pacjent1972 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Kolejny przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 W tym temacie problem jest z domeną: http://images.stalker-gsc.ru/upload_image/3e400a7ee40ef9f62e3a3e21cb044199.jpg Albo już jej nie ma, albo jest tymczasowo niedostępna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ok, zaktualizuje screeny. Edit: Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Mam pytanie, dlaczego pewne linki dla filmów z YT po wstawieniu do postu otwierają się jako okno playera a inne pozostają tylko linkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zależy, jak autor filmu go wsadził na YT. Można zablokować wyświetlanie na innych stronach, np. ja tak zrobiłem z filmikiem ze stłuczki. https://www.youtube.com/watch?v=hndm5MdDD_A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 @apg2312 @pacjent1972: Autor posta może wybrać o ile dodający film na YT nie zablokuje. Przykład: a tu jako link: https://www.youtube.com/watch?v=GqHcwGwNloI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Temat @korn06-na, w jego wstawce screeny działają ale w mojej aktualizacji poniżej już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Naprawione, jest problem z obrazkami z imagebam, jeśli są dostępne inne linki do obrazków radziłbym omijanie tego hostingu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Wstawiając screeny poprzez zewnętrzne hostingi, należy pamiętać, że jeśli nie jest się na nich zarejestrowanym, to po określonym czasie stają się one nieaktywne. Dlatego zachęcam, do korzystania z forumowego systemu wklejania zdjęć i screenów. Staną się "wiecznymi". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 W pełni się zgadzam z @kondotierem. Trzeba powoli poprzenosić wszystkie screeny z poradników na nasz serwer. Pogadamy o tym na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Z tych dwóch poradników korzysta i zapewne korzystać będzie jeszcze wielu Graczy - może warto byłoby się pochylić na nimi? Znalazłem tam wiele uszkodzonych "dołączonych grafik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Akurat w tych tematach linki do zdjęć są martwe, nic na to nie poradzimy. Zaktualizowałem nazwę tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ok - rozumiem. Dziękuje za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Kolejny temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Proszę o przeglądniecie tego tematu: Zniknęło tam kilka obrazków w postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Kolejny temat i problem ze screenami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 W ostatnim poście tematu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Kolejne tematy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Czwarta strona tematu, post @gawrona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 U mnie, chyba od trzech dni występuje taka sytuacja. Najpierw do screenów w postach widzę tylko linki, które powoli zmieniają się w obrazki, poczynając od ich górnej części. I to nie wszystkie na raz. Tak jakby były problemy z ich pobieraniem. Wcześniej tego nie miałem. U mnie z netem nic się nie zmieniło, jaki był - taki mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Notoryczne wysiadanie obrazków nawet w świeżych tematach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Brak obrazków: Problemy Fabularne w Reborn Duplikat 7.63.Na telefonie nie wyświetlają a na komputerze wszystkie sie wyświetlają normalnie. Edytowane 31 Października 2016 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 @anatol: Dawaj linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi