pacjent1972 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Mimo fali uchodźców i zagrożeń terrorystycznych, 183 Oktoberfest kręci się pełną parą. Piwko, piękne kobiety, zacne jedzenie, turyści z całego świata i sami Niemcy, zabawa trwa! Byłem na Octoberfest w 1997 roku, gdy pracowałem sezonowo w Niemczech, niezapomniane chwile. Polecam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 CO jak co ale piwerko to Niemcy mają zacne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Pełną parą? Ponoć połowo mniej ludzi niż w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Jeżeli połowa tego co w zeszłym roku, to i tak sukces. Aż dziwne, że im imigranci statystyk nie poprawili jeszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Ktoś to mi mówił, że piwko 11 euro za litrowy kufel, a woda 9 euro, grzech pić wodę Zresztą kto by na ten festyn jechał żeby się wody napić Edytowane 26 Września 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 mkk7 - emigranci, statystyka... nie rób se jaj, przecież wszyscy wiedzą o faktach, że nie wolno źle pisać a najlepiej wcale o imi/e - migrantach na terenie Republiki Związkowej Niemiec. Ubogacenie - termin klucz - coś jak dać komuś coś żeby tamten stracił ( ... się greków gdy przynoszą dary) a browara König Ludvig Dunkel to ja się mogę napić za maks 5 marek znaczy się ojro i mogę wybrać z kim chcę kirać tego bronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Właśnie mieli okazję napisać jak to oni się integrują, czyli pozytywnie . Może i dobrze, że nie wpadli na imprezę trochę się "rozerwać" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 mkk7 jesteś pewien, że nie było "rozrywki"? tych upojnych tańców w noworocznym stylu! Z książki Andersona - Żołnierze kosmosu "... chcesz wiedzieć więcej..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi