pacjent1972 Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 Mimo fali uchodźców i zagrożeń terrorystycznych, 183 Oktoberfest kręci się pełną parą. Piwko, piękne kobiety, zacne jedzenie, turyści z całego świata i sami Niemcy, zabawa trwa! Byłem na Octoberfest w 1997 roku, gdy pracowałem sezonowo w Niemczech, niezapomniane chwile. Polecam! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strielon Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 CO jak co ale piwerko to Niemcy mają zacne! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 Pełną parą? Ponoć połowo mniej ludzi niż w zeszłym roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Jeżeli połowa tego co w zeszłym roku, to i tak sukces. Aż dziwne, że im imigranci statystyk nie poprawili jeszcze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 (edited) Ktoś to mi mówił, że piwko 11 euro za litrowy kufel, a woda 9 euro, grzech pić wodę Zresztą kto by na ten festyn jechał żeby się wody napić Edited September 26, 2016 by tom3kb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 mkk7 - emigranci, statystyka... nie rób se jaj, przecież wszyscy wiedzą o faktach, że nie wolno źle pisać a najlepiej wcale o imi/e - migrantach na terenie Republiki Związkowej Niemiec. Ubogacenie - termin klucz - coś jak dać komuś coś żeby tamten stracił ( ... się greków gdy przynoszą dary) a browara König Ludvig Dunkel to ja się mogę napić za maks 5 marek znaczy się ojro i mogę wybrać z kim chcę kirać tego bronka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Właśnie mieli okazję napisać jak to oni się integrują, czyli pozytywnie . Może i dobrze, że nie wpadli na imprezę trochę się "rozerwać" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 mkk7 jesteś pewien, że nie było "rozrywki"? tych upojnych tańców w noworocznym stylu! Z książki Andersona - Żołnierze kosmosu "... chcesz wiedzieć więcej..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts