kondotier Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Stan bibliotek VC++ sprawdzony? Masz wszystkie od 2005r?Niedawno dla innego moda było o tym przypomnienie i wykazy pokazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tak, dzisiaj uzupełniłem, mam najnowsze, wszystko robię tak jak napisane, może to, że mam polską podstawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Mod działa bez problemu na polskiej podstawce. Uruchomiłem na niej moda w wersji rosyjskiej i ze spolszczeniem Gawrona. Przyczyna leży gdzieś indziej. @bolo na Twój problem na rus forum zalecają pobranie i zainstalowanie tego pliku:https://yadi.sk/d/-4ZnT31odf7HZ Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Gatzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) @bolo: spróbuj zamienić plik xEngine na ten z polskiej podstawki. Edytowane 12 Września 2015 przez gawron 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spcrobus Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dzięki wszystkim za zainteresowanie się moim problemem jednak to co doradził cichy też nie pomogło a szkoda,właśnie skończyłem grać w Czas Sojuszu -polecam chyba ze ktoś nie lubi trzymać się fabuły, wracając do Klondajk chyba sobie go odpuszczę i zagram w coś innego , zatem jeszcze raz dzięki i pozdrawiam Dzięki wszystkim za zainteresowanie się moim problemem jednak to co doradził cichy też nie pomogło a szkoda,właśnie skończyłem grać w Czas Sojuszu -polecam chyba ze ktoś nie lubi trzymać się fabuły, wracając do Klondajk chyba sobie go odpuszczę i zagram w coś innego , zatem jeszcze raz dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Niestety nic nie pomaga, mam najnowszy dotNetF, zamiana nie pomogła, dziękuje za grzeczność, jutro jeszcze raz zainstaluję wszystko od nowa i zobaczę, waga moda to u mnie : gamedata- 8,05GB, bin 25.03MB, teraz sprawdziłem i waga moda jest różna z torentów w 1 kawałku a pobrany w 2 częściach, już zdurniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie mam pomysłu dlaczego u Was występują takie problemy.Moda pobrałem z takich linków i instalowałem w takiej kolejności:1. mod https://yadi.sk/d/7o9mCtnkdcWQY2. patch https://yadi.sk/d/wEFUQucPeiP4C3. poprawka na ikonki https://yadi.sk/d/vYsMhh62di9hN4. polonizacja @gawrona5. Po nałożeniu polonizacji, z paczki z pkt 3 jeszcze raz wgrywamy do moda katalog textures.Wszystko ruszyło za pierwszym razem na polskiej podstawce. Zero problemów. Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez Gatzek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Również byłem zaskoczony, MOD wraz z patchem te z #1 , wszystko odpaliło za pierwszym razem i odpalało dziesiątki razy bez wylotówDzisiaj z ciekawości postawiłem MODa na pc syna (Win 7, 32bit, 3gb ramu, GeForce 9600 GSO). Miałem te same problemy jakie mieli Bolo i Spcrobus. Po kombinacjach z bin-em (usunąłem stary i wkleiłem ten z linka ) gra odpaliła i wielokrotne wyloty również zniknęły. Mam nadzieję, że i wam pomoże.bin Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez gawron dopisek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ja na razie miałem tylko 1 wylot gra chodzi płynnie a kompa mam słabego 7 letniego zobaczymy jak dalej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, niestety nie pogram, taki sam komunikat,coś muszę mieć porąbane z systemem bo jak u innych chodzi to znaczy ja mam coś nie tak, dziękuje wszystkim za pomoc.Gatzek mam jeszcze jedną ostatnią prośbę nie mogę pobrać moda z linku, który podałeś, coś z limitem, jak Ci poszło to pobrałbym może poprzednie coś u mnie krzaczą, zgłupiałem totalnie czemu u mnie nie idzie.A może problem tkwi w pliku fsgame, tak prawidłowo powinien wyglądać?$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ zmienilem false na true , może trzeba zmienić w innym miejscu?. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez bolo prośba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) bolo - pytałem, czy masz aktualne biblioteki VC++. Też się borykałem z podobnym problemem, na WIN7/64. Dopiero uzupełnienie bibliotek o VC z 2005 r, oraz wszystkich 32 bit ( na systemie 64 bit), rozwiązało problem. Czasem taki drobiazg potrafi położyć moda.Zobacz ten temat: https://stalkerteam.pl/topic/7015-potrzebna-porada-błąd-vc90crt/#comment-78330 , post smerfa, z 25 luty. Tam masz wykaz bibliotek. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez kondotier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 @bolo trzeba mieć konto na yandexie żeby pobrać tak duże pliki. Rejestracja jest bezpłatna i łatwa. Wtedy kopiujesz plik na swojego yandexa i pobieasz "od siebie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Również byłem zaskoczony, MOD wraz z patchem te z #1 , wszystko odpaliło za pierwszym razem i odpalało dziesiątki razy bez wylotówDzisiaj z ciekawości postawiłem MODa na pc syna (Win 7, 32bit, 3gb ramu, GeForce 9600 GSO). Miałem te same problemy jakie mieli Bolo i Spcrobus. Po kombinacjach z bin-em (usunąłem stary i wkleiłem ten z linka ) gra odpaliła i wielokrotne wyloty również zniknęły. Mam nadzieję, że i wam pomoże.binPo wklejeniu tego pliku gra nie chce mi się uruchomić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Chciałem komuś ewentualnie pomóc , ponieważ tak jak napisałem na tym binie gra odpala i skończyły się wyloty z logiem :gamedata\scripts\get_artefact.script:23: attempt to call method 'is_anomaly_blowout' (a nil value). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wczoraj dla sprawdzenia podmieniłem cały katalog bin na ten zalinkowany przez Gawrona, gra ruszyła mi normalnie i wszystko dobrze działało. Mod super, warty zagrania.Może spróbujcie pobrać moda z linków które podałem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Chciałem komuś ewentualnie pomóc , ponieważ tak jak napisałem na tym binie gra odpala i skończyły się wyloty z logiem :gamedata\scripts\get_artefact.script:23: attempt to call method 'is_anomaly_blowout' (a nil value). Nie mam do ciebie pretensji po prostu chciałem sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wszystko OK. Wcale nie odebrałem tego jako pretensję. Trzymaj się zdrowo w ten upalny czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam, kondotier jesteś wielki, pouzupełniałem wszystkie NetF... oraz VC++ i mod odpalił, jak dalej będzie napiszę, ważne , że poszło, bardzo bardzo dziękuje za podpowiedz i grzeczność. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez bolo poprawa tekstu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 No to powodzenia .Jeśli wyskoczą Ci problemy ze znalezieniem rozwiązań w grze ( np. jak z puszki po konserwach zrobić bombę) to polecam: http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=717.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Mám problém.Nemohu spustit hru.Okamžitě vylot s logem:[error]Expression : fatal error [error]Function : CModelPool::Instance_Load [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRender\ModelPool.cpp [error]Line : 117 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find model file 'dynamics\weapons\wpn_hand\wpn_hand_00.ogf'.Zkoušel jsem i bin od Gawrona a nepomohlo- Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Hobby, łap wpn_hand.zip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 (edytowane) Mały problem, początek moda, dostałem od Sidorowicza zadanie na przyniesienie dokumentów. Niby ma je mieć dowódca bandytów pod mostem w Kordonie. Rozwalam 6 bandytów i nikt nie ma dokumentów. Też tak mieliście? W poradniku Cichego niby jeden z gości je ma. Czy może one teraz gdzieś leżą luzem pod tym zarwanym mostem kolejowym na Kordonie, czy też mi się coś nie zrespiło. Popróbuje jeszcze parę razy.@editchyba rozwaliłem nie tych bandytów co trzeba zaraz sprawdzę drugą ekipę ;)@edit 2Tak okazało się, ze rozwalałem nie tych bandziorów co trzeba, po problemie, dokumenty znalezione. Edytowane 11 Sierpnia 2015 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Hobby, łap wpn_hand.zipDíky,chybělo tam toho více.Špatně se to stáhlo.Už to jede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Jakby czegoś jeszcze brakowało to pisz. Miłej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) @anatol - myślę, że powinieneś koniecznie zerknąć do posta Kondotiera z 6 sierpnia. Po zainstalowaniu LINK przywróciłem oryginalny bin MODa (bez żadnych kombinacji). Gra odpala i anomalie nie powodują wylotów ,co widać na screenach w spoilerze. Wcześniej każda próba zbliżenia się do wspomnianej anomalii, kończyła się wylotem z logiem takim jak u ciebie. Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez gawron poprawka błędu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi