Skocz do zawartości

PROBLEMY TECHNICZNE w Odrodzony - Duplikat 7.63

kondotier

Rekomendowane odpowiedzi

Anton ale ja wogóle nie mam takiego folderu                                                                                                                                                                                              

Doszło do mnie za pierwszym razem, ale nie byłem pewny czy chodzi o plik czy o folder - teraz już wiem.

Za chwilę podeślę ci odpowiedni plik (edytuję ten post o link) - proszę o chwilę cierpliwości:071:

----

TUTAJ jest plik .ogg (ten z loga), który umieścisz w folderze scenario (c:\program files (x86)\deep silver\s.t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\sounds\characters_voice\scenario).

Dźwięki gry (w tym folder scenario do pobrania) z linku, który umieściłem w poście poniżej:

Pobierz najpierw archiwum Clear Sky - Voiceover.7z  (Dokładna ścieżka: 2. Localizations\Polish\Clear Sky - Voiceover.7z.)  z linku i rozpakuj do gamedaty.

Następnie plik  final_reborn_2_50.ogg umieścisz w folderze scenario (c:\program files (x86)\deep silver\s.t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\sounds\characters_voice\scenario).

Tak zrobiłem i teraz wywala z takim logiem  

FATAL ERROR

[error]Expression    : fatal error
[error]Function      : CScriptEngine::lua_error
[error]File          : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line          : 180
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments     : LUA error: ...e.r. - clear sky\gamedata\scripts\sound_theme.script:776: bad argument #1 to 'select_next_sound' (interval is empty)

stack trace:

Fatal error wstawiamy w CODE. cichy.

Co do loga - niestety nie wiem jak pomóc. 

Instalowałeś tego fixa? => https://yadi.sk/d/1nzcPDqWjjtLi

---

Odnośnie wersji repack od @pacjent1972 - pobierałem ją dwa razy i dwa razy przeszedłem na niej grę bez absolutnie żadnych problemów. Więc albo twoje archiwum z modem jest uszkodzone albo źle zainstalowałeś moda.

Rozwiązaniem problemu wylotu do pulpitu z poniższym logiem:

FATAL ERROR

[error]Expression    : fatal error
[error]Function      : CScriptEngine::lua_error
[error]File          : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line          : 180
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments     : LUA error: ...e.r. - clear sky\gamedata\scripts\sound_theme.script:776: bad argument #1 to 'select_next_sound' (interval is empty)

jest skopiowanie folderu Localization z archiwum repacka do naszego folderu instalacyjnego gry.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Przy przejściu z Przedmieścia do Zachodniej Prypeci wywala mi z taką informacją:

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez anatol

Ale przecież z Przedmieścia, nie ma przejścia do Limańska. To na górze mapy jest do zach. Prypeci. Poniżej z prawej do Przedzonia, na dole na Radar i z lewej powrotne do MM.

Możesz wejść ze starego sava ponownie do Przedzonia? Tylko wcześniej usuń wszystkie savy w Przedzoniu, łącznie autosavem. W katalogu zapisów, miej tylko ostatni save w MM. I odwiedź cerkiew, od parteru, po krużganek na wieży. Nie miałem takich problemów z wylotami.

I takie coś. Jak ganiałeś po MM, nie przytrafiło Ci się przejść pod taką świecąca anomalią i usłyszeć grzmot? Bo jeśli tak, to MM zaczynaj od początku, unikaj tych anomalii, bo są zastrzeżone do zadania z Krugłowem, które dostaniesz dopiero w zach. Prypeci, na dworcu autobusowym.

Problem załatwiony usunąłem poprzednie zapisy, ale powód był inny za szybko wszedłem do teleportu  dzisiaj zauważyłem info  pojawiło się zadanie doprowadzić kopaczy do helikoptera po wykonaniu zadania przeszedłem przez teleport i a potem dalej już było wszystko w porządku.

• Dodatnia 1

• 6 miesięcy temu...

Pobieranie moda masz w wersji repack dwa razy. Jest też chyba przez pacjenta wstawiony na Mega.

Któryś z linków powinien bez problemu zaskoczyć. A Twój antywirus, chyba drze pysk o rosyjski silnik w repacku.

Ja go chyba pobierałem bez repacka i stawiałem na nasza podstawkę. Jak pobierzesz spolszczenie, to i tak mod będzie brał z gamedaty.