korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tak jak w temacie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A gdzie znalazłeś to cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Na ATP, w schowku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Chyba o tym samym pda z informacją o przejściu pisał już Vorenus. korn06, możesz napisać gdzie jest ten schowek? Szukałam go rozpaczliwie swego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A na jakich schowkach grasz.Tradycyjne czy AMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Gram na tradycyjnych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Widzę że wszyscy szaleją w niebieskich egzach hehe.Taki lokalny patriotyzm czy jak Ja zresztą też się nie oparłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 BRAWO Korn06 to info warte jest co najmniej punktu reputacji, ale ja nie dam bo dopiero dostałeś... To było chore, że na Bagna jest jedno wejście. Problem tylko ,jak otrzymałeś schowek ...może pamiętasz kiedy się pojawił na mapie. Obawiam się że będzie pusty, jeżeli go nie odkryjesz. Trzeba iść na ATP i sprawdzić to cenne info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Kiedy pokazało się info już nie pamiętam, najpierw trzeba było się pokręcić w tamtym rejonie na Agropromie, więc myślę że bez notatki też się odkryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 najpierw trzeba było się pokręcić w tamtym rejonie na Agropromie Możesz trochę jaśniej ..co ma ATP do Agropromu...w jakim rejonie.? Przy jakich zadaniach trafiłeś na notatkę.? Pytam bo nie wiadomo czy jest to związane z kwestami Martwego miasta, cz też nie.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie wiem co ma ATP do Agropromu, chodzi mi o to , że po znalezieniu notatki nic się nie pokazało ani na mapie, ani w PDA. Więc spróbuj iść na Agroprom i wejdż w to kółeczko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Staram się zrozumieć co pisałeś...podsumujmy fakty. Jest to ważne ponieważ poradniki milczą na temat tego przejścia i dołożę mapkę do innego tematu. ...nie wiemy za co i gdzie dostałeś schowek z notatką ...przejście nie ma znacznika na mapie, trzeba poszukać w rejonie pokazanym na mapce... ...wiemy że pokazuje się normalnie w PDA, gdy w nie wejdziesz..błąd ...wiemy gdzie jest schowek z notatką ... wiemy nie ma związku z Martwym Miastem ...chodzi mi o to , że po znalezieniu notatki nic się nie pokazało ani na mapie, ani w PDA.... skąd w takim razie fotki na górze tematu.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Spróbuje poszukać kiedy dostałem to info o schowku, znacznik i info w pda pojawia się gdy wejdę w to kółeczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dzięki korn06..teraz rozumiem Wpis o przejściu i znacznik na mapie powinien się pojawić gdy podniosłeś notatkę na ATP i tutaj jest błąd. Zobacz w historii w PDA może gdzieś masz info o schowku... Jako ,że nie daje mi to spokoju...poszukałem info u Rosjan i oto co znalazłem.. 4. На Болота. Тут как повезёт. Информация о переходе снимается с документа из такника на АТП. А вот получение тайника, это дело случая. вот как это, например, бывает Информация о тайнике получена после распития очередной поллитровочки с одним из сталкеров Do zdobycia przejścia konieczny dokument z ATP, który ma korn06..ale zdobycie schowka z dokumentem to dzieło przypadku. W tym przypadku gość dostał info za rozpicie wódki z jednym ze Stalkerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Panowie, przechodziliście solę tyle razy, dlaczego schowek z mapą znaleźli ledwie dwaj z was? Czy to nie dziwne? Może schowek jest połączony z jakimś mało ważnym zadaniem, albo takim, które jest łatwo przeoczyć? Czuję się jak dziecko, któremu pokazują lizaka, którego nie dostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Myśle że ten schowek po prostu dostaje się losowo tak jak i inne schowki.Grasz na klasycznych częściej.Grasz na schowkach AMK rzadziej.Zrobiłem wszystkie zadania na ATP i na pewno nic tam nie ma do roboty jak i wszystkie inne questy poboczne które były opisane w poradniku.Po prostu masz szczęście masz przejście.Chcę jeszcze uzbierać trochę kasy i spróbuje kupić parę schowków od ludzi na ATP. Może wtedy się ujawni.Ewentualnie może ich kontrolnie wybiję żeby wiedziec przy którym trupie jest to info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Bardzo słusznie ciężko będzie z lizakiem.....jest to schowek losowy...głupota by tak ważne przejście było w takim schowku...i tylko przypadek sprawi,że go dostaniesz. W tym przypadku opisanym w poradniku, gość powiedział po rozpiciu wódki. spróbuje kupić parę schowków od ludzi na ATP. Może wtedy się ujawni.Ewentualnie może ich kontrolnie wybiję żeby wiedzieć przy którym trupie jest to info. dobra myśl mam kasę pójdę zaszaleć na ATP i gorzały wezmę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Coraz bardziej ta soljanka mnie zaskakuje jak czytam wasze posty o schowkach i przejściach, mod nieprzewidywalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Losowy schowek... no kurcze. Ale dobrze wiedzieć, dzięki. Kiedy szukałam tego schowka walcząc jeszcze o przejście na bagna, zrobiłam prawie wszystko co się dało. Od picia i kupowania, po zabijanie dosłownie wszystkich i nie znalazłam. Mam jednak nadzieję, że wam się uda i rajd po atp będzie owocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Potwierdzam , do otwarcia tego przejścia potrzebna jest ta notatka z ATP( bez niej nie da się go aktywować), info o schowku dostałem jeszcze przed Martwym Miastem, postaram się jeszcze poszukać kiedy dokładnie. Przesyłam kilka screenów z nowymi przejściami do uzupełnienia głównej mapy. Nie sądziłem,że to odkrycie wzbudzi tyle emocji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nie sądziłem,że to odkrycie wzbudzi tyle emocji Nie chodzi o emocje korn06..ktoś sobie zakpił i stworzył tylko jedno stałe wejście na Bagna. Wyjścia z Bagien są cztery. Problem polega na tym, że wystarczy jeden błąd w grze (jak u pani Wyrwiflak), lub śmierć Fanta i cała gra się sypie. Powinien być jakiś inny rezerwowy sposób wejścia na lokację , gdzie trzeba wykonać kewsty niezbędne dla toku fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 To jest poważny błąd, nie grałem i nie będe się rozpisywał ale może napisać do Arhary aby wydali patcha poprawiającego ten i inne błędy w grze, w końcu w tego moda gra bardzo dużo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Po prostu trzeba pilnować Fanata, bo przejście z ATP jest losowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mam pytanie, czy można znaleźć w plikach gry nazwę tej notatki i dołączyć do listy rzeczy.Taką notatkę można chyba dodać do handlarza, czy spawnera...poprawcie jeżeli się mylę. W razie śmierci Fanta było by to jedyne rozwiązanie na kontynuację gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Albo standardowo - powrót do momentu, kiedy Fanat zyje . Poza tym nie jestem pewien czy zespawnowanie samej notatki bez procesu decyzyjnego o zawartości schowka uruchomi przejście... Sama informacja to za mało, teraz już wszyscy wiemy o przejściu, ale w grze to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi