OldMan Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Nie zapomniałem. Zrobiłem tak jak piszesz. Dostałem od Buustyego zadanie a cała ekipa siedzi przy ognisku w wiosce tylko ona biega jak szalona między wioską a posterunkiem wojskowych i nie można do niej podejść.... jak się ją uda dogonić to daje w twarz i znowu ucieka... Edytowane 2 Listopada 2015 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Możliwe, że ją przypadkiem postrzeliłeś w czasie walki na posterunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Nie nie postrzeliłem a na pewno nie podczas akcji na posterunku. Wczytałem wcześniejszego sejwa zaraz po ataku na posterunek wszyscy grzacznie stoją przy tej barierze betonowej. Zagadałem z matką co kończy się tekstem że się z nią nie żegnam (miała w tym momencie status przyjaciel podświetlony na zielono). Potem zagadałem z Buustym podziękowałem za pomoc dostałem zadanie na Jupiterze. On z kumplem przeniósł się do Wioski Kotów. Ona trochę postała przy betonach i potem też dołączyła do Buustego. Z tym że nikt z nich w samej wiosce ze mną już gadać nie chce na zasadzie dzieńdobry do widzenia . Wszystko sprawdziłem. Ewentualnie potem przy jakiejś innej akcji na Kordonie może ją przypadkiem postrzeliłem bo biłem się parę razy z wojakami na posterunku sam już teraz nie wiem.... Nie będę się cofał w grze za daleko a ona biega jak opętana i ma status wroga. W każdym razie jeśli nie da się jakoś zmienić jej nastawienia do mnie a w którymś momencie zablokuje mi to dalszą grę to pożegnam się nową odsłoną Soljanki.Zastanawia mnie jeszcze jedno.. Skoro ona jes z grupy Buustego to dlaczego oni nie są teraz moimi wrogami jeśli przypadkowo bym ją postrzelił.. Przypomina mi się teraz motyw z wojskowymi tymi przy moście na Kordonie. Przy zadaniu Obrona Chaławy na pewno nie strzeliłem w ich stronę strzelałem tylko w budynku i teraz oni do mnie strzelają z daleka. Do Kuzniecowa nie da się już podejść więc nie wiem czynp jest sens robić dalej dla niego zadanie na zbieranie kart do gry. No nic na razie gram dalej.... Edytowane 2 Listopada 2015 przez kazik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Czasami tak jest że tylko jeden NPC jest czerwony a reszta z jego frakcji nie. To chyba jest uzależnione od tego czy ktoś widział jak się "starłeś" z danym NPC. Tak czy owak jest czerwona więc musiała dostać kulkę od ciebie. Ja bym się cofał w sejwach aż wszytsko będzie w porządku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Co do Kuzniecowa i strzalania do mnie już się wyjaśniło A co do tej kobiety zaryzykuję i gram dalej.Nie mam w tygodniu dużo czasu na granie trochę w weekendy a cofnięcie się w sejwach oznaczałoby dwa tygodnie mojegogrania "w plecy"... Gram dalej a gdyby się fabuła zablokowała to najwyżej pożegnam się z Soljanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 O ile pamiętam to jej zadanie nie jest konieczne dla fabuły a nagroda jest kiepska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 O ile pamiętam to jej zadanie nie jest konieczne dla fabuły a nagroda jest kiepskaDzięki za odpowiedź ! I oby tak było bo nie miałby cierpliwości grać tyle godzin wstecz od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Mam zebrane w plecaku 15 map Alpinisty a Kostia nie ma dialogu - co trzeba zrobić jescze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Powinno być 18 sztuk, tu masz dokładny opis gdzie: http://bar-stalk.forum2x2.com/t352-topicPierwszy spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Gram dalej a gdyby się fabuła zablokowała to najwyżej pożegnam się z Soljanką. Z niczym proszę mi się tu nie żegnać, fabuła się nie zablokuje przez ten mały incydent - mod jest świetny i warto grać dalej. Karabin na plecy i do przodu kazik! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Spokojnie tak szybko się nie poddaję ale dzięki za doping Mam natomiast jedno pytanie. Gdzie znajdę w Dolinie Mroku dokumenty dla Woronina. Niby w opisie zadania jest że w tym miejscugdzie zawsze jest galareta. Byłem w X-18 WIELE RAZY nigdzie dokumentów nie znalazlem... ani na powierzchni w budynku przyobrabiarkach jak brzmiała jedna z podpowiedzi. Znacznik na mapie pokazuje to: A tak przy okazji gdyby ktoś szukał obrzyna dla Dana na Wysypisku to jest tutaj:Moim zdaniem zadanie bez sensu ale to moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Popatrz na dzwig który stoi na wprost bramyJak podejdziesz od prawej strony i popatrzysz we wnęke obrotnicy to widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Popatrz na dzwig który stoi na wprost bramyJak podejdziesz od prawej strony i popatrzysz we wnęke obrotnicy to widać Problem jest taki że ja już dżwig wcześniej obejrzałem z góry dołu i od środka dzisiaj to powtórzyłem i nic nie znalazłem....Może ktoś zrobić mi screena w który miejscu dokładnie to na dźwigu jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 WitamPodążając wątkiem recepty na Żywe Serce, gdy na Radarze podniosłem kontener dla Sida, pojawiła się wiadomość o "niewiernym" (chyba dotyczyła mojej skromnej osoby) i o fleszce z jakąś receptą w wagoniku. W pobliżu są dwa wagoniko-podobne obiekty i zostały przeszukane baaaaaaardzo dokładnie i nic nie znalazłem (w innych podobnych obiektach na całym Radarze też nic). Może robię to w złej kolejności (nie mam jeszcze informacji od Barmana i Sacharowa) a może chodzi o całkiem inną receptę. Jeśli ktoś ma jakieś sugestie to będę wdzięczny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Popatrz na dzwig który stoi na wprost bramyJak podejdziesz od prawej strony i popatrzysz we wnęke obrotnicy to widać Problem jest taki że ja już dżwig wcześniej obejrzałem z góry dołu i od środka dzisiaj to powtórzyłem i nic nie znalazłem....Może ktoś zrobić mi screena w który miejscu dokładnie to na dźwigu jest ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 DZIĘKI nie znalazłbym tego mógłbym tak chodzić jeszcze z tydzień 50 cm obok..... Problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Szlag mnie momentami trafia gdy ni z gruchy ni z pietruchy ten yembrionalny mod nagle zaczyna grymasić. Do permanentnych wylotów typu :0023:008BDBD0 xrLUA.dll, luabind::detail::class_rep::~class_rep()0023:0506626C xrGame.dll [error][ 259] : Brak dalszych danych.0023:028B76B3 xrRender_R2.dll [error][ 18] : Brak dalszych plików.[error]File : e:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrgame\game_graph_inline.h[error]Line : 171[error]Description : there is no specified level in the game graph : 64 wystepujących w tych samych miejscach i lokacjach jakoś się przyzwyczaiłem.Przeładuję save i pójdę dalej. Ale dlaczego momentami nie wiadomo z jakiego powodu nagle ilość klatek spada do 5- 10 , aby po 2-3 minutach wrócić do normalnych 30 - to ni cholery. Rozumiałbym gdyby coś się działo. Następował nagły spawn postaci lub mutków , lub jakaś zawierucha -rozwalanka. Ale kurna nie -"ticho kak na kurortie" - jak mawia pewien znany Stalker.Ot - taki przerywnik coby wnerwić wystarczająco wnerwionego gracza- amatora. Edytowane 4 Listopada 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Nie wnerwiaj się Ja jestem zachwycony tą wersją Soli To moje 4 podejście do tego moda i pierszy raz jestem tak daleko , zawsze mnie bugowało total a teraz idzie doi przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Mam zrobić zdjęcie Mózgu w X-16 !obtancowałem pulpit sterowniczy ze wszystkich stron i nie dostaje zdjęcia mimo że po strzale znika czerwona ramka Co jest grane -co robie zle Już doszedłem jaki błąd zrobiłem Miałem w trzecim slocie broń Edytowane 5 Listopada 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Czesc. Mam maly problem. Zachar daje namiary na schowek Lowcy we Wsch Prypeci w ksiegarni. Oblazlem wszystko i nic. I druga sprawa, schowek Strieloka w Barze, tez nie moge znalezc. Jakas podpowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) :De Vries - na tym Forum jest kilka fajnych linków do poradników. Większość problemów mnożna rozwiązać posiłkując się nimi.Fotki powyżej sa z właśnie tychże. Czas szukania ca 30 sekund. Edytowane 6 Listopada 2015 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Przepraszam że post pod postem , ale mam takie - generalnie nie będące - jeszcze - problemem pytanie. Kto daje receptę na elektryczny jeżozwierz?Chcę skończyć quest dla Krugłowa - i mam prawie wszystko - oprócz tychże "elektryków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Trochę już przedreptałem w tym OP-2, jednak w/w recepty jeszcze nie znalazłem.Na potrzeby zadań udało mi się po prostu znajdować Elektryczne Jeżozwierze w schowkach i (chyba - nie jestem pewien) odbierać w nagrodę za zadania. Więc mój najmilszy amatorze "gołych bab" musisz szukać dalej swoich "elektrycznych graali". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 No cóz - będę "gmerał" oczami po okolicy i innych przyległościach dalej.Mam jeszcze czas - nie doszedłem nawet do CEA2 coby wydłubać Złote Kotlety z rąk Monolitowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Poczekaj znalazłem - Kabel na tą receptę - ale cena jest dość duża... Edytowane 7 Listopada 2015 przez Anton Gorodecki Informator - Kabel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi