pintro1 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam, mam problem z polonizacją jakichkolwiek modów, chodzi o to że jestem zalogowany na forum ale jak chcę ściągnąć polonizację muszę się zalogować znowu. Wpisuję swoje dane i cały czas pokazuje mi że dane są nieprawidłowe a chwilę przedtem się zalogowałem z tymi samymi danymi na forum. Czy ktoś wie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Fakt, pobieralnia ST nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Faktycznie, nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 @pintro1- problemy z forum nie zgłaszamy w działach gier czy modów, a tutaj: https://stalkerteam.pl/forum/385-dział-techniczny/ Adminów proszę o przeniesienie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 @tom3kb, @mkk7, @pintro1, @kondotier: Naprawione, dziękuję za informacje, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Pisze tutaj bo temat odpowiada najbardziej mojemu problemowi: Po powrocie na stronę główną Forum jestem nagminnie, samoistnie wylogowywany. Nie jest to może jakiś problem, ale jest to trochę upierdliwe. Czy to również pokłosie problemów ze stroną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Popieram Antona, bardzo proszę o naprawę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 @Anton Gorodecki: Problemy są całkowicie niepowiązane ze sobą. Czy używasz opcje "Zapamiętaj mnie"? Wylogowanie może mieć wiele przyczyn zarówno po stronie serwera jak i klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Rozumiem. Dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Mam ten sam problem jaki miał @Anton Gorodeckii pisał o nim w https://stalkerteam.pl/topic/8613-problem-z-logowaniem/?do=findComment&comment=97924 Kiedy chcę się zalogować ponownie ze strony głównej, po kliknięciu z Zaloguj, zamiast logowania przenosi mnie do nowego, dużego na całą stronę okna logowania. Dopiero z niego mogę się zalogować. Kolejna próba wejścia na stronę główną i znowu to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Usuń (wyczyść) dane przeglądania w opcjach przeglądarki (ciastka itd.). U mnie poskutkowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 @Anton Gorodecki - wyczyściłem i nie pomogło. Zostałem wylogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Podbicie tematu. Po wyczyszczeniu historii przeglądania, jakiś czas miałem spokój z wylogowaniem. Ale znowu problem powrócił. Czytałem, że go zgłoszono wyżej. Jest jakaś informacja o rozwiązaniu tej upierdliwości hostingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Problem jest zgłoszony do supportu IPB. Będziemy informować na bieżąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dziękuje za informacje @Allen - u mnie niestety również ten problem powrócił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi