ArNie Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Na Świecie Książki jest tylko Riese, do tego w postaci elektronicznej, a dla mnie czytanie książki w postaci e-booka jest po prostu katorgą. To nie to samo co mieć autentyczną, papierową książkę w dłoni. Zresztą, za kilka dni wypłata to co mi tam, stać mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Moja dopiero 10 grudnia. Ale i tak trochę książek kupiłem w ciągu ostatnich trzech miesięcy. Póki co Fabrycznej Zony nie zamierzam uzupełniać o Kulikowa i raczej tego nigdy nie zrobię. 😜 Stalker zakończył się na Nieściurze, Kloss raczej swojej książki nie skończy i cóż.... Mam swoje rzeczy do napisania w tym tajny projekt, który powinienem ruszyć, żeby podręczyć Andrzeja Pilipiuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi