Trikster Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Jak piszę, to nie wina polonizacji, tylko moda, którego dodałeś. Najpewniej zmiana nastąpiła w weapons.ltx, bo polonizacja podmienia ten plik. Jak pisze qwerty, porównaj sobie ten plik w polonizacji i modzie, a następnie dopisz brakujące linijki do tego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Trikster ja nie mam pretensji do polonizacji w której niema saygi tak samo jak i w Alfie.Tego moda na saygę nie instalowałem.Postawiłem moda na nowo i jest wszystko na swoim miejscu.Nie ma żadnego wylotu.Z poprzedniej instalacji zostawiłem sobie plik weapons,który późnij wstawiłem i chyba dlatego był ten wylot.Przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotek22 Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Szacunek,szacunek,szacunek dla ekipy spolszczenia za zawodową robotę plus świetny mod to naprawdę idzie.Nie trzeba nowego STALKERA jak są tacy ludzie.Naprawdę wielka wóda dla wszystkich. :yes: :yes: :yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Spolszczenie pierwsza klasa :) Miło się gra tylko czcionka trochę mała. Edytowane 18 Maja 2014 przez litosns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Spolszczenie działa bardzo dobrze.Mam tylko pytanie, czy jest możliwość przywrócenia "stalkerowej" czcionki jakimś plikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Czy tylko ja mam przetłumaczone ok. 5% gry? Mam tylko przetłumaczone niektóre dialogi, typu te o naprawie broni, niektóre itemki, jak np. Nadajnik i to w sumie tyle, nic fabularnego/ekwipunku... Instalowałem tak: zawartość spolszczenia wrzuciłem do gamedaty i nadpisałem pliki... O co może chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 W opcjach wybierasz gry wybierasz polJęzyków jest kilka w tej grze teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 @allNad czcionką postaramy się popracować przy okazji kolejnej wersji polonizacji. @kubekpopByć może nie odinstalowałeś user.ltx albo nie zacząłeś nowej gry. Nawet jednak, jeśli nie zacząłeś nowej gry, powinieneś mieć przetłumaczone około 80% gry, więc nie wiem, z czego może wynikać Twój problem. Spróbuj zainstalować jeszcze raz - chyba że nie wybrałeś języka w menu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Trikster wiem jak naprawić menu w sensieJak wybieramy spolszczenie to w menu pisze nam polŻeby to naprawić trzeba wejść do pliku ui_st_mmi znaleźć linijkę<string id="eng"><text>Angielski [English]</text></string>Pod nią wklejamy to<string id="pol"><text>Polski</text></string> Wtedy w menu wyświetla nam się nazwa Polski zamiast pol.Trzeba to zrobić dla 2 ui_st_mmTo podane powyżej dla polskiego a dla angielskiegododać trzeba<string id="pol"><text>Polish [Polski]</text></string> Edytowane 18 Maja 2014 przez litosns 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Mam prośbę do wszystkich, dla których czcionka użyta w polonizacji jest zbyt mała: 1) zróbcie screena gry i zaznaczcie na nim, np. w paincie, o którą dokładnie czcionkę Wam chodzi; 2) prześlijcie mi sceena lub screeny na maila trikster@vp.pl, podając przy okazji na jakiej rozdzielczości gracie. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Trikster - mam sugestię, aby to co litosns napisał post nad Twoim, uwzględnić przy następnym patchu. Na pewno pełna nazwa "Polski", jest wyrazistsza niż skrót "pol". Edytowane 19 Maja 2014 przez kondotier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 To już dawno zrobione (od razu po sugestii litosnsa). :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubekpop Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 @allNad czcionką postaramy się popracować przy okazji kolejnej wersji polonizacji. @kubekpopByć może nie odinstalowałeś user.ltx albo nie zacząłeś nowej gry. Nawet jednak, jeśli nie zacząłeś nowej gry, powinieneś mieć przetłumaczone około 80% gry, więc nie wiem, z czego może wynikać Twój problem. Spróbuj zainstalować jeszcze raz - chyba że nie wybrałeś języka w menu gry.Nie wierzę :wallbash: W menu ustawione i działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi