Łobuz Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Kolego poczytaj PORADNIK do Soliankizanom komuś wytykniesz że się wkurza odpowiadając na odpowiedzane pytanieChodziło mi o kolegę który siadł na Kobala Edytowane 11 Września 2015 przez Łobuz dodanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Łobuz - ty do mnie pijesz? Nie do końca rozumiem sens Twojej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Spojrzę dzisiaj w skrypty okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Fajnie byłoby Goodlike - lekko męczącym jest przerzucanie się z broni "a" na broń "b" - tylko dlatego że ammo sie kończy. A w tej wersji Soli - oj schodzi go trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Nie mogę znaleźć tej linijki w skryptach, mogę prosić o screena rozmowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Szukaj w plikach new_dialog.script, sak_dialog.script i wawka_dialog.script frazy "dialog_is_enough". Najprawdopodobniej to będzie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 @kobalDzięki,Sprawdź teraz po wgraniu tego - limitdialogowOFF.7z limitdialogowOFF.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Goodlike - działa . Sprawdzałem u Worona. Jest OK.Jestes wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Sprytne . Chyba dołączę to do polonizacji by było na stałe. Jakoś ta blokada nie ma dla mnie kompletnie sensu. Niby jest handlarz, składa ofertę jest wpis w PDA co można do niego znosić i co się za to dostanie a tu po kilku wizytach kiszka. Mi sie polowa zablokowała zanim dotarłem do Prypeci. A gdzie reszta gry, ja się pytam? Ja sobie myślałem by pozmieniać te wartości ilości dialogów w plikach które ci podałem przykładowo z 12 na 120 albo jeszcze więcej, ale twoje rozwiązanie jest o wiele bardziej eleganckie. Edytowane 9 Września 2015 przez kobal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Cześć.Panowie,jaki jest sens opisu zadania na znalezienie w Barze npc, który ma info a bioradarze. Daje go Dzik: znależć kamaza tam jego ludzie wrzucili znacznik na klienta. Czyli co podejść do wozu i uaktywni się znacznik na npc-u? Jakiś schowek z nadajnikiem,foto lub nazwisko? Znalazłem kamaza i nic.Dzięki za info o narzędziach i książce lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Owszem, informacja jest na pace Kamaza, tylko trzeba do tego podejść trochę inaczej. To znaczy tak. Musisz przejść na Dzicz. Tam dostać sie na rurociąg po prawej stronie drogi. Można na niego przeskoczyć z samochodu na drodze. Po tym rurociągu przechodzisz poza lokację w stronę Baru. Zeskakujesz, idziesz do swojego Kamaza na drodze do MW. Na pace będzie notatka z imieniem stalkera, którego musisz znaleźć. Przedostajesz się dowolnym sposobem z powrotem na lokację. Odnajdujesz rzeczonego stalkera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 No chyba wrzućmy to do spolszczenia, najlepiej będzie.@bobermTo gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Mám problém z úkolem od Akima dokument č.2.Dokument se nezespawnoval,nebo propadl do textur.Do laboratoře jsem vstoupil a vyšel snad 5x a nic.U pultu kde se leze po drabině není.Nezná někdo název dokumentu?Dal bych ho jako odměnu za nějaký úkol.Dále foto živých mutantů ze vzdálenosti 20 cm,(viz.videonávod na ru fóru)to je úkol pro sadomasochisty.Podařilo se mně vyfotit akorát dzika,který asi našel láhev vodky a spal v křoví.Na ruském fóru jsem našel úpravu focení.Můžete fotit mrtvé mutanty místo živých a ze vzdálenosti 0-20 m.Mutanta zastřelíte,podřežete,ubijete (podle vkusu) a potom vyfotíte.Radím před fotem udělat zápis,musíte vyzkoušet různé úhly snímku.Někteří jdou fotit bez zoomu a někteří jen se zoomem.Musíte zkoušet.Úkol se mně pak povedlo splnit za asi dvě hodiny.Zde je soubor Script:http://ulozto.cz/xm8wvfZw/bind-fot-script Edytowane 10 Września 2015 przez Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Jeżeli to te dokumenty, które trzeba znaleźć w X-18 to prawdopodobnie część 2 ma nazwę kodową "old_doc_3_2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Dzięki za podpowiedz. To może do kompletu dorzucisz gdzie jest schowek Kota Bechemota? Za rozwaloną bramą na Dziczy. Sprawdziłem trzy i nic. I jeszcze jedna sprawa odnośnieschowków Kolekcjonera. Drugi schowek na Agropromie, trafia mi się wersja ze słupem telegraficznym obok Kamaza. Jak tam wleżć? Po sosnach, teleport czy desant ze śmigłowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Schowek Kota Behemota jest też poza granicą lokacji. Tutaj masz film jak tam dojść.Odnośnie Kolekcjonera, musisz z kamaza dostać się na drzewo, wspiąć się wyżej i z drzewa przeskoczyć na słup. Jak to mniej więcej zrobić masz tutaj i tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 (edytowane) O co chodziMam 3 schowki o nazwie ( nagroda za ośiągnięcia) ale tam nic nie maNawet schowka !!! Edytowane 11 Września 2015 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Mam 3 schowki o nazwie ( nagroda za ośiągnięcia) ale tam nic nie maNawet schowka !!!Schowki te (bynajmniej u mnie) ukryte były w teksturach skał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Te schowki są, można powiedzieć, niewidzialne. Musisz się tam pokręcić z wciśniętym "F" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Te plecaki są przeźroczyste - tak jak żołnierze w kombinezonach maskujących - widać tylko kontury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Szukam skrytki Kotobohemota już 3 h i nic gdzie ona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Za wyłamanom bramom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Szukałeś tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi