tom3kb Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Jak masz wersje Op 2 jako moda nie repacka to wypakuj sobie całość gdzieś do jakiegoś folderu na pulpicie, potem gamedata i jeśli jest bin przerzucasz do gry, potem wymagane fixy, na koniec spolszczenie i grasz. Tylko widzę, że polecają ruską podstawkę najlepiej te od Komy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavesspleenstream Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 dobra . przeczytałem cały temat , ściągnałem gdzieś repack zainstalowałem mod z instalatora przerobiłem wszystkie błędy i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavesspleenstream Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Pierwsze wejście do pieczara i tam jestem bez niczego, tak ma być? Bo z tego co oglądałem to macie achtungi granaty a ja mam tylko lornetkę.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @slavesspleenstream a tam koło ciebie nie leży plecaczek, z którego masz zabrać uzbrojenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavesspleenstream Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Obyczaje. A jest sposób żeby zabrać te uzbrojenie z pieczary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 @slavesspleenstream Przecież Ty śnisz. Jak chcesz coś ze snu zabrać do realu? Tyle tylko że to sen proroczy, bo z jego osobami spotkasz się też w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 @metek58 Jak widzisz, wszedłem bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi