Junx Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Platforma: Call of Chernobyl (repack - wersja samodzielna) Data premiery: 04.06.2017 r. Autor: VodkaChicken Autor spolszczenia: @MaklerR Dodatek oferujący 26 nowych kombinezonów - od płaszczy po kombinezony frakcyjne oraz egzoszkielety. INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Call of Chernobyl. 2. Pobrane i wypakowane archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. 3. Dodajemy spolszczenie moda (gamedata) LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: ModDB - [KLIK] Spolszczenie: MEGA - [KLIK] Nasz serwer - [KLIK] Źródło: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tak prezentują się ikony wszystkich dostępnych w tym dodatku kombinezonów i masek: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam mam problem który wygląda w ten sposób że jak wgrywam ten dodatek na dodatek Arsenal Overhaul 3.1 to nie widzę tekstur broni puste pole tylko z tym paskiem uszkodzenia i z nazwą po najechaniu na ten slot a czasem np broń ma teksturę innej broni da się to jakoś naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Na pewno nakleiłeś patcha kompatybilności Outfit Addonu z AO 3.1? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mestrux Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Ta. @edit Dobra teraz wszystko wgrałem w innej kolejności i już działa! Edytowane 26 Stycznia 2017 przez ChaBoyyHD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrIwan Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Jeśli mam Weapon Overhaul, to po prostu instaluje to Outfit Addon, potem jego patch, a na końcu jeszcze raz patch do CoC? Są tu obrysy masek? Taki jaki był bodaj w Lost Alpha? Edytowane 27 Stycznia 2017 przez PiotrIwan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 4 godziny temu, PiotrIwan napisał: Jeśli mam Weapon Overhaul, to po prostu instaluje to Outfit Addon, potem jego patch, a na końcu jeszcze raz patch do CoC? W Twoim przypadku instalujemy tak: CoC 1.4.22 Polonizacja CoC 1.4.22 AO 3.1 v.5 Polonizacja AO 3.1 v.5 Outfit Addon 1.4.5 Patch do AO 3.1 v.5 (z Outfit Addona) Polonizacja Outfit Addon 1.4.5 Patch z polonizacji Outfit Addon 1.4.5 dla AO 3.1 v.5 Grasz. 4 godziny temu, PiotrIwan napisał: Są tu obrysy masek? Taki jaki był bodaj w Lost Alpha? Trzeba zainstalować ten dodatek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujo70 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Hej stalkerzy! Mam problem z AO i Outfit Addon. Kiedy wsadzam najpierw gamedata, potem patcha do AO, nie mam w grze żadnego pancerza z moda. Tak jakby nie był zainstalowany! Pomocy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) @mujo70 Kolejność instalacji to AO -> Outfit Addon -> patch z kompatybilnością. Poza tym sprawdź, czy masz dobrą wersję moda do gry. Edytowane 22 Marca 2018 przez Revter Dokładniejszy opis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujo70 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Wersja CoCa to 1.4.12 z patchem 1.4.22, a wersja Outfit moda to 1.4.7 Godzinę temu, mujo70 napisał: Wersja CoCa to 1.4.12 z patchem 1.4.22, a wersja Outfit moda to 1.4.7 Dodam że przed dodaniem patcha, mam dziwne ikony, a kiedy go dodam to w ogóle nie mam żadnych rzeczy z Outfit addona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Mod ten powoduje crasha jeśli instalowany jest z AO 3.1 oraz Smurth's Dynamic Hud. Crash następuje przy zakładaniu maski lub kombinezonu z maską. Bez tego moda wszystko działa OK. Edytowane 3 Lipca 2019 przez ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur21 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Witam dodatek do tego moda "Outfit_loot_CoC_1.4.22.24" czy może ktoś mi podpowiedzieć jakie parametry mam zmienić aby częściej wypadały kombinezony? Lubie pancerze...wypadają za rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Diegtiariow Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Testował ktoś i wie ktoś czy będzie działało z CoC 1.5 R6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 OA działa na wersji 1.4.22 i mało prawdopodobne jest, że będzie działać na 1.5 z powodu różnicy w plikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Witajcie. Mam problem z mutantami w CoC 1.4.22. Chciałbym przywrócić stare modele, ale nie mogę nigdzie znaleźć takiej paczki. Ewentualnie zainstaluję na nowo moda + dodatki, ale skąd mogę pobrać "full upgrade" do "AO 3.1 v5" i "OA 1.4.5"? W zainstalowanym modzie już mam to wmontowane. Tylko, że teraz nie ma tego na moddb. Jest jedynie pod czystą wersję CoP. Pomagijcie, murzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Ma ktoś dodatek na kompatybilność na outfit addon z innymi modami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 W dniu 3.02.2021 o 19:46, Lolo napisał: Ma ktoś dodatek na kompatybilność na outfit addon z innymi modami? Jak pobierzesz OA albo Arsenala to tam w paczce kilka patchy powinno być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 @Lolo to by pasowało powiedzieć z czym byś chciał ten Outfit addon połączyć to może by się znalazło jakieś info czy jest to możliwe albo, ze działa bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁøŁø Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 @tom3kb Już nieważne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk3 Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Dlaczego nie mogę pobrać polinizacji do tego moda jak wchodze to mi pisze błąd 404. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 @Patryk3 @Agraelnowy link do spolszczenia: MEGA 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charciarz Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Witam Panowie. Mam pytanie. Jest możliwość podmiany lub jest gdzieś w jakimś modzie paczka innych tekstur dłoni na takie bardziej jakościowe w porównianiu z vaniliowymi i z tymi z OA na 1.4.22? Bardziej coś w stylu rąk z anomaly. Takie porządne rękawice z rzepami, grube a nie vaniliowe rowerowe rękawiczki. Pod pakiet broni OWR 3 v6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 @Charciarz znalazłem taką paczkę https://www.moddb.com/mods/the-handarms-project/downloads/t-h-a-p-stcoc-1-4-22-pack Na yt możesz sobie pooglądać jak wyglądają modele. Czy będzie działać z tymi weapon packami to już musisz sobie doczytać albo zaryzykować i zarzucić 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charciarz Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 @t0m3kb dobry człowieku nie wiem jak wyrazić swoja wdzięczność. No po prostu cud malina te tekstury, wszystko hula. Wysokiej jakości naprawdę wysokiej są one. Szukałem lecz nie znalazłem. Po addonach pod CoC, w googlach info, po różnych modach przeglądałem pliki. Jak ślepy. A tutaj poprosiłem i zostało mi dane. Ziściły się słowa, które każdy posłyszał nie raz. Podaj adres, chyba wyślę kurierem jakąś flaszkę realną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi