korn06 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Czy brak PDA majora w plecaku to norma pod wersją 1.7? Raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 @ chem_ik Rozumiem, że chodzi Ci o PDA majora Diegtiarowa ;) W modzie nazywa się on tak: personal_pda Brak tego PDA może sugerować jakiś poważny błąd plików moda. Na Twoim miejscu zrobiłbym kompletną reinstalkę, bo nie wiadomo co jeszcze źle poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam, mógłbym prosić o reupa spolszczenia z dopą i ze spawnerem na jakiś nie zamknięty jeszcze serwer. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Korzystaj z tego linka http://pobieralnia.stalkerteam.pl/index.php?action=file_info&file_id=55 Wprawdzie bez spawnera, ale spawner do tego moda jest zupełnie niepotrzebny. Serwisy hostujące nieprędko dojdą do siebie po tym wstrząsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Witam, ma wylot na pulpit po próbie dialogu ze najemnikiem Zło w ich bazie koło Jupitera. Wcześniej dało się gadać, ale na wejściu kazał mi wypie****, teraz pewnie już chcą dać jakieś zadanie i oto log: [color=#000000][font=Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][error]Expression : !phrase_dialog->m_PhraseVector.empty()[/size][/font] [font=Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][error]Function : CPhraseDialog::SayPhrase[/size][/font] [font=Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrGamePhraseDialog.cpp[/size][/font] [font=Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][error]Line : 146[/size][/font] [font=Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3][error]Description : No available phrase to say, dialog[jup_killer_base_chief_start_dialog[/size][/font][/color][color=#E5E9EB][font=Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][size=3]][/size][/font][/color] [EDIT] To już nie ważne, wystarczyło założyć kombinezon najemników, a teraz mam kolejny problem otóż nie znam hasła, nie zabrałem PDA od Czarnego, idzie to jakoś obejść?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejhiev Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 @_KieŁ_ Próbowałeś szukać ciała Czarnego w okolicy wagonu, w którym był przetrzymywany agent? Jeśli tak i nie ma tam jego ciała, to wg. mnie musisz się cofnąć do momentu uwolnienia agenta, bo z tego co pamiętam do sgm nie ma spawnera, chyba że mam nieaktualne info (rzeczywiście _Kieł_ mój błąd) Ewentualnie jest jeszcze opcja dodania jego PDA jako nagrody za jakieś zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Szukałem, jutro poszukam jeszcze raz, bo z tego co pamiętam to część najemników (w tym być może przywódca) poszli za mną do budynku administracji, muszę dobrze przeszukać wszystkie pieterka. Oby gdzieś leżeł bo sporo zadań jestem do przodu i nie widzi mi się wracać do tak dalekiego sejwa. A może być tak że ciało znikneło, a na jego miejscu zostało tylko to PDA?? do geonezisa nie ma spawnera.-ja nie gram z Geonezisem tylko na czystym SGM 1.7, właśnie i tu przydałby się spawner... eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kieł, czy ty koniecznie musisz z nimi gadać (nie wiem jaką linią idziesz). Może po prostu pozabijaj ich wszystkich i będziesz miał wstęp na lokację. Ja tak zrobiłem jak pierwszy raz grałem w 1.7 (tym bardziej, że o ile pamiętam to w tej wersji oni nie są Ci w żaden sposób fabularnie potrzebni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Hmm, masz rację Papaczos, z nimi związane jest tylko jedno, dłuższe zadanie które nie ma nic do fabuły. Urządzę im ołowiową ucztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staLKER84 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Witam . Mam zainstalowanego SGM 1.7 +fix+DOPA+AF3 .Wszystko jest git jak na razie. Jeden tylko problem jest. Mianowicie kasa znajdywana pezy trupach nie dolicza mi się do ogólnej posiadanej kwoty,a zakupiłem oprogramowanie hakerskie do trzepania PDA ofiar. Czy to jest bug czy co? Widzę że posiadam jakąś elektroniczną walutę ,jak to przerobić na normalne środki płatności? Edytowane 4 Stycznia 2013 przez staLKER84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Z trupów zbierasz właśnie elektroniczną. Z tego co pamiętam u Sowy jakoś się zamieniało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 U sowy nie ale u bankiera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dawno grałem w SGM mogłem zapomnieć, u Sowy się chyba grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 W plecaku masz swoje osobiste PDA, w którym możesz znaleźć mnóstwo potrzebnych Ci rzeczy - n.p. ile masz punktów SGM, ile procent zdrowia fizycznego, ile psychicznego, ile zaliczyłeś headshotów, jakie zdobyłeś osiągnięcia, a także ile elektronicznych pieniędzy uzbierałeś z trupów oraz ile elektronicznych pieniędzy posiadasz. Teraz UWAGA: na każdej lokacji w ważnych miejscach (Skadowsk, Stacja Janów) jest postać, która jest Bankierem. U nich możesz zostawiać pieniądze na jakiś czas na procent, albo właśnie wymieniać elektroniczne ruble na gotówkę. Generalnie im wyższa jest Twoja ranga, tym lepszy kurs wymiany dostajesz. PS: PDA w plecaku wygląda jak...PDA :teehee: tylko jest 3 razy większe. Klikasz na niego 2 razy aby do niego wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Link do Polonizacji nie działa. Edytowane 17 Maja 2018 przez kmicic0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 15 minut temu, kmicic0 napisał: Link do Polonizacji nie działa. Faktycznie nie działa. Musisz zaczekać, być może ktoś to ma i wstawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Naprawiłem, teraz już działa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi