysz to jesteś mistrz ale jak tak często je zmieniasz to nie dobrze, wykaż więcej samozaparcia i dokończ wcześniej wybranego moda a dopiero później zaczynaj następny bo to bez sensu. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacho Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Zaciekawił mnie ten mod,da radę ktoś linki odświeżyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 @blacho - Mod był na autorskiej stronie, nie wzbudził zachwytu i widocznie został usunięty z hostingów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 @blacho Zaciekawić zaciekawił, ale nie był twej ciekawości wart Jeśli szukasz moda do zewu to polecam drogę we mgle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Linki wygasły albo są zablokowane można nowe jeżeli ktoś posiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Mam na płytach w swojej kolekcji Widzę, że moda nie ukończyłem (2 strona tematu). Jak będę w domu i nie będzie ważył tony gigabajtów tu wrzucę gdzieś. Tylko, że nie wiem kiedy to zrobię. Może dziś jeśli wrócę do domu albo w któryś dzień tygodnia. No chyba, że ktoś mnie wyprzedzi w uploadzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) https://allbesta.org/torrent/37756-stalker-call-of-pripyat-sleep-of-reason-istoriya-zhurnalista-2014-pc.html 2,48 GB z tego 45 MB to mod. Torrent: 33559_-S.T.A.L.K.E.R-.torrent Torrent - repack od Seregalus: https://allbesta.org/torrent/37237-stalker-call-of-pripyat-sleep-of-reason-istoriya-zulusa-2014-pc-124-repack-by-serega-lus.html Edytowane 27 Maja 2018 przez vidkunsen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Podczas odpalania setup pobranego z torrenta, ktoś miał taki problem, wiem że stary mod, ale z tego co kojarzę nie grałem, a chciałbym ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 @Paulinnio a pobierz z innych źródeł nie torrentowych. Ja nie miałem takich problemów. Albo weź sobie go odpuść mod bardzo średni i słabo wykonany. Lepiej pograj w coś bardziej dopieszczonego No chyba, że już wszystkie mody przeszedłeś to kombinuj Wypakowałeś wszystko czy tylko setup, a reszta plików spakowana w archiwum? Ewentualnie czy czasem nie odpalasz setup ze spakowanego archiwum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi