Gość Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Dodałem kilka nowych kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Dokładna lokalizacja prosięcia w ZL Edytowane 25 Września 2015 przez Junx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dla chętnych na jajecznicę z wronich jaj- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Minipodpowiedż w kwestii początków gry. Podczas pierwszej wizyty na Wysypisku proponuję przeszukać bagienka - pod taflą wody jest kilka miłych -jak mniemam -randomowych bonusików.Przypadkiem trafiłem na amunicję , granaty , apteczki i trupka z kombinezonem Weteran1. Edytowane 9 Października 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Najlepsze ceny za wszelkiego rodzaju strzelby (szczególnie Mossberg 590 12 Gauge, M4 Super 90) dostaniemy sprzedając je u... prof. Sacharowa na Jantarze.Adrenalina skupuje w bardzo przystępnych cenach Czarne Kombinezony Monolitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczejtak Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Na tej samej zasadzie Kutwa najlepsze ceny za natowską broń (M4A1, LR300 itd.) W Barze wszelkiego rodzaju egzy po najlepszej cenie skupuje Petrenko tak jak z resztą każdą broń snajperską.W Magazynach Wojskowych w skrzynce na przystanku, gdzie najemnicy pilnują przejścia na Dzicz znajduje się Snajperski LRS300 (info trzeba potwierdzić, możliwe że to randomowy spawn)W ogóle warto rozbijać wszelkiego rodzaju skrzynki, skrzynie i skrzyneczki, które generują losowo artefakty, amunicję i leki. Bardzo szybko idzie w ten sposób zarobić F-1 albo meduzy, którymi gra zasypywała mnie od samego Kordonu aż do Magazynów Wojskowych. Często to właśnie te skrzyneczki ratowały mi życie.Ważne!Zbieramy PDA stalkerów. Za 40 sztuk Informator daje nam namiar na schowki, przy najrzadszych schowkach w menu AMK daje nam to spory zastrzyk utensyliów (zwłaszcza pancerzy i artefaktów; nie wiem dlaczego tak rzadko spawnuje mi broń) Edytowane 15 Października 2015 przez raczejtak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Dodałem porady od @Junx oraz @boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) W zadaniu "Zdobyć inferno" dla Sidorowicza dostajemy w pewnym momencie wskazówkę, że artefakt mają bandyci i wracają oni na bazę do DM przez wysypisko. Zalecenie jest, aby wyjść im na przeciw idąc do przejścia "Zapomniany Las - DM". U mnie to nie zadziałało - bandyci się nie pojawili (zrespawnowali) . Należy gonić ich przez przejście na Wysypisko - wtedy jest OK. Edytowane 17 Lutego 2016 przez ksantyp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Gdzie mam znaleźć PDA Ducha dla Sacharowa? I o co chodzi z tymi poszukiwaniami Ducha i kwestami od niego skoro on leży martwy w X16? To się jakoś logicznie później wyjaśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Wyjaśni się. A PDA Ducha znajdziesz w pomieszczeniu z wielkim mózgiem. Jak idziesz po schodach na górę to przy ścianach masz takie szafy z różnym oprzyrządowaniem. W jednej z tych szafek będzie leżało PDA. Tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam. Ma może ktoś wiedzę gdzie znajdę schowek kolekcjonera na kordonie? Chodzi głownie że pod wagonem na nasypie go nie ma, pomiędzy skałami za gospodarstwem za nasypem go nie ma, mam jeszcze trzecią informacje że jest na drzewie w lasku za posterunkiem wojskowym przeszukałem te drzewa i nie widzę może jest jakoś ukryty? Może ktoś pomóc? które to drzewo albo jakiś namiar przybliżony na lokacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Tutaj masz filmik z wszystkimi schowkami Kolekcjonera na Kordonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dzięki serdeczne pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) odnośnie zadania dla barmana ( zbiór zapasów wódki, cygar itp ) to muszę sam to nazbierać czy gdzieś na barze jest schowek z całością ?. Patrzyłem już w 2 poradniki ale samo zdjęcie mi nie wyjaśnia o jakie miejsce w barze chodzi I dlaczego trupy randomowych NPC nie znikają po przejściu ? na inną lokacje Edytowane 12 Września 2017 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) @Gh0sTp - W Op-ku nie ma nic na skróty - musisz sam "uklepać" całość zamówienia - minus papierosy , bo te dostaniesz od Kuzniecowa za quest zbieracki z AK. A trupki - no cóż - zwierz w Zonie widocznie nie był głodny. Edytowane 12 Września 2017 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Gdzie mogę znaleźć wskazówki o grupie zaginionych Aleksandrowicza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi