RzyRzy Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Proszę , jakieś 30 sek po wczytaniu wylot w moim przypadku . wylot.sav wylot.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 No fajnie tylko co mam zrobić bo nie grałem w tego moda ? Po wczytaniu Twojego sejwa jestem przy ognisku... ok już wiem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzyRzy Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Wystąpił crash jak u mnie czy wszystko git u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 U mnie jest tak samo. Na razie szukam rozwiązania błędu. Jak coś znajdę dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 @OldMan A na mój fatal patrzyłeś? To na patchu 1.1. @RzyRzy Na którym patczu grasz? Jeszcze na 0.1 czy już na 1.1 . Bo muszę Twojego sava wrzucić do odpowiedniej wersji moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzyRzy Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 @OldManDzięki @kondotierna 1.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Trochę pograłem ale ciągle jest wylot. Możesz wstawić jakiegoś wcześniejszego sejwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 @RzyRzy U mnie bez problemu. Doszedłem do bazy Szczura wodnego. Masz zapis. Z Baszarem jeszcze rozmowy nie prowadziłem. kolo bazy szczura.dds kolo bazy szczura.sav Ale pisałeś coś o nagrodzie za znalezienie stalkerów. Że wtedy wylot. DODANO. Nałożyłeś spolszczenie? Bo u Ciebie Grek i Baszar mają nicki literami łacińskimi, a u mnie nicki są grażdanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzyRzy Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 (edytowane) @OldManwstawiam ci tu sejwa , musisz dojść do tej wioski , tam w piwniczce jest ledwo zauważalny pentagram na ziemi jako schowek , musisz zabrac wszystko . @kondotierzaraz spróbuje z twojego zapisu , co do tej nagrody to chodziło mi o to że według loga brakuje jakby ścieżki związanej z odpowiedzią od Zlaticza na temat zadania od niego z ogłoszenia , ale specem nie jestem co do x-raya EDIT Twoje przejście dalej z mojego zapisu , pomogło @kondotier jak narazie zero problemu , wydaje mi się że problem u mnie polegał na tym że gram na spolszczeniu , które zmienia linijki w xr_effects.scripts a , według loga własnie w tym pliku brakuje czegoś . pentagram.dds pentagram.sav Edytowane 26 Grudnia 2018 przez RzyRzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 @RzyRzy Popatrzyłem na zadania i widzę spolszczenie z robalami. Chyba jednak spolszczenie dla 0.1 nie pasuje do 1.1. Będą znowu problemy. A zadanie na nagrodę jeszcze nie może mieszać, bo przecież u Zlaticza jeszcze nie byłeś. A z mojego sava raczej nie graj dalej, bo alspawn u Ciebie jest inny niż u mnie i będzie się gryzło. Tak że jeśli nie znasz rosyjskiego, to w tę wersję chyba nie pograsz. Ale mnie też coś dopadło. Wyżej wstawiłem loga błędu. Chyba poprawiając jedno, skićkali drugie. W grze jestem dalej niż rus gracze, to nie mam porównania czy ja coś w logice złamałem, czy to błąd moda. Powtarzam grę od miejsca gdzie mogłem złamać logikę. Zobaczę jutro co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 PODBICIE TEMATU. Czwarta z kolei gra, pierwsza na patchu 1.1 i przykra niespodzianka. Nie mogę wejść do sztabu Pancera w Rudym Lesie. Loga podałem wyżej. Na rus forach również pytano o takiego samego, ale mieli go o wiele wcześniej, bo już na Agro. Odpowiedź była dziwna, że tego się nie leczy, ale powtarza grę z poprzedniego sava. Nie tylko próbowałem z poprzedniego, ale nawet powtórzyłem grę od Sortowni, robiąc w międzyczasie inne zadania. Z zadań scenariuszowych mam tylko to na sztab i czekanie na sygnał od barmana z kawiarni. A z loga wychodzi tak, jakby mod nie odnalazł tekstur sztabu. Na rus forach proszono o zapis i jeden z zespołu zaurusa oddawał zapis już po takim wylocie. Trochę to dziwne. @OldMan Pisałeś że masz postawionego moda. Mógłbyś u siebie sprawdzić, czy wejdziesz do sztabu? kod jest 379.dds kod jest 379.sav Jak wejdziesz, trzy kroki do przodu i zapis. Bo nie mam ochoty kolejny raz zaczynać nowej gry. Coś jest nie tak z logiką w modzie. Naprawiali buga w tych podziemiach, bo u niektórych graczy wypadały z takich szklanych baniaków arty, choć nie powinny. Może przy okazji usunęli coś za dużo. @RzyRzy Ty też sprawdź, co się u Ciebie wydarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 @kondotier niestety wylot @RzyRzy niestety wylot Kombinowałem różnie ale nie potrafiłem ustalić przyczyny a w necie nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzyRzy Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) @kondotier Jak narazie doszłem od bazy szczura do podziemi agropromu i wszystko hula , w wolnej chwili sprawdzę twój zapis . EDIT @kondotier Po wpisaniu kodu i próbie przejscia wylot FATAL ERROR [error]Expression : strchr(str,']') [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 181 [error]Description : Bad ini section found: [error]Arguments : [log stack trace: Dobra wiedziałem , że ryzykuje : pierwszy problem - deadmen na wysypisku przy pchlim targu zawiesza się z bronią wycelowaną w kierunku przejscia na doline mroku i nie da sie z nim gadać ... Edytowane 27 Grudnia 2018 przez RzyRzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 @RzyRzy Log taki sam jak mój. Trzeba więc czekać, aż czuwaki dojdą do tego etapu gry i się im sypnie. Bo samemu dla jednego błędu w modzie który już znam, rejestrować się u nich nie zamierzam. Szkoda że @zaurus nas nie odwiedza. Może by coś zaradził. A co do kolejnej Twojej przygody, to podobne problemy mają rus gracze. Trzeba czekać więc na kolejnego Fixa, albo nowy patch moda. Poprawianie poprzedniej części ( Honor Najemnika ) też trwało sporo czasu. Ale czy Ty czasem nie masz w PDA zadania, aby pojemnik z podziemi Agro dostarczyć do Krasnowa na Kordon? To trzeba zrobić, aby uruchomić scenariusz na pojemnik w X10 pod Wysypiskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzyRzy Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 No trudno sie mówi poczekam aż autor poprawi moda ( zacznie się od nowa i tyle ), a się wciągnąłem bo grałem we wszystkie mody @zaurus -a @kondotier Co do pojemnika z Agro to odrazu zaniosłem do Krasnowa tak jak w zadaniu , i po wyjściu z drugim pojemnikiem z bunkra pod wysypiskiem przeprowadzam poprawnie dialog z Deadmenem , rozmawiam przez radio z zleceniodawca po wyjsciu z tunelu i przy pchlim targu "Striełok w masce" się zawiesza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 @RzyRzy Tak, on tam staje bez możliwości dialogu, bo przed wami, na podejściu do piwniczki, pojawiła się grupa zombiaków. Musisz ich rozwalić, on Ci trochę może pomóc. Schowaj kontener i wtedy będzie gadał. Tu wychodzi problem z modem, bo sporo ważnych informacji jest podawana głosowo i kto "nje panimajet" , może mieć problem. I problem mieć będą tłumaczący, jak to rozwiązać. A czasem głos Greka jest zbyt mocno zniekształcony i trudny do odbioru. A w spojlerze pomoc ze strony moda. Mapy lokacji z zaznaczonymi miejscami gdzie pojawiają się spec arty. Spoiler Mapy są uzupełniane. Brak też mapy Bagien, a ja na nich spec arty znalazłem w 4 miejscach. Map nie opisuję, bo chyba każdy pozna jakiej lokacji mapa dotyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzyRzy Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) @kondotier Może faktycznie coś przeoczyłem przy tych głosowych wiadomościach Ale po rozwaleniu zombiaków on się tak zacina i nie podaje gdzie schować zbytnio , spróbuje zaraz jeszcze w piwniczce . EDIT Dobra nieważne , ślepy jestem ... Edytowane 28 Grudnia 2018 przez RzyRzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) http://ap-pro.ru/forum/35-91597-1 Fiks 0.1c https://yadi.sk/d/Vb8tPUdd5Ugi2g Na tekstury/ich brak - "Not enought textures for shader" : https://yadi.sk/d/ApHgbULTNzcTdQ Edytowane 28 Grudnia 2018 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Wywala mi stalkera po zabiciu Grabarza z czymś takim: FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : [error]File : [error]Line : 0 [error]Description : object 'marsh_space_restrictor_0003': pick_section_from_condlist: function 'message_from_zlatich_money' is not defined in xr_effects.script Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RzyRzy Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 @Orest Masz ten sam błąd co ja ,o czym było pisane parę postów wyżej , nikt nie wpadł na rozwiązanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Czyli pozostaje odstawienie moda na bok, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 @Orest Przeczytaj wyżej wpis @RzyRzy i jak dopadł Cię w tym samym miejscu, to jest wstawiony mój save koło pomp. Na nim RzyRzy poszedł dalej, choć to trochę ryzykowne. Na razie mu się szczęści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) @kondotier Sprawdzę i dam znać, czy save działa. działa poprawnie. Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Orest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) witam! Mam zadanie odnaleźć Deadmana "miejsce ostatniego spotkania". Przed chwilą siedział przy ognisku pośrodku bagien a teraz nigdzie go nie ma. Wędruje po Bagnach już tydzień i nic. Pozdrawiam Edytowane 30 Grudnia 2018 przez Trucker64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 30 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 @Trucker64Przy Ognisku jest rura, wewnątrz niej będzie stalowa skrzynka i jedyne co musisz zrobić to ją zniszczyć, i zabrać z niej list. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi