pacjent1972 Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 W przededniu wyjścia nowej wersji moda dodarły do nas szczegóły o opracowywanej nowej wersji moda "Przestrzenna Anomalia" http://ap-pro.ru/forum/36-10785-1. Jeżeli wcześniej informacje o patchu publikowano w małych urywkach, to teraz twórcy nareszcie zdecydowali podać więcej szczegółowych wiadomości na temat nowej wersji moda. Pierwotnie w odnowie planowano naprawić wszystkie bugi i braki, dodać alternatywną końcówkę gry i kilka nowych kwestów. Z czasem spis zmian wzrastał, wskutek czego nowa wersją będzie wersją globalną. Przede wszystkim przerobiono linie fabularną moda. Zrealizowano nowe kwesty, dodano dwa dodatkowe zakończenia gry, a fabularne kwesty otrzymały odnowioną oprawę muzyczną. Przeprowadzono zmiany w dziedzinie lokacyjnej moda. W szczególności szczególnym zmianom uległa lokacja «Przestrzenna Anomalia», na której zaczyna się gra. Przerobiono ją i powiększono. Nowa wersja modyfikacji otrzyma nazwę «Przestrzenna Anomalia. Update 5» i będzie finałową wersją projektu. Mamy nadzieję że po niej nie będzie już do zmian. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Wyjdzie, sprawdzę. Ale się śpieszył nie będę. Mam nauczkę z POWROTU. Miała być wersja finalna, a była beta testowa, z kupą niedoróbek. Kolejny raz się sprawdziło, że pośpiech jest potrzebny tylko przy łapaniu pcheł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Pojawiło się też coś takiego. I nowa lokacja - Kolektor. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Kurcze wszystko zaczęło się od 2 godzinnej popierdołki a robi się z tego coraz większy i fajniejszy modzik Czekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Twórcy moda mają jak widać coraz większe ambicje. Podziemia bardzo klimatyczne - ostrze pazury na więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Piszesz i masz. W patchu dodana będzie także funkcja - "dopełniająca", pojawi się, w niektórych kwestach i będzie pokazana na mapie jako czerwony znacznik (dodatkowy dialog albo zadanie). Wykonywanie takich zadań pomoże skierować grę w kierunku alternatywnego zakończenia. Co ciekawe, warto zauważyć, że wykonanie takiego działania nie zawsze będzie miało pozytywny wpływ na fabułę. Kolektor pobrałem i zainstalowałem, prezentuje się naprawdę fajnie, aż by się chciało, żeby coś tam zaczęło przemykać. KOLEKTOR: LINK 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Jeszcze dwa świeże screeny. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 he,he,he. To nie wypada nic innego, jak poczekać do końca roku, bo grać znowu od początku przy każdym uzupełnieniu mi nie odpowiada. A zaczynałem go już chyba z 8 razy. Może w końcu wyczerpie im się zapas weny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 A ja życzyłbym sobie, żeby natchnienie nie opuszczało autorów, tym bardziej, że wkrótce minie właśnie rok od premiery Update 4. Znalazłem jeszcze coś takiego. Za nocleg w, niektórych miejscach trzeba będzie zapłacić. Mam nadzieje, że zmiana pościeli będzie wliczona w cenę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Ja im też życzę weny twórczej, ale na nowego moda. A z tego co widać, stać ich na to. A to płacenie zapożyczyli z innego moda, już nie pamiętam jakiego. Też barman za wyrko brał haracz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Masz rację, wystarczy tych "Update". A opłata faktycznie gdzieś już była - taka pierdółka, która ani ziębi ani grzeje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Ostatnio Zonę coraz częściej odwiedzają panie, jedna z nich zawitała do Przestrzennej Anomalii. Nawiasem mówiąc, na całuśną to ona raczej nie wygląda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Ale ma gustowne kozaczki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Wolałbym jej tego nie mówić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Jeszcze jeden screen zamieszczony przez autorów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted February 18, 2016 Report Share Posted February 18, 2016 On więcej nigdzie nie poleci...Nigdy... ( to chyba cytat z moda ) Zastanawiam się czy nie jest to aluzja do samolotu zestrzelonego przez "separatystów" nad wschodnią Ukrainą. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 "Prace w toku..." Mogliby dodać coś więcej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Na drodze w nieznane... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Jak poinformował autor modyfikacji, do gry zostanie wprowadzona pewna innowacja, a mianowicie kończące się śruby. Będzie to dość ważna zmiana, ponieważ dobrze wiemy jak ważną rolę spełniają te przedmioty, gdy musimy szukać drogi wśród anomalii. Tak więc trzeba będzie je oszczędzać i aby je zdobyć, przeszukiwać teren lokacji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strielon Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 @gawron Ten pieseł to nasz kompan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Piesio, nie wiem, byłoby miło. Na ten temat nie ma żadnej informacji, ale myślę, że to raczej pies wartowniczy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Nowy trailer z modyfikacji. Odbyła się premiera gameplayowego trailera do opracowywanego dodatku dla modyfikacji «Przestrzenna Anomalia» Klik:«Пространственная Аномалия» ! Na nie długim wideo graczom zaprezentowano startową scenę fabularną i udźwiękowienie postaci moda do której zatrudniono fachowych aktorów. Prócz tego, w porównaniu z poprzednią wersją moda, twórcy przerobili lokację «Bąbel», co pokazuje trailer. Poza tym można zauważyć zmiany w planie grafiki i zapowiadaną właściwość gameplaya czyli kończące się śruby. Twórca projektu zdecydował się podzielić z graczami nową informacją. Nowa wersja modyfikacji przyniesie nam nie tylko zmienioną i dopełnioną fabułę, lecz również specjalny fabularny DLC. Po premierze piątego updata graczom będą udostepnione dwa uzupełnienia. Trochę później planuje się dodanie jeszcze jednej nie dużej fabuły. Uzupełnienie można wybrać prosto z głównego menu. Nie wykluczone, że fabularne DLC doprowadzą gracza na dodatkowe lokacje gry i opowiedzą zupełnie nowe historie. AP PRO, 2016 r. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 I takich moderów to ja lubię Zaczynało się od maleństwa a teraz rozrasta się modziwo nieźle. Czekam i jak wyjdzie to od razu Gawrona molestuje o update spolszczenia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Masz jak w banku... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gawron Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Mod zapowiada się naprawdę ciekawie, więc tym bardziej wolałbym tego nie pisać. Ale jest łyżka dziegciu. Otóż, w pierwszej chwili tego nie zauważyłem, ale chyba w Update 5 personaże nie będą mieli swego okna dialogowego. Kwestie dialogowe NPC, jak widać na trailerze, niestety ale w rym modzie mogą być tylko w formie głosowej. Wtedy mod będzie tylko dla osób znających język rosyjski. Obym się mylił. Mam nadzieję, że w opcjach będzie możliwość wyboru. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts